Zavvi Opiniones 4414

TrustScore: 3 sobre 5

2,8

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Absolutely appalling company. Order placed 2/12/25. Item still being processed. 3 separate messages via customer service, completely ignored. Still no sign of item. Had to message on a Facebook post... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Don't expect your item. Don't give them your money.

Hello Steve, Thank you for getting in touch. After looking into order 637317331, I won't be able to issue a replacement or refund for this order due to the time since the order was delivered. Kind regards, Michael Zavvi Customer Care Team. They shipped from the UK and lost it in the UK. I'm in the Netherlands. Like nothing from Zavvi- terrible service and no interaction.

6 de diciembre de 2025

Thank you for taking the time to leave your review.

I am sorry that you have faced this problem with your order, we will investigate your issue and will send a message to your account, please see this when possible.

Blu-Ray box van Beatles

Blu-Ray box van Beatles - Get Back besteld, want veel goedkoper als bij concurrenten. Kon 2-3 weken duren, dat had ik ook uit andere reviews begrepen. Ik had geduld… Maar. Box lag al na 3 dagen op de mat. Top!!!

3 de abril de 2026

Hallo,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten, wij waarderen je feedback enorm.

Wij streven er altijd naar om te verbeteren en jouw winkelervaring te optimaliseren, en dat kunnen we niet zonder jouw waardevolle feedback.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je nog vragen of opmerkingen hebt, wij helpen je graag verder.

Met vriendelijke groet, Natalia

ABSOLUTELY AWFUL

ABSOLUTELY AWFUL. BUYER BEWARE. I ORDERED A POLO ENSEMBLE. I GOT A SHARKSKIN WANNABE GUIDO OUTFIT. AND IT WAS BLACK AND NOT BLUE. DO NOT TRUST THESE FAKE COMMENTS. THIS PLACE IS A SCAM

6 de abril de 2026

Amazing

Super aanbieding!

1 de abril de 2026

Hallo,

Bedankt voor uw recensie!

Het is altijd fijn om deze feedback van onze gewaardeerde klanten te ontvangen.

Uw feedback helpt ons om onze diensten te onderhouden en te verbeteren, en het team zal uw vriendelijke opmerkingen zeer waarderen.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

Kayleigh

Tevreden

Het is verlopen zoals het hoort.

23 de marzo de 2026

Hallo,

Bedankt voor uw recensie!

Het is altijd fijn om deze feedback van onze gewaardeerde klanten te ontvangen.

Kayleigh

Keurige super snelle levering

Keurige super snelle levering. Blij met Zavvi zodat wij in Nederland ook veel gave spulletjes kunnen bestellen👍🥳

20 de marzo de 2026

Hallo,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw review achter te laten!
Het is altijd een genoegen om dit soort feedback van onze trouwe klanten te ontvangen.
Uw feedback helpt ons onze diensten te behouden en te verbeteren, en het team zal erg blij zijn uw vriendelijke woorden te lezen.
Als u nog vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen; wij helpen u graag verder.
Zorg goed voor uzelf en wij wensen u een fijne dag.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Great to be able to pre-order but...

Great to be able to pre-order, but to pay in advance when a boxset is not going to be available for at least 3-4 months is a bit of a money grab.

Usually with pre-orders you pay when the boxset actually becomes available, not months in advance of it...

19 de marzo de 2026

Hello,

Thank you for taking the time to leave your review, we value and appreciate your comments.

We are always striving to improve and better your shopping experience and we wouldn't be able to do this without your valuable feedback.

Please don't hesitate to contact us should you have any further questions or queries, as we would be more than happy to assist.

Sue

Snelle en uitstekende service

Snelle en uitstekende service. Jammer alleen dat veel titels niet op voorraad blijven. Vaak ook goede acties.

9 de marzo de 2026

Hallo,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw review achter te laten!
Het is altijd een plezier om dit soort feedback van onze trouwe klanten te ontvangen.
Uw feedback helpt ons om onze diensten te behouden en te verbeteren, en het team zal erg blij zijn om uw vriendelijke woorden te lezen.
Als u vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen; wij helpen u graag verder.
Zorg goed voor uzelf en wij wensen u een fijne dag.
Met vriendelijke groet, Natalia

Dun en licht

Dun en licht. Ik verwachtte dat dit dekbed me niet warm zou gaan houden. Tot mijn verbazing deed dit het wel en met veel minder transpiratie dan een gewoon dekbed. Bovendien is 160 x 220 cm een ideale maat voor een éénpersoonsbed en een forse man. Geen koude voeten en blootgestelde lichaamsdelen naar de zijkanten. Graag een zomerdekbedje in die maat.

