Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fast delivery. Best way to take creatine and delicious Ordered 19h thursday delivered next day friday 10h

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super klanten service van zooo nutrition. Ik ontving een geplette doos (waarschijnlijk tijdend transport gebeurd ). Na een klacht te schrijven naar zooo nutrition werd ik enorm snel en vriendelijk ben... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Master class on winning a loyal customer! The response to my email inquiry was almost immediate, supportive, kind and forthcoming - my query was solved on the same day with care and amazing commu... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

I’m now on my second order from Zooonutrition. My first purchase was the Beargymmies® Creatine Monohydrate Gummies — great taste and super easy to take, although the gummies tend to stick togeth... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de vitaminas y suplementos
  2. también en la categoría
  3. Servicio de fitness y nutrición

Escrito por la empresa

Sterk(er) worden, door te snoepen, dit kan bij Zooo Nutrition! Ontdek een lekkerder en makkelijker pad in je fitnessreis met onze 'Beargymmies' (creatine gummybeertjes). Je houdt nou eenmaal dingen makkelijker vol als deze makkelijk, lekker en leuk zijn! Deze innovatieve supplementen zijn dus een gamechanger voor iedereen die zijn sportdoelen wil bereiken zonder in te leveren op smaak en plezier. Onze stijlvolle fitnesskleding, ontworpen voor zowel comfort als functionaliteit, om jouw workout in stijl af te leggen. Bij Zooo Nutrition combineren we dus kwalitatieve fitnessproducten met een leuke draai, waardoor je fitnesservaring niet alleen effectiever, maar belangrijker nog, leuker wordt! Verrijk je sportregime met Zooo Nutrition's unieke aanbod, en ontdek hoe onze 'Beargymmies' en trendy fitnesskleding en supplementen jouw weg naar fysieke kracht, energie en welzijn kunnen transformeren. Nu weet je wat ons bedrijf inhoud. Daarnaast zitten wij op social media zoals: TikTok, Instagram en Facebook , hier delen wij waardevolle inzichten over fitness, supplementen, voeding en natuurlijk creatine. Wij kijken en luisteren naar de mensen die ons volgen, want als 1 iemand een vraag heeft, is de kans groot dat iemand anders deze ook heeft! Wij hopen hierdoor nog meer mensen te kunnen helpen en/of ondersteunen in zijn of haar fitnessreis! Groeien, doen wij samen!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

4,8

Todas las opiniones

48 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Amazing!

Zoo Nutrition has delivered an amazing product + customer experience. I love the products and I am very satisfied with the company. Would definitely recommend.

25 de noviembre de 2023

Hey Thomas!

Thank you, for your amazing feedback on our creatine monohydrate gummies! We're overjoyed to hear about your positive experience with Zooo Nutrition's products and customer service. Delivering top-quality, enjoyable fitness supplements is our passion. Your recommendation means a lot to us. Keep relishing the benefits of our creatine monohydrate gummies, designed for your health and fitness journey. Thanks for being a part of our community, and remember, we're always here to support you.

With a beastly cheer,

Team Zooo Nutrition

Ze zijn niet alleen Lekker

Niet alleen zijn ze berelekker, maar ze bieden ook het ultieme gemak - nooit meer gedoe met poeders en mixen. Gewoon een paar gummibeertjes en je bent klaar voor een smakelijke dosis creatine. De snelle levering was een aangename verrassing, en de klantenservice was uitzonderlijk lief en behulpzaam.

16 de noviembre de 2023

Respuesta de Zooo Nutrition

We zijn ontzettend enthousiast dat je onze BERELEKKERE creatine gummies, een revolutie in sportvoeding, zo waardeert! Bij Zooo Nutrition is ons doel om de beste creatine monohydraat in een gemakkelijke en smakelijke vorm aan te bieden. Het is geweldig dat onze snelle service en vriendelijke klantondersteuning je sport- en fitnessreis hebben verbeterd. Bedankt voor je steun en vertrouwen in onze unieke benadering van gezond snoepen. Met beestachtige groet en blijf genieten van je smakelijke dosis creatine!

Team Zooo Nutrition

Wat een geweldige producten

Wat een geweldige producten, echt een aanrader voor iedereen!

24 de noviembre de 2023

Hey Chris,

Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling van onze Beargymmmies Creatine Monohydraat gummiebeertjes! We zijn verheugd te horen dat onze producten uw verwachtingen hebben overtroffen en aanbevolen worden voor iedereen die op zoek is naar een kwaliteitsboost in hun sport- en fitnessroutine. Bij Zooo Nutrition streven we er namelijk naar om uitzonderlijke voedingssupplementen te leveren die zowel effectief als heerlijk zijn!

Wij waarderen het enorm wanneer onze tevreden klanten zoals u de tijd nemen om hun positieve ervaringen te delen. Dankjewel, Chris!

Damian,

Heerlijk!

Heerlijke vervanging van ‘normale’ creatine. Ik proef niets van de creatine en kan mezelf iedere dag weer trakteren :)

21 de noviembre de 2023

Beste Daan,

Bedankt voor je fantastische feedback! We zijn verheugd te horen dat onze Zooo Nutrition creatine monohydraat gummiebeertjes een heerlijke vervanging voor traditionele creatine voor je zijn geweest.

