2,9

Medio

Ook ik bestelde 10 juli bij Zovora en…

Ook ik bestelde 10 juli bij Zovora en ontving niets Ik besloot navraag te doen en werd ook doorgeschakeld naar Levora. Ook ik kreeg te horen dat het product was bezorgd en dat men benieuwd was naar mijn waardering. Ik heb gereageerd dat ik niets ontvangen heb maar vrees, gezien de vorige review, dat het op niets zal uitdraaien.

6 de febrero de 2025

Zeer slecht

Zeer slecht! Niets bestellen hier!

Besteld via Zovora op Facebook. Later kreeg ik een mail van Levora, blijkt hetzelfde bedrijf zijn.
De communicatie is heel slecht. Ik wilde annuleren, heb gemaild en na een week kreeg ik pas antwoord: annuleren kon niet omdat het item al direct verstuurd was. Nu, na 27 dagen heb ik nog steeds niets ontvangen.
Ik krijg na klachten van mijn kant antwoordmails dat ze zo blij zijn dat ik verheugd ben met hun product. Als ik schrijf dat ik nog niets ontvangen heb, vragen ze mij om het product te beoordelen. Etc. Echt waardeloos. Ik denk niet dat ik ooit mijn bestelling krijg of ooit mijn geld terug krijg. Volgens mij oplichters! Niets bestellen hier!

Update 04 augustus: nog steeds niets ontvangen en geld weg!

Update 27 augustus: na 2 maanden alsnog een jurk ontvangen. Hij vertoont enigszins gelijkenis met de bestelling, maar kleur en motief wijken enorm af! Ik wil hem uiteraard retourneren , maar kan nergens gegevens vinden

27 de junio de 2025

¿Es ésta tu empresa?