Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Let at bestille og hurtig levering. Desværre var der sket en fejl ved pakningen, så jeg kun fik halvdelen af mine produkter. Men fejlen blev lynhurtigt rettet og de manglende sendt afsted til mig.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig fin service. Kommunikation var helt i top og leveringen var hurtig. Vaserne jeg købte, er af super høj kvalitet med flotte detaljer. Kan bestemt anbefale 3D Land til alle, der ønsker kv... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har fået 3 prints fra 3D Land, og oplevelsen har været rigtig god. Rigtig god service, hurtig levering og altid venlig kommunikation. Handler helt sikkert her igen!

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Productor de artículos de plástico
  2. Impresora comercial
  3. Asesor

Escrito por la empresa

3D Land - Din destination for sjove, brugbare og unikke 3D-printede produkter! Vi designer og producerer eksklusive varer, der kombinerer funktionalitet med kreativitet. Uanset om du leder efter praktiske løsninger til hjemmet eller unikke dekorationer, har vi noget for enhver smag.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

23 de febrero de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hurtigt

Hurtigt, nemt og billigt.

1 de enero de 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Per 🙌

Fedt at høre, at det var hurtigt, nemt og billigt.
Vi arbejder hele tiden på at blive endnu hurtigere, endnu nemmere og presse priserne yderligere – forhåbentlig kan vi næste gang gøre os fortjent til den sidste stjerne også ⭐😉

Godt virker som det skal

Godt virker som det skal

17 de diciembre de 2025

Tak for de 5 stjerner, Jens! 🙌
Dejligt at høre, at det hele bare virker som det skal – præcis sådan det skal være.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super sød service og er glad for min…

Super sød service og er glad for min hjelm holder det Ka noget i stedet for den bare ligger på bordet 😁

12 de noviembre de 2025

Tusind tak for din anmeldelse, Malte 😁
Fedt at høre, at du er glad for hjelmholderen – og ja, den har det altså bare bedre hængende end liggende og fylde på bordet 😉

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super nem og god oplevelse

Handler helt sikkert her igen!

23 de mayo de 2025

Tusind tak for din anmeldelse, Julian 🙌
Mega fedt at høre, at både service, levering og kommunikationen har siddet i skabet – og ekstra fedt at du har været inde over flere prints.

Vi glæder os til at handle med dig igen 👋

Smukkeste vase

Fik super hurtigt leveret den smukkeste vase 🤗 Den står flot fremme både med og uden blomster i 💐

12 de marzo de 2025

Respuesta de 3D Land

Hvor bliver vi bare glade af at læse din anmeldelse – tusind tak! 🤩

Det er så dejligt at høre, at vasen hurtigt fandt sin plads i dit hjem og spreder glæde både med og uden blomster.
Din tilfredshed giver os masser af motivation til at fortsætte med at skabe unikke designs.

Mange taknemmelige hilsner

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fedt produkt jeg fik leveret

Super fedt produkt jeg fik leveret. Ikke meget andet at sige end 5 flotte grønne stjerner herfra! :-)

18 de marzo de 2025

Respuesta de 3D Land

Mikkel, din anmeldelse gjorde vores dag! Vi elsker at høre, at du er så glad for dit produkt.

Tak for de 5 grønne stjerner – vi håber, at vi snart må forkæle dig igen 🍀

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig fine spilleplader til mit nye brætspil ☺️

Tilpasset design og præcis det jeg ønskede 👌🏻
Det er rigtig god kvalitet og blev leveret lynhurtigt. Kan kun anbefale 3D Land ☺️

13 de marzo de 2025

Respuesta de 3D Land

Tusind tak, Maria, for din vidunderlige anmeldelse! Det betyder rigtig meget for os, at du er glad for både designet og kvaliteten af dine spilleplader.

Din tilfredshed er vores største motivation, og vi er så taknemmelige for din anbefaling. Vi ønsker dig mange gode timer med dit brætspil 🎲

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god service og gode produkter

Super god service og gode produkter, lever helt klart op til de forventninger jeg havde, jeg er så glad for min smukke vase, et sted jeg vil handle igen :)

10 de febrero de 2025

Hej Marlene,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for at høre, at vores service og produkter lever op til dine forventninger. Det glæder os også, at du er så glad for din smukke vase. Vi er selv ret stolte over den. :D

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen hos 3D Land.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har kun gode ting at sige om 3D land!

Har kun gode ting at sige om 3D land!
Jeg har ikke så meget viden omkring 3d print, men 3D land hjalp mig i gennem og optimerede min fil, så jeg fik det bedst mulige print!

