La empresa ha respondido
Riktigt imponerad! Underbara dofter, bra hållbarhet och trevligt bemötande. Rekommenderas varmt , Allt är toppen, men jag saknar lite erbjudanden. Många andra parfymföretag har kampanjer som "köp två... Ver más
La empresa ha respondido
Supersnabb leverans,hög kvalitet på parfymen och riktigt bra bemötande i mailkontakt! Har enbart gott att säga om Zperfume så här har ni en happy stammis🥰✨️👍!
La empresa ha respondido
Köpte 2 parfymer - En bättre och en sämre. Imaginative Voyage - LV Klon var den sämre hade väldigt mycket alkohol i öppningen. Skulle vara LV klon, den blir aningens bättre senare men inte alls trevl... Ver más
La empresa ha respondido
Vårt företag är stolt över att vara en inspirationskälla från kända märkesparfymer. Vi hämtar inspiration från de mest eftertraktade dofterna på marknaden och skapar unika parfymer som fångar deras karaktär och stil. En annan viktig aspekt av vår verksamhet är vår tillverkning som sker i Sverige. Sverige är känt för sin höga standard och kompromisslösa kvalitet inom olika branscher, och vår parfymtillverkning är inget undantag. Genom att tillverka våra parfymer i Sverige kan vi säkerställa att varje flaska är skapad med precision och omsorg. Vi har fullständig kontroll över tillverkningsprocessen och kan garantera att varje produkt som lämnar vår anläggning är av högsta möjliga standard.
Uppsala Business Park Virdings Allé 24 Plan 1 Hus 3 A, 754 50, Uppsala, Suecia
Ha contestado el 81% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana

Respuesta de Zperfume
Jätte bra produkt, håller bra grymma dofter + grym personal

Respuesta de Zperfume
Tycker att Zperfume har en underbar service och tillverkar otroligt goda parfymer! Jag som person är ganska petig i dofter och tycker att dom gör dom bästa kopior på original parfymer. Mycket billigt och håller länge på huden och kläderna. Rekommenderar starkt 10/10👌

Respuesta de Zperfume
Jätte goda parfymer men hade behövt lite längre hållbarhet.
Snabb leverans, parfymerna luktar jättegott och trevligt kundbemötande😌
Tack för parfymen. Är supernöjd. Lukten varar längre. Kommer att beställa mera. 💯
Parfymen jag köpte doftade gott mindre än 1 timme tyvärr! Har många parfymer och de doftar flera timmar !
Det var inte det som jag har förväntat mig det doftade inte alls som det står i innehållet.

Respuesta de Zperfume
Dessa dofter ligger i en klass utöver det vanliga, jag kan bara säga toppen från start till mål. Det ända som blir jobbigt är att få plats med alla dofter dvs. Z borde skicka med en hylla anpassat till dessa underbara dofter.

Respuesta de Zperfume
Jättegoda dofter! Jag älskar Vanilla latte som luktar som ”Bianco latte”. Stort tips för den som gillar bra vaniljdofter 😍

Jag har köpt 3 olika parfymer och alla är luktar super gott
CREAD
MYSLF
AMORLI
Jag var mycket imponerad av servicen och kommer definitivt att boka hos er igen. Tack för er punktlighet.
Dåligt köpt, lukten försvinner efter knappt en timme, sämsta köpet i mitt liv 😡😡😡😡😡😡😡
Lukten försvinner bara efter en timme, så ingen bra köp 😡😡😡😡😡

Respuesta de Zperfume
Uppfyllde kvaliten de lovade, skickade snabbt. Kanonbra firma och kommer handla där igen.

Respuesta de Zperfume
Allt är toppen, men jag saknar lite erbjudanden. Många andra parfymföretag har kampanjer som "köp två, få en gratis", vilket hade varit ett fint tillskott här också.

Ger omdöme om parfymen.
Luktar extremt billig Dubai - Dollarstore om den. Blir sunkig vanilj när toppnoterna har försvunnit vilket händer fort.

Respuesta de Zperfume
That’s big scam. They send you the perfume, but first of all, they smell like a super bad quality alcohol that old school barbershops use after they shave you. Me and my friend ordered 2 different bottles and they both smell the same. On the box or bottle say nothing about which model you got. I paid 550 nok and I want my money back. I don’t wear that garbage 🤬🤬

Respuesta de Zperfume
Más información sobre otros tipos de reseñas.