Afgelopen zondag voor het eerst in de winkel geweest met mijn kinderen. Wij zijn nog leek op het gebied vaan Pokemon. De mevrouw van de winkel nam uitgebreid de tijd om alles uit te leggen, zodat zelf... Ver más
I was ordered 2 ETB, came perfect quality and 1-3 days like they said, i was there in person, so much stuff on load, most important, they have english/japanes cards, Soo i highly recomended this p... Ver más
Zeer goeie prijs (goedkoper dan officiele leverancier) en frequente updates m.b.t. levering van bestelling. Product was zeer snel en ruim binnen de beloofde tijd binnen, ophalen verliep vlekkeloos en... Ver más
Vandaag kaartjes gekocht en werd vrolijk geholpen door die aardige/vrolijke mevrouw achter de kassa. De mappen waren mooi aangevuld dus kon genoeg bekijken. Lekker praatje gehouden en gelachen Raa... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Zaptoys gespecialiseerd in LEGO, Pokémon en Funko Pop!
Maxwellstraat 14, 1446TA, Purmerend, Holanda
- 0299223595
- info@zaptoys.nl
- zaptoys.nl
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Geweldige winkel
Geweldige winkel, ik koop hier altijd alles pokemon gerelateerd. Aardige mensen en goeie prijzen.
uitstekende service!
Vriendelijke eigenaren en uitstekende service. Bij het afrekenen viel het ze op dat er zich een kleine beschadiging aan de verpakking bevond en werd dit direct aangegeven en omgewisseld. Helemaal top!
Netjes ingepakt voor de verjaardag
Netjes ingepakt voor de verjaardag van ons zoontje en na één werkdag al bezorgt. Keurig!
Supersnelle levering, goede prijs
Ik zocht een speciale Funko en hier heb ik hem gevonden. Goede prijs en de volgende dag werd mijn bestelling al geleverd. Ondanks de drukte van de feestdagen.
Had het zaterdag besteld en kwam…
Had het zaterdag besteld en kwam vandaag binnen, werd oorspronkelijk bezorgd na kerst maar kwam gelukkig voor kerst binnen. Handige website en makkelijk te gebruiken
Zeer vriendelijk personeel
Zeer vriendelijk personeel. En een mooie uitgebreide collectie in de winkel. Niet al te duur.
Via marktplaats contact gehad over een bepaald product. Toen ik in de winkel kwam hadden ze de spullen apart gelegd voor me.
Kortom zeer tevreden!
Makkelijk en eenvoudig
Makkelijk en snel te vinden het product, aantal vraagjes invullen en klaar met de bestelling.
Makkelijk bestellen
Makkelijk bestellen. Super snelle service en verzending.
Zeker een aanrader
Het product dat ik heb gekocht was goedkoper dan bij andere webwinkels en werd de volgende dag al geleverd.
Mooie hotwheels, goede service!
We hebben mooie hotwheels besteld en deze zijn snel en heel netjes verpakt geleverd.
De hotwheels waren goed geprijsd.
Más información sobre otros tipos de reseñas.