Zaptoys Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Afgelopen zondag voor het eerst in de winkel geweest met mijn kinderen. Wij zijn nog leek op het gebied vaan Pokemon. De mevrouw van de winkel nam uitgebreid de tijd om alles uit te leggen, zodat zelf... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I was ordered 2 ETB, came perfect quality and 1-3 days like they said, i was there in person, so much stuff on load, most important, they have english/japanes cards, Soo i highly recomended this p... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer goeie prijs (goedkoper dan officiele leverancier) en frequente updates m.b.t. levering van bestelling. Product was zeer snel en ruim binnen de beloofde tijd binnen, ophalen verliep vlekkeloos en... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vandaag kaartjes gekocht en werd vrolijk geholpen door die aardige/vrolijke mevrouw achter de kassa. De mappen waren mooi aangevuld dus kon genoeg bekijken. Lekker praatje gehouden en gelachen Raa... Ver más

Información sobre la empresa

1. Juguetería

Escrito por la empresa

Zaptoys gespecialiseerd in LEGO, Pokémon en Funko Pop!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Todas las opiniones

27 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Artikel hier gekocht op hun vestiging…

Artikel hier gekocht op hun vestiging in beverwijk vervolgens cadeau gedaan bij hey openmaken bleek de beeld stuk te zijn.

Vervolgens heeft de cadeau ontvangen telefonisch contact gehad met winkelmedewerker in Purmerend wat de eigenaar blijkt te zijn. Nooit gesproken over dat de doos intact moet zijn. Zou ook niet verwachten waarom ze dit zeggen als karton is vastgeplakt. Vervolgens kom ik als koper erachter dat ze nog telefonisch hebben gelogen. Enige wat ze hebben aangegeven is kom maar ruilen.
Nou de cadeau ontvanger gaat langs wordt onbeschoft behandeld en weggestuurd. Ik neem vervolgens contact op en wordt er onbeschoft tegen je gesproken en als je dat dan terug doet hangen ze op want ik ben hun moeder niet nou meneer is ook niet me vader maar een verkoper. Nou zal ik dit toch niet los laten en hier nog verder mee gaan verkopers moeten rekening houden dat mensen geld uitgegeven en toch waard voor hun geld verwachten en geen leugens en kapotte artikelen.

5 de marzo de 2024
Opinión espontánea
Logotipo de Zaptoys

Respuesta de Zaptoys

Helaas zijn wij niet verantwoordelijk voor het dermate onkundig openen van de verpakking, waarbij het beeld beschadigd is. Ook is het niet nodig ons op elke vorm van social media ons proberen onderuit te halen voor uw eigen fout.

Alles top!

Groot aanbod Funko pop, snelle levering en goed verpakt. Ook nog een leuke attentie erbij, kortom alles top en aan te raden!

11 de enero de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goeie service en snelle verzending.

Goeie service en snelle verzending.
Had twee funko's gekocht. Deze zaten zo goed verpakt, dat het een beetje lastig was om ze uit de verzenddoos te krijgen, zonder de funko-doosjes te beschadigen. Dit was het enige verbeterpuntje.

27 de diciembre de 2023

Prima!

Het bestellen ging gemakkelijk. Ik kreeg een aparte mail omdat ik voor afhalen had gekozen. De bestelling werd snel verwerkt en het contact bij afhalen was prettig.

18 de diciembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ze bellen en zijn behulpzaam

Nou ik weet nog niet hoe het verder gaat heb het bestelde product nog niet
Komt morgen
Maar ze waren zo netjes om mij tebellen om mijn huis nr te vragen om dat ik die vergeten ben of niet gepakt heeft

12 de diciembre de 2023

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.