Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fast delivery. Best way to take creatine and delicious Ordered 19h thursday delivered next day friday 10h

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super klanten service van zooo nutrition. Ik ontving een geplette doos (waarschijnlijk tijdend transport gebeurd ). Na een klacht te schrijven naar zooo nutrition werd ik enorm snel en vriendelijk ben... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Master class on winning a loyal customer! The response to my email inquiry was almost immediate, supportive, kind and forthcoming - my query was solved on the same day with care and amazing commu... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

I’m now on my second order from Zooonutrition. My first purchase was the Beargymmies® Creatine Monohydrate Gummies — great taste and super easy to take, although the gummies tend to stick togeth... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de vitaminas y suplementos
  2. también en la categoría
  3. Servicio de fitness y nutrición

Escrito por la empresa

Sterk(er) worden, door te snoepen, dit kan bij Zooo Nutrition! Ontdek een lekkerder en makkelijker pad in je fitnessreis met onze 'Beargymmies' (creatine gummybeertjes). Je houdt nou eenmaal dingen makkelijker vol als deze makkelijk, lekker en leuk zijn! Deze innovatieve supplementen zijn dus een gamechanger voor iedereen die zijn sportdoelen wil bereiken zonder in te leveren op smaak en plezier. Onze stijlvolle fitnesskleding, ontworpen voor zowel comfort als functionaliteit, om jouw workout in stijl af te leggen. Bij Zooo Nutrition combineren we dus kwalitatieve fitnessproducten met een leuke draai, waardoor je fitnesservaring niet alleen effectiever, maar belangrijker nog, leuker wordt! Verrijk je sportregime met Zooo Nutrition's unieke aanbod, en ontdek hoe onze 'Beargymmies' en trendy fitnesskleding en supplementen jouw weg naar fysieke kracht, energie en welzijn kunnen transformeren. Nu weet je wat ons bedrijf inhoud. Daarnaast zitten wij op social media zoals: TikTok, Instagram en Facebook , hier delen wij waardevolle inzichten over fitness, supplementen, voeding en natuurlijk creatine. Wij kijken en luisteren naar de mensen die ons volgen, want als 1 iemand een vraag heeft, is de kans groot dat iemand anders deze ook heeft! Wij hopen hierdoor nog meer mensen te kunnen helpen en/of ondersteunen in zijn of haar fitnessreis! Groeien, doen wij samen!

4,8

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

4,8

Todas las opiniones

48 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het is heel makkelijk in gebruik

Het is heel makkelijk in gebruik. Na het sporten neem je 5 snoepjes.
Ze smaken geweldig. Dat is ook gelijk het probleem. Je wilt er meer eten. Beetje overstacken is niet erg.

Maar het is een top product

It is easy to use, great taste, simple.
Just after the workout you eat some candys.

The only problem is, that it is hard to stay at the 5 bears. You wanneer wat more.

22 de julio de 2025

Hi Dave,

Dankjewel voor je heerlijke review! 😄 We vinden het fantastisch om te horen dat je zooo enthousiast bent over onze Beargymmies®, creatine snoepjes die écht lekker zijn en makkelijk in gebruik. Geen poeder, geen gedoe, gewoon 5 gummies na het sporten... al snappen we dat het lastig is om het bij vijf te houden 😉

Met beestachtige groet,

Erg lekker!

Erg lekker! Smaakt echt als een snoepje. Ook handig dat je niet van te voren moet afwegen. Echt een aanrader.

25 de julio de 2025

Hey Rein!

Wat leuk om te horen dat je onze Beargymmies® zo lekker vindt, precies de bedoeling van deze creatine gummies zonder poeder! 🎯 Geen afwegen, geen gedoe... gewoon een makkelijk creatine supplement dat écht smaakt als een snoepje 🍬💪

Bedankt voor je enthousiaste aanrader!

