hele slechte klantenservice
hele slechte klantenservice, artikel met geen mogelijkheid te retourneren om het vooruit betaalde bedrag terug te krijgen. niet kopen bij dit bedrijf!
Je kunt je bestelling niet annuleren. Het lijken mooie producten maar het is rommel
Blijf weg van deze website. Veel te duur betaald voor de rommel die ik kreeg
Bestelling gedaan in de veronderstelling dat zoals aangegeven ik linnen zou krijgen. Krijg Chinese linnen dus niet. Dit gemeld bij hun en na veel mailverkeer. Bericht dat bij retourzending ik alle kosten af ou moeten betalen. Of 20% van aankoopbedrag 89 euro terug zou ontvangen. Of een tegoedbon voor Chinese nep. Deze krijg je dus nooit van hun. Dus ook bij deze oplichters niets bestellen je krijgt niet wat men zegt. Geen ster waardig.