Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Havde bestilt en gave til min Valentine, og havde for sjovs skyld, skrevet i kommenterfeltet, om de ikke kunne skrive glædeligt Valentine... Havde ikke forventet noget... Men de gjorde sørme noget ud... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jeg bestilte min vare fredag formiddag, men først her mandag formiddag får jeg besked på at labels er oprettet til gls. Synes det er underligt, da ting jeg bestilte samme tid hos et andet firma allere... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har købt et par handsker, fandt ud af efter bestilling, at de skulle være en anden størrelse, det blev ændret uden problemer. Og varen blev leveret på to dage. Meget Fin service.

Información sobre la empresa

1. Tienda de productos de cuero
  2. Tienda de bolsos y equipaje
  3. Joyería

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Velkommen til Zaya – stedet hvor du finder et stort udvalg af smykker, tasker, punge og andre accessories. Vores mission er ikke blot at give en enestående købsoplevelse, men også levere de bedste kvalitetsprodukter fra kendte europæiske mærker på markedet til fantastiske priser

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

God service – efter et stykke tid.

Jeg fandt tæt op mod jul en taske på Zaya, som var udsolgt alle andre steder, til en fin pris. Jeg havde et par spørgsmål, så jeg ringede til telefonen inden for åbningstiden, men ingen tog den. Jeg ringede igen senere og igen.... men ganske forgæves. Så sendte jeg en mail og hørte stadig intet, så jeg droppede faktisk tanken om at købe tasken. 28 timer senere kom der pludselig svar, og så var servicen i top, og pakken nåede frem lige inden jul. Så alt i alt en god, men lidt shaky oplevelse. Havde telefonen været åben som lovet på websitet, eller var der kommet respons på mailen inden for overskuelig tid, havde der været fem stjerner.

20 de diciembre de 2023

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt. Bestilte torsdag middag og fredag kunne jeg hente min pakke. Nem og overskuelig hjemmeside, lækre varer. Handler der gerne igen.

30 de noviembre de 2022

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.