Groetjes van Damian & het ZOOO Nutrition team 🐻

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zooo blij met deze beargymmies ze zijn…

Super blij met deze beargymmies ze zijn Zooo lekker en een geweldig alternatief voor creatine poeder. Daarnaast is het gluten en lactosevrij en vegan. Ik kan inmiddels geen workout bedenken zonder deze gymmies. Top!

21 de julio de 2025

Hi Eline,

Wat een heerlijke review om te lezen, dankjewel! 💥 Supertof dat je zo enthousiast bent over onze Beargymmies®. Lekkere creatine snoepjes zonder poeder, vegan én makkelijk in gebruik: precies wat je nodig hebt voor elke workout! 💪

Fijn dat jij net als zóveel anderen niet meer zonder kunt, daar doen we het voor! 🐻

Groetjes van Damian

Top product

Top product. Lekker en doet wat het moet doen.

14 de julio de 2025

Hey heer Mertens,

Dank voor je topreview! Superfijn om te horen dat je onze Beargymmies® zo lekker en effectief vindt, precies wat we willen met dit creatine supplement zonder poeder. Makkelijk in gebruik én makkelijk mee te nemen: creatine snoepjes die gewoon doen wat ze moeten doen 💪

Veel plezier met je potje power!

Damian van ZOOO Nutrition 🐻

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De smaak is verrassend goed!

De smaak is verrassend goed – geen bittere nasmaak zoals bij sommige poeders – en het voelt echt alsof je gewoon een lekker snoepje eet. Ideaal voor onderweg of vlak voor je training, zonder te hoeven mengen of afwegen.

27 de junio de 2025

Wat geweldig om te horen, Kennedy! 🙌
Juist voor sporters zoals jij hebben we onze creatine gummies ontwikkeld: een lekker en effectief creatine supplement zonder poeder of bittere nasmaak. Gewoon een gummiebeertje met 1g creatine dat je overal mee naartoe neemt , zooo makkelijk dat je het echt elke dag blijft nemen.

Dankjewel voor je mooie review en we wensen je nog veel sportplezier met onze Beargymmies! 💪🐻

beestachtige groet,

Super ervaring met zoonutrition

Super ervaring met zoonutrition
Mijn besteling duurde langer dan ik gewend was dus ik email gestuurd en binnen nog geen 15 minuten hing 1 van de 2 eigenaren al aan de telefoon dat hij het in de gatan ging houden en de volgende dag idd een bericht van het transportbedrijf dat t onderweg was en ik kreeg meteen een bericht van hun op instagram dat t idd onderweg was
Ze zijn goed meedenkend

Super smaak voor de creatine gummies
Top communicatie (kennen sommige online shops voorbeeld aan nemen;) )

27 de junio de 2025

Hey Mitch!

Wat een ontzettend fijne review om te lezen, dankjewel! 🙏
We vinden het superbelangrijk dat je je gehoord voelt, dus ik (Damian) ben blij dat ik je direct even kon bellen en het persoonlijk kon oplossen. 💪

En dat je de creatine gummies zó lekker vindt én onze communicatie waardeert… dat maakt onze dag compleet. We blijven ons best doen om dit niveau vast te houden (en stiekem steeds een beetje beter te worden 😉).

beestachtige groet,

ZOOO Nutrition

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Levering iets later dan verwacht maar…

Levering iets later dan verwacht maar zeer tevreden over het product. Exact wat ik er van verwachtte.

10 de junio de 2025

Hi Max,

Dankjewel voor je mooie review! Superfijn dat je zo tevreden bent over de Beargymmies! 💪

Sorry dat de levering iets langer duurde dan verwacht. We begrijpen dat dat vervelend kan zijn. Helaas hebben we geen invloed op de snelheid van de postdienst. De afgelopen tijd waren er ook meerdere stakingen bij Bpost, wat voor extra vertraging kan zorgen.

Mocht je ooit nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan we altijd klaar om te helpen!

