Detta är ett företag där du kan designa T-shirts, muggar, halsband, affischer & enhel hög annat. Finns även färdiga produkter att välja mellan. Utbudet är enormt & enkelt sätt att hitta personliga pre... Ver más

Frakten från USA gick hur bra som helst, spårbart och inom en vecka till Sverige(Till skillnad mot postnords inrikeshantering som vanligt i glesbyggd). Hyffsat smidig betaltjänst då man kan handla... Ver más

Betalningsrutinerna kan förbättras då man får en påminnelse ganska snart in på när man redan har betalat via banköverföring. Blev till sist bemött av Gunilla på ett snyggt sätt. Ser fram emot leve... Ver más

I had some printing errors in my orders, and after showing some pictures of them Zazzle just sent me a new batch, free of charge and with express delivery. And this time it looked just fine. That is... Ver más

4,3

The quality is not good

The quality is not good

22 de abril de 2025
Logotipo de Zazzle SE

Respuesta de Zazzle SE

Hi Basharmal,

We're very sorry that you're not satisfied with your order.

We'd like to investigate the matter and have asked our customer service to contact you.

Kind regards
the Zazzle Team

Snabba leveranser

Snabba leveranser, gott om uppdateringar om ordern längst vägen. Färdig produkt precis som vi hade tänkt ut när vi valde designen.

25 de marzo de 2025

Oväntade avgifter

Fick betala extra 200:- i tullavgifter för att jag råkade beställa från en Amerikansk domän. Kundtjänst sa att de försöker få sina kunder att använda rätt domän och att det var mitt fel att jag satt med tullavgift, men vid ingen punkt promptades jag att byta till "rätt domän" vid beställning.

Därtill använder de skämtföretaget UPS för internationell leverans.

1 de octubre de 2023