Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Afgelopen vrijdag de bestelling geplaatst en zou dinsdag geleverd worden, aldus de site. Echter werd deze vandaag, donderdag, geleverd. Plantjes hadden erg veel dorst, hoop dat ze erdoor komen

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Veel nieuwe tuinplanten besteld bij 123planten, want dat leek mij makkelijk. Helaas was de levertijd veel langer dan op de website vermeld stond. Al mijn planten stonden op volgende dag levering, ma... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Allereerst was de leverdatum bij de bestelling vastgesteld op 11 april, terwijl het vandaag pas 7 april is en de bestelling nu al is geleverd. Ik begrijp eerlijk gezegd niet hoe dit mogelijk is. Da... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de plantas de interior
  2. Vivero
  3. Vivero de plantas
  4. Vivero mayorista

Escrito por la empresa

Diverse planten voor in huis kopen. Maak eenvoudig je keuze uit groene, bloeiende en makkelijke binnenplanten. Bij 123planten tref je een ruim assortiment grote kamerplanten.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Afgelopen vrijdag de bestelling…

9 de abril de 2026

Vertraging en kleinere plant

De levering had vertraging, en een van de potten was stuk aan de rand. De plant heeft 1 grotere tak, maar de rest is toch heel wat kleiner dan in de beschrijving. Wel lijken de planten heel gezond, ik kocht er 2. Dus wel blij!

9 de abril de 2026

Mooie, frisse planten

Ik heb 4 soorten planten besteld en bij iedere plantensoort stond een goede omschrijving en verzorgingshandleiding. Ook top dat je bij de meeste plantensoorten zelf de maat/hoogte kunt kiezen. Wil je klein beginnen...kan! Als je voorkeur naar een al wat groter gegroeide versie gaat...kan ook.
Ik had een vraag over de diameter van een plant (niet de potmaat, maar de plant zelf) in verband met ruimte. Ik kreeg een duidelijk en uitgebreid antwoord, waarmee ik geholpen was.

Not as expected

Daarnaast had ik bij mijn bestelling duidelijk als opmerking vermeld dat ik een gezonde plant wilde ontvangen.
Wat ik vandaag heb gekregen, is helaas een plant die vol met aarde zit en verwelkte bladeren heeft. Het ziet er bovendien naar uit alsof de plant buiten heeft gestaan, of alsof er geen rekening is gehouden met mijn opmerkingen.
Dit is mijn eerste ervaring met jullie, en helaas ben ik niet tevreden.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Erg jammer. Te simpel en onduidelijk.

Ik zit met verbazing naar de reviews te kijken over mooie verpakkingen. Ik kreeg de cadeaukaart in een doos. Op de kaart staat alleen een code en €2 terwijl er € 20 moet staan. Geen uitleg, niets. Super onduidelijk als ik deze kaart direct naar de ontvanger had gestuurd. Ik moet nog uit gaan zoeken hoe het te gebruiken is want kan er op de website niet makkelijk iets over vinden.

Prachtige planten

Prachtige planten, netjes en verzorgd geleverd. Mijn complimenten voor de verpakking, zo goed en zorgvuldig ingepakt! Merci

3 de abril de 2026

Retourneren is problematisch

Mijn 3 dezelfde soorten planten waren mooi, hetzij wel erg verschillend van hoogte. Had beter geweest om de planten in ene te bestellen.
Ook een plantenhanger besteld voor aan het plafond.
Deze voldoet helemaal niet aan wat ik dacht dat het zou zijn.
Maar het is een crime om iets retour te sturen. Je krijgt geen streepjescode toegestuurd. Je moet het zelf retourneren naar hen. Ze mailen hun adres met een formulier die je zelf moet uitprinten.
Daar ik die niet heb is het een probleem. Ik had de hele kleine lettertjes moeten lezen. Toch bijna 11,- die hanger. Ik vind dat geen service naar hun klant toe. Ik zal daar niet zo snel meer bestellen nu ik weet hoe het retourneren gaat.

2 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Het bedrijf geeft aan geleverd te…

Het bedrijf geeft aan geleverd te hebben maar dat is niet juist. We hebben NIETS ontvangen. Waar is het dan geleverd????
Klacht bij DPD maar die geeft aan dat ik bij de leverabncier moet zijn. Die is niet bereikbaar!!!

1 de abril de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ik bestel een strelitzia 1,60 groot,ik…

Ik bestel een strelitzia 1,60 groot,ik krijg een plant van net 1,20,maar je betaald voor 1,60!
De plant zat dik onder het stof ,en ik moest eerst alle stof van de bladeren afhalen!dat verkoop je toch zo niet!
Ik raad het niet aan om bij 123planten.nl te kopen!

1 de abril de 2026

Wonderschoon!

Het kwam binnen,binnen 1 dag, goed verpakt.
Ik opende de kartonnen doos en bam!daar was ie!
Mijn geweldig, prachtig, wonderschoon palm roebelenii.
Het is adembenemend mooi!
Erg blij mee!
Zeker een aanrader 123.planten.nl!
Ik ben fan!

31 de marzo de 2026
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.