Bij Zooo Nutrition is het onze missie om producten te creëren die niet alleen effectief zijn, maar ook een plezierige ervaring bieden. Het feit dat je niets van de creatine proeft en jezelf elke dag kunt trakteren, is precies waar we naar streven. Het is geweldig om te weten dat onze gummiebeertjes je dagelijkse routine hebben verbeterd.

We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je positieve ervaring met anderen te delen. Jouw steun betekent veel voor ons, en we kijken ernaar uit om je nog meer hoogwaardige producten te bieden die je fitnessdoelen ondersteunen.

Als je ooit vragen hebt of verdere ondersteuning nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bedankt dat je voor Zooo Nutrition hebt gekozen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Deze beertjes maken het zo makkelijk om…

Deze beertjes maken het zo makkelijk om creatine binnen te krijgen! En super lekker!

21 de noviembre de 2023

Beste Isa,

Hartelijk dank voor je fantastische beoordeling! We zijn zo blij om te horen dat onze Zooo Nutrition creatine monohydraat gummiebeertjes aan je verwachtingen hebben voldaan en dat je ze lekker vindt.

Bij Zooo Nutrition streven we er altijd naar om hoogwaardige producten te bieden die niet alleen effectief zijn, maar ook plezierig om in te nemen. Het is geweldig om te weten dat je de handige vorm en smaak van onze gummiebeertjes waardeert. We begrijpen hoe belangrijk het is om je dagelijkse supplementen gemakkelijk in te kunnen nemen, en we zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan je fitnessroutine.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je positieve ervaring te delen. We waarderen je steun enorm en kijken ernaar uit om je in de toekomst nog meer van dienst te kunnen zijn. Als je ooit vragen hebt of verdere ondersteuning nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Nogmaals bedankt en veel succes met je fitnessdoelen!

Zajebiste miski

Zajebiste miski, polecam!!!

17 de noviembre de 2023

Respuesta de Zooo Nutrition

Dziękujemy za recenzję! Cieszymy się, że nasze żelki z kreatyną w formie misiów smakują Ci. Mamy nadzieję, że pomogą Ci osiągnąć cele treningowe. Zapraszamy ponownie!

Beren om van te leren

Creatine vergat ik altijd in te nemen, maar door de beren 🐻 is het altijd weer een feest en vergeet ik ze nooit!

1 de julio de 2023

Respuesta de Zooo Nutrition

Tof om te horen, dat jij nu naar jouw creatine uitkijkt!!

Uitstekend product

Heel fijn product. De beertjes zijn heel lekker wat het nog leuker maakt om je aan je dagelijkse inname te houden.
Zo vergeet je je creatine niet meer!
Heel blij mee.

9 de noviembre de 2023

Respuesta de Zooo Nutrition

Tof, om the horen dat je ze iedere dag met genot neemt, Paul!

Goed product

Goed product, snelle levering, niks om aan te merken.
Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen.

2 de noviembre de 2023

Respuesta de Zooo Nutrition

Dankjewel Beata! Geniet van het product :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Geweldig product, uitstekende klantenservice, ga zeker regelmatig bestellen.

Ik kan niet genoeg zeggen hoe geweldig de creatine beertjes zijn! Deze schattige kleine beertjes zijn niet alleen heerlijk, maar ze geven me ook die extra energieboost die ik nodig heb voor mijn workouts. Het is zo'n leuke en smakelijke manier om mijn dagelijkse dosis creatine binnen te krijgen. Ik ben absoluut verslaafd aan deze beertjes en kan niet wachten om meer te bestellen. Dank je wel voor dit geweldige product! 🐻💪😄

5 de noviembre de 2023

Respuesta de Zooo Nutrition

Dankjewel, voor de super enthousiaste Reactie! Heel tof om te horen, Katie! Geniet van de beertjes!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastic company and amazing product

Fantastic company to order from, great customer service and fantastic product.
Damian is so helpful and a pleasure to speak to.
The product is such a tasty convenient way to take Creatine and the quality is better than any competitor on the market.
Overall, fantastic product and a wonderful company

4 de noviembre de 2023

Respuesta de Zooo Nutrition

Daniel, many thanks! Amazing to hear this!

Niet twijfelen nu bestellen

Snoepen en creatine in 1
Super lekker!

26 de octubre de 2023

Respuesta de Zooo Nutrition

Dankjewel, voor de positieve recensie! Geniet van de beertjes, Sanne!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering, duidelijke informatie verschaffing

14 de septiembre de 2023

Respuesta de Zooo Nutrition

Top om te horen! Nu kijken of ze niet te snel op zijn :)

Top!

Snelle levering, heel goed product! Er is een goede communicatie met dit bedrijf als je pakket wel een keer vertraagd is.

2 de agosto de 2023

Respuesta de Zooo Nutrition

Dankjewel, fijn om te horen Kim!

8 consejos para escribir buenas reseñas.