Información sobre la empresa

3. Proveedor de servicios de Internet
  4. Servicio de telefonía e Internet
  5. Compañía de software
  6. Empresa de alojamiento web

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Zeelandnet is de internet provider van Zeeland.

2,0

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

2,0

Todas las opiniones

11 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Waardeloos

Waardeloos, mijn prikbord account werd ineens verwijderd en al een jaar probeer ik telefonisch en via de webmaster dit terug te krijgen. Webmaster reageert nooit en delta blijft in cirkeltjes sturen dus je komt nergens. Bar slechte klantenservice en bereikbaarheid.

22 de julio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Het online prikbord van Zeelandnet platform voor broodfokkers

Het online prikbord van Zeelandnet is een doorn in het oog. Allerlei advertenties waar dieren worden verhandeld. Het bied platform aan broodfokkers waar mensen nestje na nestje aanbieden en zo hun zakken vullen te koste van dierenwelzijn. Zeelandnet, houd hier mee op! Sta dit soort advertenties niet toe

2 de julio de 2026

WAARDELOOS

wil je iets verkopen via Prikbord, moet je vaak €2 betalen, wat een onzin!.
Daar komt ook nog bij dat je veel lastig gevallen wordt door oplichters.
‘gebruiker melden’ heeft geen enkele zin.
Opvallend dat er geen enkele reactie hier te vinden is van Zeelandnet....zegt voldoende

14 de mayo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik ben nu een jaar weg bij Zeelandnet en het…

Ik ben nu een jaar weg bij Zeelandnet en het bevalt me prima, heb geen storing meer gehad.
Waar ik nog blijer van wordt is dat er glasvezel komt op Tholen van Glasdraad, dat is echt top, weg met coax en koperlijntjes.
je kan bij Glasdraad bij alle providers terecht behalve Delta en dat maakt het ook zo leuk, professionelen bedrijven met prima service hebben zich aangesloten bij Glasdraad en degene met de slechtste helpdesks valt af.TOP!!
Zie steeds meer vlaggen in de tuinen op Tholen van Glasdraad, SUPER.

10 de abril de 2026

Waardeloze app

Waardeloze app, al jaren hetzelde probleem. Al een aantal keer een klacht ingediend en steeds hetzelfde antwoord: er wordt aan gewerkt. Helaas gebeurt er niets, maar je moet tegenwoordig wel betalen om een advertentie te plaatsen. Los eerst de problemen op voordat je geld vraagt! Beter gewoon een andere plek gebruiken om je spullen (gratis) kwijt te raken. Zelfs die ene ster is het niet waard net als de rest van Delta trouwens. Waardeloos bedrijf!

27 de febrero de 2026

Prikbord? Kies liever voor Marktplaats oid

Dit is een review over de sectie PRIKBORD

Waardeloos en hopeloos ouderwets wanneer je het vergelijkt met alternatieve verkoopsites. Verder ook duur als je het vergelijkt met anderen.
De resultaten (verkoop) zijn nihil. Nou, eigenlijk gewoon 0.

11 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Prikbord is slechtste app en website ooit

Weet niet wie de app of website heeft gemaakt, maar na jaren ergeren toch maar es een review schrijven. Allebei werken ze voor geen meter wat betreft 'Prikbord' Als je naar iets zoekt, laadt het niet of nauwelijks, wil je naar een volgende pagina, loopt het vast. Als je iets per regio wilt zoeken, ga je weer terug naar het beginscherm, dus ook dat werkt niet.... Snap niet dat er hierover geen reviews zijn door andere gebruikers. Gelukkig staan ze wel op Playstore, als je de app wilt downloaden.

1 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Momenteel zijn er heel veel oplichters…

Momenteel zijn er heel veel oplichters actief via prikbord van Zeelandnet. Ik heb meerdere meldingen gedaan, maar deze personen blijven actief. Via deze weg hoop ik de mensen te kunnen waarschuwen. Als je zaken met deze personen doet willen ze dit doen via de firma GO-EXPRES LOGISTIEK.

Vervolgens ontvang je een tweede bericht:
Bevestig mij of u morgen of doordeweeks vrij bent rond 17.00 uur, ik kan dan een commissionair van de firma GO-EXPRES LOGISTIEK naar u thuis sturen om de artikel, betaal u contant en stuur het artikel naar mijn huis. Ben jij de komende dagen vrij?

Vervolgens ontvang je via whatsapp 2x een verzoek om op een link te klikken. De eerste is voor je persoonlijke gegevens en de tweede voor je bankgegevens.

Jammer dat ze zo vrij hun werk kunnen doen via prikbord. Het vertrouwen in prikbord neemt hierdoor af.

11 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

ik moet een ster geven om verder te…

ik moet een ster geven om verder te kunnen maar anders gaf min 5 sterren
Dit bedrijf werkt zo slecht samen dat het om gek te worden is, dik anderhalf uur aan de telefoon gehangen en van het kastje naar de muur gestuurd, zeker wel 6 verschillende medewerkers gesproken en weer naar de volgende door verbonden en iedere keer dat irritante muziekje, mijn mening opdoeken die organisatie met ovg Francikke

25 de septiembre de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.