Super god service!

1 de enero de 2025

Hej Anders,

Tak for din gode anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med os. Det er dejligt at vide, at vi kunne hjælpe dig med at optimere din fil og sikre, at du fik det bedst mulige print.

Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Sindssyg flot vase

Har købt et par stykker af de vase. De er virkelig flot og man kan ikke se at det er plastik. Man kan også se at de går op i det da jeg selv 3-d print og kan slet ikke kom i nærheden af det sammen kvalitet. Super service også. Vil klar købe hos dem igen.

3 de febrero de 2025

Hej John,

Tusind tak for din sindssyge flotte anmeldelse! ;)
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores vaser og deres kvalitet. Det betyder meget for os, at du som 3D-print entusiast værdsætter vores arbejde. Vi sætter også stor pris på din ros af vores service.

Din anbefaling betyder meget for os, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik en flot grøn vase i gave som står…

Fik en flot grøn vase i gave som står og pynter med tulipaner i.
Det er super god kvalitet og den fåes i flere forskellige farver, alt efter hvad man synes den skal passe til.

1 de febrero de 2025

Hej Ann Charlotte,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med den grønne vase og dens kvalitet. Det glæder os også, at den pynter så fint med tulipaner i dit hjem.

Din positive feedback betyder meget for os, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse! Hurtig levering og rigtig god service. Har fået den fineste vase til en meget god pris. Det er ikke sidste gang jeg handler ved 3D Land.

5 de febrero de 2025

Hej Camilla,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er begejstrede for at høre, at du havde en god oplevelse med vores hurtige levering og service. Det glæder os også, at du er tilfreds med din vase og prisen.

Din positive feedback betyder meget for os, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen hos 3D Land.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Flotte vaser til en god pris!

3D Land laver super flotte 3D printede vaser, der kan pryde dit hjem. De kan fås i flere forskellige farver, så de matcher dit hjem. Jeg gav tulipanvasen til veninde i gave, og hun blev rigtig glad for den.

4 de febrero de 2025

Hej,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores 3D-printede vaser og deres forskellige farvemuligheder. Det glæder os også at høre, at din veninde blev glad for tulipanvasen, også kaldet Wave Bold. ;)

Din anbefaling betyder meget for os, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden, hvem end du er. :D

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig forsendelse og god service!

Hurtig forsendelse og god service!
Blev overrasket over kvaliteten af vaserne de føles væsentligt mindre plastik agtige end dem vi har fra Imerco

31 de enero de 2025

Hej Nichlas,

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores hurtige forsendelse og gode service. Det er også dejligt at høre, at kvaliteten af vores vaser overraskede dig positivt og føles bedre end dem fra Imerco.
Det er lidt af et kompliment må man sige😉

Vi sætter stor pris på din feedback og håber at se dig igen snart

Hilsen,

Virkelig fin service

Virkelig fin service. Kommunikation var helt i top og leveringen var hurtig.
Vaserne jeg købte, er af super høj kvalitet med flotte detaljer.

Kan bestemt anbefale 3D Land til alle, der ønsker kvalitet og flotte 3D prints.

29 de enero de 2025

Hej Sarah,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service, kommunikation og hurtige levering. Det glæder os også, at du er begejstret for kvaliteten og detaljerne i vores vaser.

Vase

Købte en vase i transperant orange. Vasen er præcis som forventet 😁

9 de enero de 2025

Hej Ulrik,

Mange tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din nye vase. Det betyder meget for os, at produktet lever op til dine forventninger. 😁

Vi håber at se dig igen snart!

5 stjerner!

Virkelig god kvalitet og service. Kan helt klart anbefales.

2 de febrero de 2025

Hej Wicky,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten og servicen. Din anbefaling betyder meget for os.

Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har købt to hjelmholdere

Jeg har købt to hjelmholdere, og fået den printet i en Rossi gul special farve. Og det er super fin kvalitet. Kan anbefales.

7 de enero de 2025

Hej Kristian,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din special bestilling af hjelmholdere. Det betyder meget for os, at kvaliteten lever op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og håber at kunne hjælpe dig med flere 3D-printede produkter i fremtiden.

Kvalitets print

Virkelig en virksomhed som har forståelse for design og kvalitet af printet, pakken kom til tiden, jeg kommer helt sikkert tilbage som kunde.

15 de enero de 2025

Hej Christian,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både designet og kvaliteten af vores 3D-print. Det betyder meget for os, at pakken kom til tiden, og at du har haft en god oplevelse med vores service. Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage som kunde.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.