Hele fijne ervaring met Zita Home. Ze hadden precies het product dat ik zocht, en dat ook nog eens voor een mooie prijs. De levering was snel (binnen een week) en de tafel was eenvoudig te monteren.... Ver más
La empresa ha respondido
Uiteindelijk een Goede ervaring met Zita Home. Wij hadden de pech dat onze salon tafel verkeerd waren verpakt waardoor we 2 keer toe de verkeerde kleur kregen geleverd. Echter hebben ze het goed opgel... Ver más
La empresa ha respondido
Gewoon klant vriendelijk problemen worden meteen opgelost en vragen meteen beantwoord. Zelden zo positief over een bedrijf. Maar 100% tevreden.
Bestellung nach Deutschland hat reibungslos geklappt. Tisch wirklich schön und massiv. Sehr positiv ist der Kundenservice hervorzuheben. Antworten auf E-Mails innerhalb von einem Tag. Die Firma... Ver más
Escrito por la empresa
Escrito por la empresa

Gratis thuis bezorgd binnen 5 werkdagen, eettafels worden zelfs gemonteerd

kuppersweg 7, 2031 EA, Haarlem, Holanda
Ha contestado el 60% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Het was allemaal heel duidelijk vriendelijk en snel geleverd.
Tafel was erg mooi, positief over de afterservice vam ZitaHome
Mooie tafel! Stevig blad. Poten ook heel stevig. Echt waar voor je geld. Top
de tafel vind ik erg mooi alleen was er een foutje maar dat is al opgelost ze hadden 8 stoelen geleverd in plaats van 4

Respuesta de Zita Home
Snelle levering, heel duidelijk met de levertijd, bezorging tot binnen. Top service!!

Respuesta de Zita Home
Helaas bleken onze eetkamerstoelen qua formaat niet goed bij de tafel te passen, waardoor we een grotere maat nodig hadden. Gelukkig werd dit direct en soepel opgelost door de klantenservice. Ik ben zeer tevreden over Zita Home en zou het zeker aanraden!

Respuesta de Zita Home
Het product was perfect, precies zoals op de foto. Het bezorgteam heeft beide delen van de tafel naar de door ons aangewezen kamer in huis gebracht.

Respuesta de Zita Home
Snelle levering en een prachtige eet tafel zo veel complimenten gekregen. Ben er zo blij mee. En de bezorging ook fantastische dus daar om 5 sterren

Respuesta de Zita Home
Mooie handgemaakte producten en een goede vriendelijke service!

Respuesta de Zita Home
De producten die geleverd zijn, zijn beschadigd.
Uiteindelijk een Goede ervaring met Zita Home. Wij hadden de pech dat onze salon tafel verkeerd waren verpakt waardoor we 2 keer toe de verkeerde kleur kregen geleverd. Echter hebben ze het goed opgelost.

Respuesta de Zita Home
Snelle levering, goede communicatie en het product is van goede kwaliteit.

Respuesta de Zita Home
Más información sobre otros tipos de reseñas.