Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har købt mange knive hos firmaet som har givet god service. I januar kontakter jeg firmaet da en af min knive er flækket i skaftet. Får en ny uden beregning men har aldrig modtaget kniven. Har rin... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En halv time efter jeg havde købt mine knive kunne jeg se at de var pakket og klar til at blive sendt. Fik dem 2 dage efter. Kan varmt anbefale zeido både hvad angår levering/service og de knive man... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mit nye knivsæt ankom hurtigt; de fungerer bedre end forventet (både hvad angår skarphed, men så sandelig også kvalitet) Glad for mit køb & service.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Løfter oplevelsen i køkkenet til noget helt andet. Har i for længe ‘klaret’ mig med helt billige knive men nu var det endelig tid til opgradering. Jeg fortryder intet!

Información sobre la empresa

1. Tienda de suministros de cocina
  2. Ferretería

Escrito por la empresa

Zeido har et udvalg af premium køkkenknive, bygget i en nøje udvalgt selektion af materialer. Kernestålet er Japansk VG-10 stål, som er blandt det hårdeste stål på markedet. 67-Lag Damaskus Stål giver knivene et usædvanlig flot udtryk, og beskytter samtidig de Japanske kernestål. Håndtaget er bygget af Micarta, et materiale som blev opfundet for over 100 år siden i år 1910, og har siden da været et anerkendt materiale indenfor en bred vifte af knive.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

3,6

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Very satisfied and happy!!

I bought a mini Sudoku knife. This is going to be a Christmas gift. Everything about it is perfect. As expected the quality is tops. Delivery was quick and packed perfectly in a nice box (for the knife).
Written by a very satisfied customer :)

2 de noviembre de 2021

Go oplevelse

Hjemmeside super nem at navigere i, hurtig tilbagemelding og hurtig levering - alt i alt en god oplevelse at handle hos jer

8 de marzo de 2021

Hurtigt og nemt!

5 de marzo de 2021

Hej Liza,

Mange tak for din anmeldelse - det er så dejligt og høre at du er tilfreds med dit køb.

Rigtig god fornøjelse med din nye kniv!

Kan du ha' en fantastisk weekend :-)

Tip top

Jeg er yderst tilfreds.

15 de febrero de 2021

Hej Frank,

Tusinde tak for de pæne ord.

Vi er glade når vores kunder er glade, så det er virkelig dejligt at høre du har haft en god oplevelse.

Jeg håber knivene bringer en masse glæde i køkkenet til dig fremadrettet :-)

Du ønskes en rigtig skøn aften!

Fremragende og SKARPE knive

Fremragende og SKARPE knive. I får min varmeste anbefaling.

5 de febrero de 2021

Hej Trine,

Vi takker rigtig meget for din dejlige anmeldelse.

Skønt at knivene er som du havde forventet - skarphed er vores speciale, så dejligt at høre du har oplevet det samme med vores knivene.

Vi ønsker dig en rigtig go' aften :-)

Super knive

Super knive, kundeservice og hurtig levering

5 de febrero de 2021

Hej Vincent,

Tusinde tak for de pæne ord.

Vi stræber altid efter at levere en perfekt all-round oplevelse, og hvor er det dejligt og bekræftende at høre vi har ramt plet.

Jeg håber knivene bringer en masse glæde i køkkenet til dig fremover :-)

Du må have en rigtig dejlig aften.

Flotte varer

Flotte varer, hurtig levering
Det er ikke sidste gang jeg handler der

29 de enero de 2021

Hej Karen Margrethe,

Vi takker mange gange for din pæne anmeldelse.

Det er utroligt dejligt at høre du er glad for dine knive, og EKSTRA dejligt at høre det ikke er sidste gang du handler hos os.

Vi tager altid gerne imod dig som kunde igen :-)

Håber du får en dejlig aften!

Lækre produkter

Lækre produkter, supergod kundeservice og hurtig levering. Ingen klager her fra.

29 de enero de 2021

Hej Michelle,

Tusinde tak for din anmeldelse.

Det varmer rigtig meget at høre du er glad for både knivene samt vores kundeservice - vi stræber altid efter at levere 100%.

Håber knivene bringer din en masse glæde i køkkenet fremover :-)

Du ønskes en god aften!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mit nye knivsæt ankom hurtigt

Glad for mit køb & service.

30 de septiembre de 2020

Hej André,

Vi takker mange gange for din anmeldelse.

Hvor er det skønt at du er glad for dit køb - vi er også glade for at have dig som kunde :-)

Rigtig god aften og fod fornøjelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Løfter oplevelsen i køkkenet til noget…

6 de septiembre de 2020

Hej Sebastian,

Mange tak for din anmeldelse.

Det varmer at høre din glæde omkring vores knive.

Vi håber de bringer en masse køkkenglæde til dig fremover :-)

Du ønskes en god aften!

God oplevelse

12 de febrero de 2020

Hej Ionna,

Tusinde tak for din anmeldelse.

Vi glæder os meget over at du har haft en god oplevelse :-)

Ha' en rigtig god aften.

Kan varmt anbefale Zeido

Kan varmt anbefale zeido både hvad angår levering/service og de knive man kan købe. De virker og giver madlavningen en ekstra oplevelse hver gang

11 de febrero de 2020

Hej Thomas,

Mange tak for din anmeldelse.

Super fedt at du er glad for knivene, og vi er helt enige - de giver lige en ekstra oplevelse til madlavningen :-)

God aften og god fornøjelse.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.