La empresa ha respondido
Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met Drukkerij ZwartOpWit. Vanaf het begin tot de levering is alles perfect verlopen. Kwaliteit: Het drukwerk ziet er werkelijk prachtig uit. De k... Ver más
La empresa ha respondido
Duidelijke aflever en afhaalmomenten. Ze bieden zekerheid aan. Prijs voordelig met afnemen van grotere hoeveelheid wat fijn is om wat reserve te hebben en niet te moeten stressen op aantallen.... Ver más
La empresa ha respondido
Meer dan X-tig bestellingen geplaatst in de afgelopen 10 jaar, telkens heel mooi afgewerkt, volgens afspraak geleverd op leverdata aangegeven bij bestelproces. Tot nu toe slechts 1 keer een kleine f... Ver más
Escrito por la empresa
Escrito por la empresa

Grensstraat 9, 2270, Herenthout, Bélgica
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Alles verloopt steeds vlotjes. En als er issues zijn worden die op een vriendelijke manier opgelost. Heel tevreden!

Respuesta de Zwartopwit
Goede samenwerking rond het gevraagde product want mijn afmetingen waren niet optimaal. Zwartopwit heeft dit goed opgelost waarvoor dank!

Respuesta de Zwartopwit
In de laatste 5 jaar regelmatig drukwerk besteld, de kwaliteit is altijd perfect. Gebruiksvriendelijke webshop, maar vind je niet echt terug wat je zoekt, dan word je via e-mail meteen geholpen en wordt er met je meegedacht. Onlangs had ik 2 drukopdrachten geplaatst en betaald via de webshop: blijkt dat ik 1 ervan verkeerd had geïnterpreteerd. Zonder problemen werd die ene bestelling geannuleerd en dit bedrag volledig terugbetaald. TOP-service!

Respuesta de Zwartopwit
Kwaliteit maar het zou fijn zijn om een mailtje te krijgen van zodra het drukwerk klaarligt. Dat mis ik wel.
Hele goede en vriendelijke service (er was een foutje in mijn bestand), en goede Belgische kwaliteit

Respuesta de Zwartopwit
Van geboortekaartjes tot visitekaartjes en cadeaubonnen: alles is altijd prachtig afgewerkt. De samenwerking verloopt telkens vlot en professioneel. Ik werk heel graag met jullie samen en ben een grote fan!

Respuesta de Zwartopwit
vertraging werd telefonisch gemeld wegens panne drukpers.
Kwaliteit: Het drukwerk ziet er werkelijk prachtig uit. De kleuren zijn haarscherp en het papier voelt heel professioneel aan.
Snelheid: De levering was ontzettend snel, precies volgens afspraak.
Service: De website werkt heel overzichtelijk en het bestellen ging moeiteloos.
Kortom: alles is simpelweg goed geregeld. Dit is absoluut mijn vaste adres voor drukwerk geworden. Een dikke aanrader!

Respuesta de Zwartopwit
Ik werk al verschillende jaren met zwartopwit: adreskaartjes, postkaarten, zelfs twee kunstcatalogi!
Dat verliep allemaal perfect!

Kwaliteit: check
Vlot (persoonlijk)contact: check
Klantvriendelijkheid: check
Scherpe prijs: check

Respuesta de Zwartopwit
Kwalitatief drukwerk tegen scherpe prijzen binnen een korte leveringstermijn. Plus een steeds professionele samenwerking én vriendelijke ontvangst bij Future Graphics Hasselt.

Respuesta de Zwartopwit
Correcte afspraken, vriendelijke, behulpzame medewerkers.

Respuesta de Zwartopwit
Duidelijke aflever en afhaalmomenten.
Ze bieden zekerheid aan.
Goede kwaliteit van druk.
Scherpte of lage resolutie maar kan ook komen door de velvet keuze?
Heel veel keuze van formaten, vormen, soorten papier, ...
Eerste druk in 2013 en sindsdien steeds bij jullie besteld.
Top.

Respuesta de Zwartopwit
Goede website, goede kwaliteit drukwerk, met medewerkers die helpen meedenken over juiste papiersoorten etc.
Enige last is de verzending. Daar loopt keer op keer iets mis, waardoor we het drukwerk veel later ontvangen, drukwerk opnieuw moet worden geprint omdat de bestelling is kwijtgeraakt/beschadigd. Zwartopwit lost het probleem altijd asap op, maar de problemen met verzending zijn wel een standaard voor bijna elke bestelling van ons.
Más información sobre otros tipos de reseñas.