Nem og hurtig bestilling på Zency.dk Super god selvforkælelse med en omgang dybdegående massage hos Zuni. Kan klart anbefale. Husk at forventningsafstemme så du får hvad du beder om
Consulta las opiniones de los clientes
Behagelig og rolig stemning. God dybdegående massage, kan klart mærke det har hjulpet når der lige går nogle dage efter sidste behandling og kroppen slapper af. Jeg har været afsted 2 gange nu og min... Ver más
Suzi var meget imødekommende og opmærksom på mine behov. Spurgte afklarende ind til hvad hun skulle fokusere på og hvor jeg havde 'ondt'. Desuden var Suzi meget opmærksom på at 'tilpasse' behandlingen... Ver más
Jeg havde massage i Aalborg med Kim. Han er en meget professionel massør. Han lyttede til mine behov og udførte dem. Jeg havde brug for at prøve en god massage i Danmark for at løsne spændinge... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Hos Zency er vi ikke kun massører – vi er specialister i velvære, energi og livsglæde. Vi er et fællesskab af nøje udvalgte, certificerede behandlere, der deler passionen for at skabe balance i både krop og sind. Vores klinikker findes lige dér, hvor du har brug for os – tæt på dig og din hverdag. Hos os handler det om dig. Derfor holder vi os løbende skarpe med videreuddannelse, nye teknikker og frisk viden. Alt sammen så du får en behandling, der mærkes – hver eneste gang. Vi glæder os til at se dig på briksen! Varme hilsner, Team Zency 🌿
Información de contacto
Dinamarca
- Kontakt@zency.dk
- zency.dk
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Johanne var en go' lytter
Johanne var en go' lytter, en go' massør og en behagelig og 'nede-på-jorden' kvinde.

Kim is the man .! 👊
Jeg har i dag fået behandling af Kim i Aalborg. Kim var hurtigt til at spot mit problem, og min behandler er gået så fint.
Kim er venlig, imødekommende og let at snakke med.
Da min tidligere behandler er stoppet, har jeg i de sidste 3 måneder se om jeg har kunne finde en erstatning, og er helt sikker på Kim i fremtiden kommer til at være manden jeg går til. Der er allerede bestilt ny tid til både min søn og jeg.

Dygtig nærværende massage.
Dygtig nærværende massage.
Faglig velfunderet.
Sød
Gode råd til øvelser og udstræk

Respuesta de Zency
Det var den mest dybdegående massage…
Det var den mest dybdegående massage jeg til dato har fået.

Super behagelig og professionel
Super behagelig og professionel behandling.

Skøn massage
Uformel og rolig stemning.
Katja er super dygtig og ved hvad hun gør. Jeg kommer tilbage 👍

Kan anbefales !
Både min mand og jeg har gennem mere end et år fået 45 min behandling ca hver 5. uge hos Kjeld.
Derfor kender han os og vores skavanker, som han ufortrødent arbejder videre med. Han lytter, kommer med gode forslag til små, lette hjemmeøvelser - alt sammen i en behagelig atmosfære.
Kan virkelig anbefales!
Mange hilsner Torben og Bente

Respuesta de Zency
Venlig og kompetent behandling.
Venlig og kompetent behandling.
Jeg fik god gavn af behandlingen, tak for det.

Respuesta de Zency
Det var en super god oplevelse
Det var en super god oplevelse, meget professionelt.

Respuesta de Zency
Professionel behandling med god…
Professionel behandling med god forståelse af kroppen.

Respuesta de Zency
Jeg fik massage og har haft rigtig ondt…
Jeg fik massage og har haft rigtig ondt længe. Den her første behandling har været rigtig god. Smerterne er ikke væk og jeg glæder mig til næste behandling.
Jeg føler jeg er på vej mod bedre tider for min krop.

Respuesta de Zency
Jeg blev løsnet rigtig godt op i lænd…
Jeg blev løsnet rigtig godt op i lænd og hofter.

Respuesta de Zency
Nærværende og en rigtig god massage…
Nærværende og en rigtig god massage ,målrettet og meget proff

Jeg kan varmt anbefale Helle
Jeg kan varmt anbefale Helle. Hun er en dygtig massør og et behageligt menneske. Man føler sig taget godt af fra start til slut. Efter min første massage, kan jeg mærke en stor forskel og det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer ved hende

Respuesta de Zency
Shahin er en fremragende massør
Shahin er en fremragende massør; dertil venlig og let at samtale med. Man føler sig i ‘gode hænder’ i hans selskab.

God og tryg oplevelse
Det var en god, rar og tryg oplevelse med et hyggeligt og afslappende lokale, men ikke mindst en god massør der går op i ens behov.

Kan varmt anbefale Sonja
Meget glad for den hjælp jeg fik af Sonja.
Hun var meget lyttende, og fik arbejdet godt med min ryg 😄
Sød og rar person

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.