ZOOO Nutrition 🐻

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik heb de nieuwe creatine snoepjes…

Ik heb de nieuwe creatine snoepjes geprobeerd en ze zijn erg lekker. De werking ervan moet ik nog ervaren, maar tot nu toe ben ik erg tevreden! Service na verkoop was echt super!

23 de junio de 2025

Hey Jeroen,

Wat fijn dat je de nieuwe creatine snoepjes lekker vindt – dat is alvast een goed begin! 💪 De werking bouwt zich inderdaad geleidelijk op bij dagelijks gebruik, dus we zijn heel benieuwd hoe het voor je zal uitpakken de komende weken!

Dank ook voor je mooie woorden over onze service na verkoop – daar doen we het voor! Mocht je nog vragen hebben of tips willen over het gebruik, laat het gerust weten.

Damian van Zooo Nutrition 🐻✨

Creatine beertjes

Creatine beertjes smaken heerlijk en werken goed! Verder erg tevreden over de snelle levering!

29 de mayo de 2025

Beste Steven,

Dank voor je mooie woorden! Heerlijk om te horen dat de creatine beertjes niet alleen goed smaken, maar ook effectief voor je zijn. En dat je tevreden bent over de snelle levering, maakt ons extra blij! Geniet van de beertjes!

Met beestachtige groet,

Super product

Super product: echt lekkere beertjes, ik neem ze al maanden en ik ben nog steeds tevreden. + Hele goede klantenservice! En snel geleverd.

29 de mayo de 2025

Hey Angelique!

Wat tof dat je al maanden trouw gebruik maakt van onze Beargymmies® creatine beertjes en nog steeds tevreden bent! Jouw blijvende support betekent veel voor ons. Ook fijn dat je onze klantenservice en snelle levering zo waardeert.

We blijven ons best doen om je elke keer weer tevreden te houden!

Fanatieke sportster hier

Fanatieke sportster hier , super lekkere snoepjes snelle levering helemaal toppp

1 de junio de 2025

Beste Sharpie,

Superleuk om te lezen dat je als fanatieke sportster zo enthousiast bent over onze creatine snoepjes! We hebben ze speciaal ontwikkeld voor mensen zoals jij: actief, toegewijd en op zoek naar gemak én smaak.

Bedankt voor je enthousiasme en dat je voor Zooo Nutrition kiest! 🙌

Snel geleverde lekkere beertjes

Snel geleverde lekkere beertjes. Vriendelijk geholpen door Damian.

2 de junio de 2025

Beste lacasa,

Bedankt voor je fijne review! Wat goed om te horen dat de Beargymmies® Creatine Monohydraat Gummies snel geleverd zijn én goed in de smaak vallen. We vinden het belangrijk dat alles – van smaak tot service – klopt. Fijn dat ik je vriendelijk kon helpen! ;)

Tot snel bij Zooo Nutrition! 🐻💪

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gelijk reageerd op mijn eerdere revieuw…

Gelijk reageerd op mijn eerdere revieuw door Damian. Dat noem ik nog een klantenservice. Echt top!

28 de mayo de 2025

Beste Marcel,

Wat een mooie reactie – dankjewel! Super om te horen dat je onze klantenservice zo waardeert. Snel reageren, persoonlijk contact en écht meedenken is voor ons bij Zooo Nutrition vanzelfsprekend, dus fijn dat dit ook zo wordt ervaren.

We waarderen je feedback enorm en staan altijd klaar om je te helpen. Nogmaals bedankt voor je vertrouwen!

Lekkere beertjes

15 de mayo de 2025

Beste Gerry,

Hartelijk dank voor je korte maar krachtige review! Super om te horen dat je geniet van onze Beargymmies® Creatine Monohydraat Gummies én tevreden bent over onze service.

Bij Zooo Nutrition doen we er alles aan om niet alleen smakelijke supplementen te bieden, maar ook een zorgeloze en snelle klantbeleving. Fijn dat dat is gelukt!

