Scammers
Do not buy nothing from these scammers, they keep on contactt fooling you that your delivery is in transit, it will never arrive!! Luckily I paid through Amex so they will refund me but be careful of these scammers!!!
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Nu har jeg ventet i 16 dage på min bestilling.
Regner ikke med at der kommer noget.
Snyd og bedrag.
De leverer slet ikke varen, pengene trækkes, men derefter sker der bare ikke mere. 3 uger efter pengene er trukket er der ingen levering i sigte, så kan på ingen måde anbefale andre at købe hos dem.
Aldrig har jeg oplevet noget dårligere firma, det er den værste gang fusk.. der lyver med deres produkter og leveringstid..
Denne vare er en Temu vare, købt af firmaet hos Temu og solgt videre til overpriser, og de reklamerer med hurtigt levering, det må være fra Temu til dem, for de er langtfra hurtige hjemme hos køberen, jeg har oplevet hurtigere levering fra Temu. Jeg måtte rykke firmaet 3 gange via mail før der skete noget, og det tog dem næsten en måned at levere varen, som så er i så dårlig en kvalitet at jeg ikke engang kan bruge dem til pudseklude.
Så hvis du har bestilt disse, så annullerer dit køb ASAP.
Fupside der foregiver at have gode anmeldelser, men de findes ikke. Uanstændigt 😡
Da virkomheden reklamerer med at have 4.8/5 stjerner her på Trustpilot, uden at have det, kunne jeg aldrig drømme om at handle der. Udvis sund fornuft, tjek (altid!) om oplysningerne er sande og lad vær med at handle i fup-forretninger.
Vi starter med at give 1 stjerne, da i praler med 4.7 af 5 på trustpilot. Derved er i slet ikke registreret.
Scam igen!!