3,2

Medio

This company is nothing but a SCAM!!

This company is nothing but a SCAM!!! They get you involved by having you write reviews for AMAZON and when you do they give you money, (Approx,20-30/day)
Then they want you to got up tiers but you have to give them money ($1000/00) to go up a level and when you don't they give you a big surprise by letting you know you won a raffle and you won a lot of money. Each pay you get goes through Ethereum coin so there is no back tracing of the monies. Do Not go with this company

17 de julio de 2025

Nothing but a scam!

Nothing but a scam!! I supposedly won a bonus and they wanted me to deposit 14k to my one chain account to receive my winnings!! I told them to send me all the IRS forms to be filled out but they only want the deposit!

14 de julio de 2025

Not paying earnings & awards

I have been working with them for 17 days and got an award but now being told I have to put 10% of my current account balance in my Onchain wallet to verify for anti money laundering policies just to receive my award. It doesn’t sound right and I better get what I received in my account or I’ll have to go to the FTC CFBP Labor board and legal action against them

14 de julio de 2025

Thanks to Zyvorell

Thanks to Zyvorell, our online sales are up 48% YoY. Their optimization engine constantly adjusts to market behavior. It's like having a full data team on autopilot.

9 de junio de 2025