Super fast delivery. Best way to take creatine and delicious Ordered 19h thursday delivered next day friday 10h
La empresa ha respondido
Super klanten service van zooo nutrition. Ik ontving een geplette doos (waarschijnlijk tijdend transport gebeurd ). Na een klacht te schrijven naar zooo nutrition werd ik enorm snel en vriendelijk ben... Ver más
La empresa ha respondido
Master class on winning a loyal customer! The response to my email inquiry was almost immediate, supportive, kind and forthcoming - my query was solved on the same day with care and amazing commu... Ver más
La empresa ha respondido
I’m now on my second order from Zooonutrition. My first purchase was the Beargymmies® Creatine Monohydrate Gummies — great taste and super easy to take, although the gummies tend to stick togeth... Ver más
La empresa ha respondido
Sterk(er) worden, door te snoepen, dit kan bij Zooo Nutrition! Ontdek een lekkerder en makkelijker pad in je fitnessreis met onze 'Beargymmies' (creatine gummybeertjes). Je houdt nou eenmaal dingen makkelijker vol als deze makkelijk, lekker en leuk zijn! Deze innovatieve supplementen zijn dus een gamechanger voor iedereen die zijn sportdoelen wil bereiken zonder in te leveren op smaak en plezier. Onze stijlvolle fitnesskleding, ontworpen voor zowel comfort als functionaliteit, om jouw workout in stijl af te leggen. Bij Zooo Nutrition combineren we dus kwalitatieve fitnessproducten met een leuke draai, waardoor je fitnesservaring niet alleen effectiever, maar belangrijker nog, leuker wordt! Verrijk je sportregime met Zooo Nutrition's unieke aanbod, en ontdek hoe onze 'Beargymmies' en trendy fitnesskleding en supplementen jouw weg naar fysieke kracht, energie en welzijn kunnen transformeren. Nu weet je wat ons bedrijf inhoud. Daarnaast zitten wij op social media zoals: TikTok, Instagram en Facebook , hier delen wij waardevolle inzichten over fitness, supplementen, voeding en natuurlijk creatine. Wij kijken en luisteren naar de mensen die ons volgen, want als 1 iemand een vraag heeft, is de kans groot dat iemand anders deze ook heeft! Wij hopen hierdoor nog meer mensen te kunnen helpen en/of ondersteunen in zijn of haar fitnessreis! Groeien, doen wij samen!
Lelielaan 21, 1616 ER, Hoogkarspel, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Het is heel makkelijk in gebruik. Na het sporten neem je 5 snoepjes.
Ze smaken geweldig. Dat is ook gelijk het probleem. Je wilt er meer eten. Beetje overstacken is niet erg.
Maar het is een top product
It is easy to use, great taste, simple.
Just after the workout you eat some candys.
The only problem is, that it is hard to stay at the 5 bears. You wanneer wat more.

Respuesta de Zooo Nutrition
Erg lekker! Smaakt echt als een snoepje. Ook handig dat je niet van te voren moet afwegen. Echt een aanrader.

Respuesta de Zooo Nutrition
Super blij met deze beargymmies ze zijn Zooo lekker en een geweldig alternatief voor creatine poeder. Daarnaast is het gluten en lactosevrij en vegan. Ik kan inmiddels geen workout bedenken zonder deze gymmies. Top!

Respuesta de Zooo Nutrition
De smaak is verrassend goed – geen bittere nasmaak zoals bij sommige poeders – en het voelt echt alsof je gewoon een lekker snoepje eet. Ideaal voor onderweg of vlak voor je training, zonder te hoeven mengen of afwegen.

Super ervaring met zoonutrition
Mijn besteling duurde langer dan ik gewend was dus ik email gestuurd en binnen nog geen 15 minuten hing 1 van de 2 eigenaren al aan de telefoon dat hij het in de gatan ging houden en de volgende dag idd een bericht van het transportbedrijf dat t onderweg was en ik kreeg meteen een bericht van hun op instagram dat t idd onderweg was
Ze zijn goed meedenkend
Super smaak voor de creatine gummies
Top communicatie (kennen sommige online shops voorbeeld aan nemen;) )

Respuesta de Zooo Nutrition
Levering iets later dan verwacht maar zeer tevreden over het product. Exact wat ik er van verwachtte.

Respuesta de Zooo Nutrition
Ik heb de nieuwe creatine snoepjes geprobeerd en ze zijn erg lekker. De werking ervan moet ik nog ervaren, maar tot nu toe ben ik erg tevreden! Service na verkoop was echt super!

Respuesta de Zooo Nutrition
Creatine beertjes smaken heerlijk en werken goed! Verder erg tevreden over de snelle levering!

Respuesta de Zooo Nutrition
Super product: echt lekkere beertjes, ik neem ze al maanden en ik ben nog steeds tevreden. + Hele goede klantenservice! En snel geleverd.

Respuesta de Zooo Nutrition
Fanatieke sportster hier , super lekkere snoepjes snelle levering helemaal toppp

Respuesta de Zooo Nutrition
Snel geleverde lekkere beertjes. Vriendelijk geholpen door Damian.

Respuesta de Zooo Nutrition
Gelijk reageerd op mijn eerdere revieuw door Damian. Dat noem ik nog een klantenservice. Echt top!

Respuesta de Zooo Nutrition
Ik heb de nieuwe creatine snoepjes geprobeerd en ze zijn erg lekker. De werking ervan moet ik nog ervaren, maar tot nu toe ben ik erg tevreden! Het werd ook lekker snel geleverd.

Respuesta de Zooo Nutrition
Ik heb de creatine snoepjes ontvangen, en dit is de eerste keer dat ik creatine regelmatig binnen krijg. De gummies zijn echt heel erg lekker en echt een aanrader! De verzending was ook heel erg snel en de service was super!

Respuesta de Zooo Nutrition
Lekkere beertjes, gemakkelijk om mee te nemen.

Respuesta de Zooo Nutrition
Lekkere snoepjes en makkelijk in te nemen. Creatine scoop werd steeds vervelender.