Valorada con 4 estrellas sobre 5

Riktigt imponerad! Underbara dofter, bra hållbarhet och trevligt bemötande. Rekommenderas varmt , Allt är toppen, men jag saknar lite erbjudanden. Många andra parfymföretag har kampanjer som "köp två... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Supersnabb leverans,hög kvalitet på parfymen och riktigt bra bemötande i mailkontakt! Har enbart gott att säga om Zperfume så här har ni en happy stammis🥰✨️👍!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Köpte 2 parfymer - En bättre och en sämre. Imaginative Voyage - LV Klon var den sämre hade väldigt mycket alkohol i öppningen. Skulle vara LV klon, den blir aningens bättre senare men inte alls trevl... Ver más

1. Perfumería
  2. Proveedor de cosméticos y perfumes
  3. Proveedor de fragancias, aromas y saborizantes

Escrito por la empresa

Vårt företag är stolt över att vara en inspirationskälla från kända märkesparfymer. Vi hämtar inspiration från de mest eftertraktade dofterna på marknaden och skapar unika parfymer som fångar deras karaktär och stil. En annan viktig aspekt av vår verksamhet är vår tillverkning som sker i Sverige. Sverige är känt för sin höga standard och kompromisslösa kvalitet inom olika branscher, och vår parfymtillverkning är inget undantag. Genom att tillverka våra parfymer i Sverige kan vi säkerställa att varje flaska är skapad med precision och omsorg. Vi har fullständig kontroll över tillverkningsprocessen och kan garantera att varje produkt som lämnar vår anläggning är av högsta möjliga standard.

4,2

1 estrella

Ha contestado el 81% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Supersnabb leverans,hög kvalitet på…

31 de marzo de 2026

Tack snälla Petra!
Blir verkligen glad att läsa detta.

Så kul att du är nöjd med både doften och servicen det betyder mycket för oss.
Och extra kul att ha dig som stamkund.

Välkommen tillbaka när som helst!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Doftar både gott och lääänge!

Doftar både gott och lääänge!! 👍🙏

29 de marzo de 2026

Hej Mikael!
Stort tack för dina fina ord vi blir verkligen glada att höra det!
Njut av doften och du är alltid varmt välkommen tillbaka!

Jätte bra produkt

Jätte bra produkt, håller bra grymma dofter + grym personal

26 de marzo de 2026

Hej Aleksandra!
Tack snälla för din fina recension!
Det betyder mycket för oss att du är nöjd både med dofterna och vår service.

Du är alltid varmt välkommen tillbaka!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tycker att Zperfume har en underbar…

Tycker att Zperfume har en underbar service och tillverkar otroligt goda parfymer! Jag som person är ganska petig i dofter och tycker att dom gör dom bästa kopior på original parfymer. Mycket billigt och håller länge på huden och kläderna. Rekommenderar starkt 10/10👌

17 de marzo de 2026

Hej Adriana,

Tack snälla för din fina recension, den gjorde verkligen vår dag!

Stort tack igen för ditt stöd och din rekommendation.

Du är alltid välkommen tillbaka!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Det var inte det som jag har förväntat…

Det var inte det som jag har förväntat mig det doftade inte alls som det står i innehållet.

10 de marzo de 2026

Hej Suhah,

Vi vill gärna förtydliga att Pure Hommage är en herrparfym, vilket framgår tydligt på produktsidan på vår hemsida.

Om du av misstag har köpt fel produkt är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig gärna vidare.

Du kan nå oss på info@zperfume.se.

Vänliga hälsningar

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dessa dofter ligger i en klass utöver…

Dessa dofter ligger i en klass utöver det vanliga, jag kan bara säga toppen från start till mål. Det ända som blir jobbigt är att få plats med alla dofter dvs. Z borde skicka med en hylla anpassat till dessa underbara dofter.

12 de marzo de 2026

Hej Anders!

Stort tack för din fina kommentar!
Vad roligt att du gillar dofterna så mycket, det betyder mycket för oss.

Haha, vi förstår vad du menar ibland blir det många favoriter 😄
Vi ska ta med oss din idé om en hylla!

Tack igen och varmt välkommen tillbaka!

