Banner for Zwemles Door Floor

4. Entrenador/a de natación
  5. Escuela de natación para bebés
  6. Tienda de trajes de baño

Escrito por la empresa

Zwemles door Floor helpt ouders om hun kind zelf te leren zwemmen. Thuis, in het vakantiezwembad of in het lokale zwembad, op een veilige, speelse en effectieve manier. Meer dan zwemles. Een leven lang waterplezier. Floor van Dijk geeft al ruim 14 jaar zwemles, in Nederland en in het buitenland. In 2011 startte ze haar eigen zwemschool, eerst vooral voor expatgezinnen. Daaruit groeide een unieke online aanpak waarin jij als ouder de zwemleraar van je eigen kind wordt. Inmiddels hebben meer dan 5.000 ouders met deze methode gewerkt. Wat maakt onze aanpak anders? Veel kinderen lopen vast omdat ze techniek moeten leren terwijl ze zich in het water nog niet veilig voelen. Wij beginnen bij de basis: vertrouwen, veiligheid en controle over het eigen lichaam in dieper water. Jij bent als ouder het veilige anker voor je kind. Pas als je kind zich ontspannen voelt, komt de zwemslag vanzelf. Zo leert je kind niet alleen zwemmen, maar durft het ook echt te zwemmen. Onze online cursussen en programma's: - De Zelfredzaamcursus: stap voor stap naar een kind dat zichzelf kan redden in het water - Zwemslagen leren: van spelen naar een echte zwemslag - De ZwemRoadmap: het complete stappenplan, met persoonlijke begeleiding van Floor - De Speel- en Spellengids: speelse oefeningen voor thuis en in het zwembad - De Zwemles door Floor app: alle lessen, video's en oefeningen altijd bij de hand Je volgt alles in je eigen tempo, met heldere video's, praktische oefeningen en een warme community van ouders die je voorgingen. Daarnaast organiseren we live praktijkdagen, live Q&A sessies met Floor en de podcast Zwemles door Floor. Geschikt voor kinderen vanaf jonge leeftijd die bang zijn voor water, vastlopen op zwemles, nog op de wachtlijst staan of gewoon met plezier willen leren zwemmen. Ook voor gezinnen in het buitenland zonder goede zwemschool in de buurt. Heb je met ons gewerkt? We horen graag hoe jouw kind zich in het water ontwikkeld heeft. Jouw review helpt andere ouders om de stap te zetten.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een fijne, leuke en leerzame cursus!

Een mooie start gemaakt met het leren zwemmen van onze oudste. Dit onder deskundige en enthousiaste begeleiding van Floor! Hij heeft een mooie basis en deze cursus gaan we ook gebruiken bij onze jongste! Het is op een leuke manier bezig gaan met nieuwe skills aanleren in het water. Voor ons ideaal om nu samen te laten lopen naast zwemles. Leerzaam voor kind èn ouder!

11 de octubre de 2026

Respuesta de Zwemles Door Floor

Lieve Tineke, wat ontzettend leuk om te lezen, dank je wel!

Wat mooi dat jullie oudste nu zo'n fijne basis heeft, en dat jullie jongste straks ook mag beginnen. Zo leuk dat je het samen laat lopen naast de zwemles, zo krijgt hij thuis en in het zwembad het vertrouwen dat hij nodig heeft.🙏🏼

En "leerzaam voor kind én ouder", daar word ik echt blij van, want juist jullie als ouder maken het verschil 🤩

Veel plezier met de volgende stappen! Liefs, Floor

Valorada con 3 estrellas sobre 5

niet geschikt voor jonge kinderen

Als je kind te jong is dan is dit niks voor jou.
Floor is een super leuke en spontane vrouw enorm begaan met zwemles en goed in zwemslagen aanleren.
Ook de psychologie achter dingen en hoe je kind het ervaart en hoe het is, daar is ze prima in. misschien wel de beste die je kunt hebben.
je moet alleen echt in haar doelgroep vallen wil je er wat aan hebben.
voor bijvoorbeeld baby, dreumes, peuter watervrij maken en leren zwemmen moet je een ander zoeken.

18 de junio de 2026

Respuesta de Zwemles Door Floor

Dank je wel voor je lieve woorden, die doen me echt goed!

Voor ouders die dit lezen wil ik graag iets toevoegen: mijn aanpak is juíst ook voor baby's, dreumesen en peuters. Bij de allerkleinsten leg je niets uit, je laat ze spelenderwijs ervaren. Op die leeftijd werkt dat vaak zelfs heel goed.

Ik merk dat dit nog niet overal in de cursus even duidelijk is, daarom maak ik er deze week een aparte startvideo voor.

Liefs, Floor

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Betrokken en vol kennis

Floor is ontzettend betrokken, kijkt en luistert heel goed en heeft een enorme schat aan kennis die ze op een hele fijne manier deelt zonder te (ver)oordelen. De online zwemcursus is an sich al fantastisch en de whats app groep voor de persoonlijke begeleiding is van enorme toegevoegde waarde.
Mijn zoontje is hoogbegaafd en anel overprikkeld en gewone groepszwemles is (nog) geen optie. Ik ben enorm blij dat ik Floor gevonden heb en raad haar van harte aan!

1 de septiembre de 2026

Respuesta de Zwemles Door Floor

Lieve Jacqueline, wat een ontzettend fijne woorden, dank je wel! Heel mooi proces om bij jullie te aanschouwen, juist omdat een gewone groepszwemles nu nog niet past. Dat jij hem kunt geven wat hij op dat moment nodig heeft, in zijn eigen tempo, daar gaat het om! Ik vind het een feestje om jullie in de groep te zien groeien en kijk uit naar alle volgende stappen! Liefs, Floor

8 consejos para escribir buenas reseñas.