Detta är ett företag där du kan designa T-shirts, muggar, halsband, affischer & enhel hög annat. Finns även färdiga produkter att välja mellan. Utbudet är enormt & enkelt sätt att hitta personliga pre... Ver más
Frakten från USA gick hur bra som helst, spårbart och inom en vecka till Sverige(Till skillnad mot postnords inrikeshantering som vanligt i glesbyggd). Hyffsat smidig betaltjänst då man kan handla... Ver más
Betalningsrutinerna kan förbättras då man får en påminnelse ganska snart in på när man redan har betalat via banköverföring. Blev till sist bemött av Gunilla på ett snyggt sätt. Ser fram emot leve... Ver más
La empresa ha respondido
I had some printing errors in my orders, and after showing some pictures of them Zazzle just sent me a new batch, free of charge and with express delivery. And this time it looked just fine. That is... Ver más
- Servicio de comercio electrónico
- Tienda de decoración e interiorismo
- Mercado online
- Tienda de serigrafía
Escrito por la empresa
Handla och skräddarsy miljontals produkter
Cork, Irlanda
- support@zazzle.com
- zazzle.se
Mycket bra kreativ hemsida.
Stort utbud fina kort
Produkten var som förväntat och snabb…
Produkten var som förväntat och snabb leverans
Snabba leveranser
Snabba leveranser, gott om uppdateringar om ordern längst vägen. Färdig produkt precis som vi hade tänkt ut när vi valde designen.
Bra produkt och snabb leverans
Mycket nöjd med mitt köp
Mycket nöjd med mitt köp, jag blev så överlycklig över mitt köp. Rekomenderar starkt att handla här om ni hittar nånting.
Jesus Svepduk, Guds visitkort
Det var en bra upplevelse helt enkelt, och en snabb leverans.
Snygg produkt och utomordentligt snabb…
Snygg produkt och utomordentligt snabb service/leverans!
Snabb service - besviken på trycket
Snabb service och leverans, tröjan jag beställde var av fin kvalitet - men trycket dock långt ifrån ok. Texten går knappt att läsa och bilden ser suddig/lågupplöst ut.
Snabb leverans av fina varor
Nice useful products and good service.
Det blev väldigt oskarp suddigt och…
Det blev väldigt oskarp suddigt och inte alls som postern jag såg i Frankrike tyvärr. /Hasse
Perfekt leverans
Allt fungerade perfekt. Allt levererades utan anmärkning.
Fint jobbat 👍
Oväntade avgifter
Fick betala extra 200:- i tullavgifter för att jag råkade beställa från en Amerikansk domän. Kundtjänst sa att de försöker få sina kunder att använda rätt domän och att det var mitt fel att jag satt med tullavgift, men vid ingen punkt promptades jag att byta till "rätt domän" vid beställning.
Därtill använder de skämtföretaget UPS för internationell leverans.
Más información sobre otros tipos de reseñas.