Jättegoda parfymer

Jättegoda dofter! Jag älskar Vanilla latte som luktar som ”Bianco latte”. Stort tips för den som gillar bra vaniljdofter 😍

27 de febrero de 2026

Hej Fanny,

Tack snälla! Vad kul att du gillar Vanilla Latte.
Ja, den är riktigt fin många gillar den.

Tack också för att du tipsar!

Jätte bra kvalitet

Jätte bra kvalitet

20 de febrero de 2026

Respuesta de Zperfume

Tack snälla för din feedback, vad roligt att du är nöjd med kvaliteten.

Varmt välkommen tillbaka!

Dåligt köpt

Dåligt köpt, lukten försvinner efter knappt en timme, sämsta köpet i mitt liv 😡😡😡😡😡😡😡

19 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Lukten försvinner bara efter en timme

Lukten försvinner bara efter en timme, så ingen bra köp 😡😡😡😡😡

15 de enero de 2026

Respuesta de Zperfume

tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi respekterar självklart din feedback.

Vår egen erfarenhet, samt den feedback vi har fått från många andra kunder, är att Black Imperium har god hållbarhet. Vi har även personligen testat parfymen på hud, och i våra tester har doften inte försvunnit efter en timme även efter handtvätt sitter den kvar.

Självklart kan något ha blivit fel i ditt fall. Därför erbjuder vi gärna att kontrollera parfymen om du upplever att doften försvinner så snabbt som du beskriver. Om det visar sig stämma, erbjuder vi full återbetalning. Om allt är korrekt skickar vi istället en ny parfym till dig.

Vi står för returfrakten. Hör gärna av dig till oss så hjälper vi dig vidare och löser detta på bästa sätt.

Uppfyllde kvaliten de lovade

Uppfyllde kvaliten de lovade, skickade snabbt. Kanonbra firma och kommer handla där igen.

13 de enero de 2026

Hej Jonas,

Stort tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd. Du är alltid välkommen tillbaka!

Rekommenderas varmt!

Allt är toppen, men jag saknar lite erbjudanden. Många andra parfymföretag har kampanjer som "köp två, få en gratis", vilket hade varit ett fint tillskott här också.

6 de enero de 2026

Respuesta de Zperfume

Stort tack för dina fina ord och varma rekommendation det uppskattar vi verkligen.
Gällande erbjudanden har vi tyvärr begränsade marginaler eftersom vi använder noggrant utvalda ingredienser av hög kvalitet, vilket gör större kampanjer svåra i nuläget.
Tack för din förståelse och för att du valt oss!

Ger omdöme om parfymen.

Ger omdöme om parfymen.
Luktar extremt billig Dubai - Dollarstore om den. Blir sunkig vanilj när toppnoterna har försvunnit vilket händer fort.

9 de enero de 2026

Respuesta de Zperfume

Tack för att du delar din upplevelse och ger din ärliga feedback. Vi förstår att doft är väldigt subjektivt och att samma parfym kan upplevas olika från person till person.
Våra dofter är komponerade för att utvecklas över tid, men vi beklagar att just denna inte motsvarade dina förväntningar vad gäller doftkaraktär och hållbarhet. Dina synpunkter är värdefulla för oss och tas med i vårt fortsatta arbete.
Tveka gärna att kontakta oss direkt om du vill dela mer detaljer kring din upplevelse.

That’s big scam

That’s big scam. They send you the perfume, but first of all, they smell like a super bad quality alcohol that old school barbershops use after they shave you. Me and my friend ordered 2 different bottles and they both smell the same. On the box or bottle say nothing about which model you got. I paid 550 nok and I want my money back. I don’t wear that garbage 🤬🤬

2 de enero de 2026

Hi Nima,
thank you for taking the time to leave a review.

Tonka di Arabia is a fragrance with a very strong and intense scent profile, which may not suit everyone. The fragrance contains amber, oud, and woody notes, which are often perceived as heavy and deep. Scent preferences are highly personal, and we understand that this did not meet your expectations.

Regarding the bottle, it is possible that you received an older version of the bottle design that we previously had in stock. If this is the case, we will of course be happy to help you exchange it for the correct product. Your satisfaction is very important to us.

Please contact us at info@zperfume.se, and we will be glad to assist you.

Best regards,
Zperfume Sweden

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.