13 de enero de 2026

Hallo,
Bedankt voor het achterlaten van uw review!
Het is altijd een plezier om deze feedback van onze trouwe klanten te ontvangen.
Uw feedback helpt ons om onze diensten te behouden en verder te verbeteren, en het team zal erg blij zijn met uw vriendelijke opmerkingen.
Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.
Zorg goed voor uzelf en een fijne dag gewenst.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb een 4k van Ben hur geannuleerd…

Ik heb een 4k van Ben hur geannuleerd die kosten 75 euro en had hem op 19 februari geannuleerd maar heb nog steeds niet mijn geld terug en ook nog geen bericht terug gekregen, ik vind dit wel heel erg want ik ben een trouwe klant en nu anuleer ik eens wat en krijg mij geld niet terug schande ze moesten zich schamen....

19 de febrero de 2026

Triple-pack nice deal

Fast shipment from UK to NL, good updates via email, only the description of the triple pack Equilizer movies was not entirely correct because it said ‘Dutch subtitles’ but only one movie is with Dutch subtitles. Nevertheless happy with my purchase.

15 de febrero de 2026

Kind regards, Natalia

Goede service Fijne deals

Uitstekende deals en goede service

19 de noviembre de 2025

Hallo,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw beoordeling achter te laten. Wij waarderen en stellen uw opmerkingen zeer op prijs.

Wij streven er altijd naar om uw winkelervaring te verbeteren en te optimaliseren, en dit zouden wij niet kunnen doen zonder uw waardevolle feedback.

Aarzel alstublieft niet om contact met ons op te nemen als u verdere vragen of opmerkingen heeft — wij helpen u graag verder.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Weer in goede staat aangekomen.

Weer in goede staat aangekomen.

4 de febrero de 2026

communicatie

Mijn ervaring is dat de communicatie te wensen over laat. Vervelend genoeg wordt er geen verzendbericht gestuurd wanneer een besteliing is verzonden. In mijn account werd als status aangegeven dat mijn bestelling verwerkt zou worden. Ondertussen blijkt dat het verzonden is met tracking maar ik kon dit in mijn account niet achterhalen.

31 de enero de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Super site huh geen ideal meer ?

Alles was prima maar er was 1 grote minpunt ! Kon niet meer met ideal betalen dat is erg vervelend . Voor de rest blij met de site en vooral met de mooie deadpool bundel .

5 de febrero de 2026

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Money taken and no items dispached

I made an order on the 8th December ready for Christmas, the items were still marked as 'processing' by Christmas week so I knew they wouldn't arrive on time. However, I contacted them to ask for an update and did t get one. I have since sent a further 8 messages and finally got a generic e-mail to say there are delays and the items will be dispatched as soon as possible. The reply also asked not to send any further correspondence as they are working through a back log of orders. It is now nearly 2 months on from my order and it is still 'processing' and I can't get a response and no other contact methods. I also asked for a refund and haven't had any response to that either.

3 de febrero de 2026

Makkelijk besteld

Makkelijk besteld, voor mooie prijzen

2 de febrero de 2026

Hallo,

Bedankt dat u een beoordeling heeft achtergelaten!

Uw opmerkingen helpen ons om onze diensten te onderhouden en te verbeteren, en het hele team zal erg blij zijn om uw vriendelijke woorden te lezen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen — we helpen u graag.

Zorg goed voor uzelf en een fijne dag gewenst.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

super and efficient service in placing…

super and efficient service in placing order. Quick notification of potential pr duct ready for preorder for me. Good to see UK products like Arrow being made available here in Europe also.Keep up the good work 9

30 de enero de 2026

Hello,

Thank you for leaving your review!

It is always a pleasure to receive this feedback from our loyal Customers.

Your feedback always helps us to maintain and improve our services, and the team will be so pleased to hear your kind comments.

Should you happen to have any questions or queries, please don't hesitate to contact us and we will be happy to assist.

Take care and have a lovely day.

Kind Regards,
Sue

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.