We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn. 💪🐻

Lekker

Ik heb de nieuwe creatine snoepjes geprobeerd en ze zijn erg lekker. De werking ervan moet ik nog ervaren, maar tot nu toe ben ik erg tevreden! Het werd ook lekker snel geleverd.

2 de junio de 2025

Beste Evelyn,

Dankjewel voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat je onze nieuwe Beargymmies® Creatine Monohydraat Gummies zo lekker vindt. We hebben ze bewust ontwikkeld als een smakelijk en makkelijk alternatief voor traditionele creatinesupplementen.

De werking van creatine bouwt zich geleidelijk op, dus we zijn blij dat je nu al tevreden bent met de smaak, levering en ervaring tot nu toe. We hopen dat je de positieve effecten snel zult merken!

Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in Zooo Nutrition, we staan altijd voor je klaar. 💪🐻

Creatine snoepjes

Ik heb de creatine snoepjes ontvangen, en dit is de eerste keer dat ik creatine regelmatig binnen krijg. De gummies zijn echt heel erg lekker en echt een aanrader! De verzending was ook heel erg snel en de service was super!

15 de mayo de 2025

Beste Kim,

Wat een fantastische review – dankjewel! Geweldig om te horen dat onze Beargymmies® Creatine Monohydraat Gummies het voor jou eindelijk makkelijk maken om creatine regelmatig in te nemen. Dat je ze ook nog eens heel erg lekker vindt en onze service als super ervaart, is precies waar we het voor doen!

Ook fijn dat de verzending snel en soepel is verlopen. We blijven ons inzetten om onze creatine snoepjes én service steeds beter te maken. Dank voor je vertrouwen in Zooo Nutrition, en we hopen je snel weer blij te mogen maken! 🐻💪

service

Op zondag een mailtje gestuurd en 10min later antwoord. Top Service

19 de mayo de 2025

Beste Michaël,

Dankjewel voor je mooie review! Super om te horen dat je zo tevreden bent over onze klantenservice – zelfs op zondag. We vinden het belangrijk om snel en persoonlijk te reageren, zodat je altijd op ons kunt rekenen, ook buiten standaarduren.

Bedankt voor je vertrouwen in Zooo Nutrition en fijn dat we je zo goed hebben kunnen helpen. We staan altijd voor je klaar!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Eindelijk geen vieze poeders meer!

Lekkere beertjes, gemakkelijk om mee te nemen.

5 de mayo de 2025

Beste Rick,

Dankjewel voor je enthousiaste review! We zijn superblij om te horen dat je zo tevreden bent met onze Beargymmies® Creatine Monohydraat Gummies. Geen vieze poeders meer, maar gewoon lekkere beertjes die je overal gemakkelijk mee naartoe neemt – precies zoals we het bedoeld hebben!

We waarderen je vertrouwen in Zooo Nutrition enorm en hopen je nog vaak te mogen voorzien van smakelijke, effectieve en handige creatine-supplementen. 💪

Goed product

Goed product

27 de abril de 2025

Beste Marino,

Bedankt voor je review en fijne beoordeling! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met ons product. Bij Zooo Nutrition doen we er alles aan om hoogwaardige supplementen zoals onze Beargymmies® Creatine Monohydraat Gummies aan te bieden die niet alleen effectief zijn, maar ook eenvoudig en prettig in gebruik.

We waarderen je vertrouwen en hopen je snel opnieuw van dienst te mogen zijn. 🚀

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lekkere snoepjes en makkelijk in te…

Lekkere snoepjes en makkelijk in te nemen. Creatine scoop werd steeds vervelender.

29 de abril de 2025

Hey Alexander,

Dank je wel voor je fijne review! We horen het vaker: creatine in poedervorm wordt op den duur echt een gedoe. Juist daarom zijn we trots op onze Beargymmies® creatine gummies – lekker, makkelijk én effectief. Goed om te horen dat jij ze ook zo waardeert! 💪

Met sportieve groet,

Richard & Damian
Zooo Nutrition

8 consejos para escribir buenas reseñas.