ZOÉLA SOL Opiniones

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

9 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Der bliver svaret hurtigt på mails og…

Der bliver svaret hurtigt på mails og er endteligt bare så sød og købe fra 🥰lidt lang leveringstid men det bliver der gjordt noget hved ville med glæde købe fra en anden gang har aldrig fået så god service♥️

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fint

T-shirts var fine - jeg synes dog det var lidt uklart at der var forskel på modellerne, altså hvordan de er i størrelsen. Den ene er nemlig ret lille i størrelsen. Derudover var alt som det skulle

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Design godt levering dårlig

Jeg elsker designet og det hele mennn levering er MEGET længere end forventet jeg bestilte det den 11 det er nu den 24 snart 25 og min pakke har ik rykket sig..

24 de junio de 2026
Opinión espontánea

Hej Cilie!🌴

Jeg beklager meget den lange leveringstid, det er noget vi arbejder på. Det er derfor min hjemmeside er lukket i tiden🧡

Ifølge mine handelsbetingelser er leveringstiden 5-15 hverdage, og jeg gør altid mit bedste for, at alle ordre kommer frem inden for den tid.

Jeg har lige været inde og tjekke, og din ordre står som leveret, for mig at se. Hvis ikke du har modtaget din pakke, så må du meget gerne sende mig en mail på Info.zoelasol@gmail.com, så finder vi en løsning!🩵

De bedste hilsner
Lærke
ZOÉLA SOL

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Meget langsomt har stadig ikke fået min…

Meget langsomt har stadig ikke fået min pakke

16 de junio de 2026

Hej Victoria!🌴

Vi er virkelig kede af at høre, at du stadig ikke har modtaget din pakke, og vi beklager meget den længere leveringstid.

Vi arbejder allerede på at forbedre vores leveringstid og hele processen omkring forsendelse. Derfor har vi også midlertidigt lukket hjemmesiden i en kort periode, så vi kan få rettet op på problemet og sikre en bedre oplevelse fremover.

Vi vil samtidig gerne henvise til vores handelsbetingelser, hvor det fremgår, at leveringstiden er **5-15 hverdage**. Hvis din ordre er gået over denne leveringstid, må du meget gerne kontakte os med dit ordrenummer, så vi kan undersøge sagen hurtigst muligt🧡

Tak for din tålmodighed, og endnu en gang beklager vi meget forsinkelsen.

Mvh
ZOÉLA SOL
☀️🐆🩵

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Mega sød website

Mega sød website. Eneste problem var leveringen men det sagde hun også hun ville arbejde på at få ændret🙌

Hej Melanie ☀️
Mange tak for de fine ord - det sætter jeg enormt stor pris på.
Uh ha ja - den produktions- og leveringstid er alt for lang. Jeg lover at så snart webshoppen genåbner, så er det forbedret markant - det kan kun blive bedre.
Rigtig meget solskin til dig ☀️🌴🩵
De bedste hilsner fra Lærke J

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfekt oplevelse

mega godt service, og sygt sød ejer!! 100% anbefaler!!

12 de junio de 2026
Opinión espontánea

Respuesta de ZOÉLA SOL

Tusind tusind tak for din søde anmeldelse! 🥹🩵

Det betyder virkelig meget, især som en lille virksomhed. Jeg er så glad for, at du har haft en god oplevelse med ZOÉLA SOL, og jeg sætter virkelig pris på din støtte og anbefaling 🌴☀️

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.