Banner for Zout.be

Zout.be Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 3 estrellas sobre 5

de mensen zijn top ! ... het systeem waar klant doorverwezen wordt om alles zelf te doen op internet is hàtelijk. Ook ben ik erg verward door het "geruisloze" verschil tussen ZOUT en ZOUTMAN. ... wat... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

eerste maal dat ik bestelde via betaling NA levering. Alles vlot en correct verlopen. perfecte communicatie. Waarvoor dank. m v gr Br Willem

Valorada con 5 estrellas sobre 5

alles prima in orde.mooi op de voorlopige plaats afgezet door een prima bestuurder. mischien volgende keer een kleinere camion?(servetude)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dit was mijn derde bestelling bij Zout.be. Telkens verliep alles vlot, zowel de bestelling als de afhandeling. De transporteur levert steeds correct op de afgesproken dag en uur. De service is telkens... Ver más

Información sobre la empresa

1. Fabricante

Escrito por la empresa

Dé webshop voor zout in België! Bij ons vind je elk type zout dat je nodig hebt, altijd aan scherpe prijzen. Of je nu op zoek bent naar strooizout voor de winter, voedingszout voor in de keuken, onthardingszout voor je waterverzachter, of speciaal zout voor je vaatwasser, zwembad of wellness—wij hebben het allemaal! Met een ruim assortiment, snelle levering en topkwaliteit ben je bij ons aan het juiste adres. Bestel eenvoudig online en geniet van de beste service en de laagste prijs.

Waarom kiezen voor Zout.be?

Escrito por la empresa

Premium kwaliteit, scherpe prijs
Zout van de hoogste kwaliteit aan de laagste prijs. Ons zout voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen en wordt aangeboden aan de beste prijs.
Uitstekende klantenservice
Geniet van onze bekroonde klantenservice. Ons team staat voor je klaar, wanneer je ons nodig hebt.
Gratis & snelle levering
Snel & eenvoudig. Wij garanderen gratis levering in België binnen 2 werkdagen als je vóór 12:30 bestelt en betaalt.

Gratis & snelle levering

We bezorgen jouw bestelling snel.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

2 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Alles top verlopen

Alles top verlopen

11 de junio de 2026

Beste Krist,
Bedankt voor de 5 sterren!
Super om te lezen dat alles naar wens was.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

snelle en correcte afhandeling van de…

snelle en correcte afhandeling van de bestelling, duidelijke communicatie, beter kan niet .

19 de mayo de 2026

Beste Jan,
Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring.
Fijn te lezen dat je tevreden bent van onze service en communicatie.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

offerte op papier wordt niet meer…

offerte op papier wordt niet meer gegeven

18 de mayo de 2026

Beste Anja,
Gezien alle prijzen zichtbaar op de webshop aangeduid staan, met de hoeveelheidskortingen, worden geen offertes opgemaakt.
Bedankt voor uw begrip.

Pallet bevatte 38 zakken ipv 40

Pallet bevatte 38 zakken ipv 40,
chauffeur verwittigde pas als hij er was en geen 30 min. vooraf, bij lossing met elektro transpallet tegen de muur aangereden, chauffeur sprak moeizaam nederlands en was zeer onhandig met de transpallet, leien van de muurbekleding gebroken en zakken gescheurd, bij afnemen van de zakken waren alle zakken onderin gescheurd door uitstekende nagels op de pallet,

6 de junio de 2026

Beste Erik,
We hadden omtrent deze levering reeds telefonisch contact. Zoals beloofd gaan we de gescheurde zakken terugbetalen. Voor de schade aan het gebouw komt de verzekering (van de transportfirma) tussen. Gelieve zeker ook de foto's door te sturen naar de klantenservice, zodat we dit mee kunnen opvolgen.
We bespreken dit voorval uiteraard met de transportfirma om dit in de toekomst te vermijden.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Aflevering door transportfirma was…een volledig ramp

Aflevering door transportfirma was alles behalve
Extreem onbeleefde chauffeur

5 de junio de 2026

Beste Marc,
Nogmaals onze excuses dat we niet aan jou verwachtingen konden voldoen. We hebben via apart mailverkeer reeds contact gehad over deze situatie. We bespreken het voorval met de transportfirma, zodat we dergelijke gevallen niet meer voorhebben.

Top service!

Altijd fijn samenwerken, top service!

14 de mayo de 2026

Beste Vanessa,
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling en het vertrouwen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn vrouw alleen thuis en besteller…

Mijn vrouw alleen thuis en besteller zelf pakket binnen gezet (was te zwaar zei hij) dus 👍

4 de junio de 2026

Beste Luc,
Bedankt voor de 5 sterren review en jouw waardering voor de levering.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Zout bestelling

1 de junio de 2026

Beste,
Hartelijk dank voor jouw waardering.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alles is snel en goed afgehandeld

Alles is snel en goed afgehandeld. De verpakking van het zout is helemaal top

11 de mayo de 2026

Beste Nancy,
Dank je wel voor je mooie review! We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent. Het betekent veel voor ons dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring te delen.

Snelle service

8 de mayo de 2026

Beste Ignace,
Bedankt voor de 5 sterren review en jouw waardering voor de levering.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

gevraagd waar ze het zout konden…

gevraagd waar ze het zout konden plaatsen bij levering en me sowieso even gecontacteerd net voor het afzetten

5 de mayo de 2026

Beste Vik,
Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring.
Fijn te lezen dat je tevreden bent van onze service.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alles liep zoals het behoort!

Alles liep zoals het behoort!

9 de mayo de 2026

Beste Frans,
Bedankt voor de 5 sterren! Super om te lezen dat alles naar wens is.

Top service

Top service. Snel geleverd en goed product. Zal zeker opnieuw zoutblokken bestellen bij Zout.be.

6 de mayo de 2026

Beste Benny,
Bedankt voor je positieve review! We waarderen je feedback enorm!

Product ok

Product ok. Communicatie met koerierdienst kan beter.

22 de mayo de 2026

Beste Hendrik,
Onze excuses dat je ervaring niet was zoals gehoopt.
We werken eraan om de communicatie en organisatie met de transporteur te verbeteren.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

De transporteur was zeer onvriendelijk…

De transporteur was zeer onvriendelijk en liet de pallet tegen de straat staan nochtans mooie verharde oprit tot tegen het huis (klinkers).

25 de mayo de 2026

Beste Jef,
Onze excuses dat je ervaring niet was zoals gehoopt. Dat is absoluut niet de service waar we naar streven.
We nemen dit zeker op met de transportfirma.

levering volgens afspraak

levering volgens afspraak
practische bestelprocedure

20 de mayo de 2026

Beste Guillaume,
Hartelijk dank voor deze fijne beoordeling.

goeie website

goeie website, alles goed te vinden, vlotte service

21 de mayo de 2026

Beste Jan,
Hartelijk dank voor jouw waardering over de website en de service.

netjes en snel

20 de mayo de 2026

Beste Hans,
Hartelijk dank voor jouw waardering.

Top!

Top! Gemakkelijke bestelling, vlot geleverd en vriendelijk en behulpzaal!

28 de abril de 2026

Beste Hilde,
Hartelijk dank om even tijd genomen te hebben om deze fijne reactie te plaatsen.
Blij te lezen dat je onze service weet te waarderen.
Katie van Zout.be

8 consejos para escribir buenas reseñas.