de panelen voelen heel stevig bevestigd ook bij stormachtig weer laatst
Consulta las opiniones de los clientes
we kregen een lijstje met verschillende panelen en konden rustig thuis kiezen welk merk het beste voor ons dak zou zijn
Heb het advies opgevolgd en ook een thuisbatterij genomen. Heel blij mee want nu zie je het, bij veel maatschappijen moet je betalen voor teruglevering en dat gaat voor mij niet op.
Ben oh zo blij met onze nieuwe batterij. Dat terugleveren is echt 3 maal niets, kost je meer dan het opleverd, gelukkig is dat nu opgelost.
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Welkom bij zonnepanelendenhaag.net, uw lokale expert op het gebied van zonne-energie in de regio Den Haag. Met jarenlange ervaring in de zonne-energiesector staan wij garant voor deskundig advies, hoogwaardige installaties en ongeëvenaarde klantenservice. Ons team van gecertificeerde professionals is gepassioneerd over duurzame energie en streeft ernaar om elke klant te voorzien van de beste zonne-energieoplossingen die niet alleen milieuvriendelijk zijn, maar ook kostenefficiënt. Bij zonnepanelendenhaag.net begrijpen we dat de overstap naar zonne-energie een belangrijke beslissing is. Daarom nemen we de tijd om uw behoeften grondig te analyseren en een op maat gemaakte oplossing te bieden die perfect bij uw situatie past. Of het nu gaat om residentiële, commerciële of industriële projecten, wij zorgen ervoor dat elke installatie vlekkeloos verloopt en optimaal presteert. Trots op onze lokale verbintenis, bieden wij niet alleen installatiediensten aan, maar staan wij ook klaar voor onderhoud en support om de levensduur van uw zonne-energiesysteem te maximaliseren. Ontdek vandaag nog hoe zonnepanelendenhaag.net u kan helpen om duurzaam te investeren in de toekomst. Samen maken we een verschil voor onze planeet.
Información de contacto
Johan de Wittlaan 7, 2517 JT, Den Haag, Zuid Holland, Holanda
- 705680921
- contact@zonnepanelendenhaag.net
- zonnepanelendenhaag.net
Invita a los clientes a opinar
de zonnepanelen werden geplaatst zonder...
de zonnepanelen werden geplaatst zonder financiele verrassingen
de panelen voelen heel stevig bevestigd…
de panelen voelen heel stevig bevestigd ook bij stormachtig weer laatst
zelfs met regenachtige dag geeft het…
zelfs met regenachtige dag geeft het systeem nog stroom, niet veel maar wel iets, netjes gedaan verder
in 1 dag alles erop gezet
in 1 dag alles erop gezet, best vlot maar communicatie soms beetje raar
geen verwarring in app alles helder
De specificaties van het systeem…
De specificaties van het systeem stonden duidelijk uitgewerkt.
De zonnepanelen blijken zeer
De zonnepanelen blijken zeer efficient te werken sinds de installatie
Door zijn hulp werkt alles nu mooi…
Door zijn hulp werkt alles nu mooi samen in plaats van los van elkaar
Alles Werd Pas Afgerond
ze hield rekening met schaduw per kant en paste layout aan
alles stond erop van kabels tot montage…
alles stond erop van kabels tot montage super overzicht
hij hielp met t ontwerp zodat t netjes…
hij hielp met t ontwerp zodat t netjes past op t schuine dak
We Kregen Een Lijstje Met Verschillende Panelen En Konden
geen enkele aansluiting overgeslagen…
geen enkele aansluiting overgeslagen alles nagelopen tot het perfect zat
Tips gekregen hoe ik de panelen het…
Tips gekregen hoe ik de panelen het beste gebruik en bespaar, mijn broer vond dat interessant.
alles werd stap voor stap uitgelegd
alles werd stap voor stap uitgelegd, zonder snelle verkooppraat
de panelen liggen strak en alle…
de panelen liggen strak en alle aansluitingen zijn netjes weggewerkt
nadat wij tevreden waren zijn ook mijn…
nadat wij tevreden waren zijn ook mijn schoonouders met ze in zee gegaan en ze zijn net zo enthousiast
ik was bang voor veel herrie maar het…
ik was bang voor veel herrie maar het verliep juist heel stil en netjes, panelen liggen nu strak op ons schuine dak
alles duidelijk gemaakt
alles duidelijk gemaakt, zelfs het verschil tussen panelen onderling uitgelegd
Más información sobre otros tipos de reseñas.