Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

1,7

Todas las opiniones

17 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Oszuści

Ludzie, trzymajcie się od tego serwisu z daleka. Opłacona wizyta 2 lipca o 13:08, a zero kontaktu przez całe popołudnie. Zrezygnowałem z usługi mailowo o 14:18, czyli ponad 8 godzin przed ich "interwencją". Mimo to, w środku nocy, o 22:50, ktoś do mnie wydzwania z prywatnego numeru! To jest nie tylko łamanie ich własnego regulaminu (pracują do 22:00), ale zwykłe nękanie.
​Samo połączenie trwało 3 sekundy, zdążyłem tylko powiedzieć, że wizyta jest anulowana i się rozłączyli. Teraz twierdzą, że usługa została "wykonana" i nie chcą oddać moich pieniędzy. Próbują wmówić, że moja rezygnacja była nieskuteczna, bo wysłałem ją na zły adres, mimo że sami na ten adres wysłali potwierdzenie zamówienia.
​To jest celowe naciąganie pacjentów, a nie żadna medycyna. Jeśli chcecie mieć spokój i nie zostać oszukanym, to omijajcie ich szerokim łukiem. Ja tego tak nie zostawię, sprawa trafia do Rzecznika Praw Pacjenta. Szkoda czasu i nerwów na takie "leczenie".

2 de julio de 2026

W dniu 24.05.26 opłaciłam usługę

W dniu 24.05.26 opłaciłam usługę, do następnego dnia żadnego kontaktu, więc skorzystałam prawa odstąpienia od umowy z usługi na odległość i wysłałam sms-a i maila że rezygnuję, trzy godziny później otrzymałam sms-a że mam zgłosić się do lekarza stacjonarnie a przepisane leki mogę odebrać w aptece w Łodzi tym samym usługa została uznana za zrealizowaną i nie otrzymam zwrotu pieniędzy- OSZUŚCI

24 de mayo de 2026

Scam

Lekarze się nie kontaktują z pacjentem. Bez żadnego wywiadu i konsultacji wystawiają odmowę, bez uzasadnienia. Maszynka do zarabiania pieniędzy

22 de junio de 2026

strona jest oszustwem

strona jest oszustwem - w opcji express telefon po 6 godzinach, z innego nr niż podany, żadnej teleporady, zaleceń, tylko stwierdzenie, że zwolnienie jest wystawione, a nie zostało wystawione w ogóle

16 de junio de 2026

Beznadzieja.

Zadnego kontaktu z lekarzem, oczekiwanie na zwolnienie 2 dni, w efekcie brak zwolnienia. Dno

31 de mayo de 2026

Omijać szerokim łukiem

Omijać szerokim łukiem. W regulaminie wprost jest napisane, że lekarz będzie kontaktował się telefonicznie. Ja nie otrzymałam takiego telefonu a dostałam maila z odmową wystawienia zwolnienia bez żadnego wyjaśnienia. Oczywiście złożenie reklamacji zostało odrzucone. Nie polecam

30 de mayo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nie polecam . Szkoda waszych pieniedzy . Lekarz miał dzwonić nie było kontaktu . Zero kontaktu z ich strony . Bardzo utrudniony kontakt do nich .

12 de mayo de 2026

Oszustwo

Skorzystałam z usługi, dopłacilam za szybszą realizację. Miał być kontakt telefoniczny, cisza. Po półtorej dnia dostałam maila z odmowa L4 od lekarza który w ogóle nie istnieje. Wyszukując po imieniu i nazwisku lekarz w google nie istnieje.

11 de abril de 2026

Scam

Scam, na stronie mówią że szybka realizacja tym czasem wizyta dopiero na następny dzień i to wieczorem, zero kontaktu nie można nawet wizyty odwołać, zwrotu również nie ma jest od groma lepszych stron które wywiązują się z obietnic

4 de marzo de 2026

Oszustwo!!!

Uważajcie! To oszuści- zwolnienie napisane w jakimś programie typu Word, żadnej pieczątki, podpisu ,w zasadzie samodzielnie mozna byloby sobie to stworzyć, do tego wogole nie dotarło do pracodawcy ani ZUS....

12 de marzo de 2026

Oszustwo i partactwo

Cierpliwie czekałem dwa dni na kontakt. Na wszelki wypadek napisałem również maila, do działu obsługi w celu upewnienia się, że dojdzie do teleporady.
Mimo oczekiwania i próby kontaktu z mojej strony, otrzymałem informację, że jednak nie zostanie wystawione zwolnienie.

27 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nie polecam, odradzam, wyciągają tylko pieniadz

Nie polecam, poprosiłam o zwolnienie lekarskie i na konsultację z lekarzem czekałam 2 dni. Lekarz w końcu oddzwonił i poinformował mnie że on nie wystawia jak inni zwolnień z byle powodu. Lekarz był nieuprzejmy i podnosil głos. kazał wziąć taxi i pojechać do stacjonarnego lekarza jeśli mam jakiś problem medyczny. To totalne nie porozumienie - po co ogłaszają się że wystawiają zwolnienia lekarskie jest kierują de facto nie wystawiają bo jak Pani lekarz powiedziała nie może mnie zbadać online więc nie wie czy jestem chora

14 de enero de 2026

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.