køreskolen 5 gear Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

At tage kørekort hos 5Gear har været en fantastisk oplevelse fra start til slut. Kørelæreren, Michael, er så rolig og tålmodig, at jeg hurtigt følte mig tryg bag rattet. Han skaber et rum, hvo... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kæmpe anbefaling her fra. Jeg bestod uden nogle ekstra køre, eller teori timer. Kørelæreren er venlig, og møder dig altid med er bredt smil på læberne, om det er klokken 7 om morgenen, eller klokken... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Aarhus bedste køreskole!!🚙 Micheal er rigtig flink og meget sjov! Hans timer går hurtig idet han snakker på niveau med ogs unge og laver lidt sjov undervejs. Under køretimerne snakker micheal rig... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Skide god, afslappet og hurtig køreskole! Michael er en flink mand, med mange gode historier når man kører med ham. Michael bruger ofte dobbeltlektioner når man er ude og køre, hvilket gør at man... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

3 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Fantastisk

Jeg kan klart anbefale 5gear! Michael er en super cool person og det har altid været hyggeligt både til teori og på vejene. Han er god til at snakke og lytte og ikke mindst at få en til at føle sig tilpas i bilen. Jeg er super glad for jeg valgte at tage mit kørekort ved ham og håber i vil gøre det samme! :-)

13 de septiembre de 2013

Kanon

Virkelig en fornøjelse. Michael er utrolig dygtig, og rar at være sammen med. Jeg følte mig altid i gode hænder, hos en både tålmodig og professionel kørelærer. Jeg kan kun anbefale andre at tage deres kørekort hos 5 gear.

13 de septiembre de 2013

Super god køreskole

Jeg kan stærkt anbefale køreskolen 5 gear! Michael er dygtigt til at undervise i teori, så selv de lidt kedelige ting bliver mere spændende at høre på :) på kørebanen er han god til at forklare tingene på en kort og præcis måde, som er let forståelig. Han er hyggelig at køre rundt sammen med, jeg følte mig i hvertfald godt tilpas og i trygge hænder. Er glad for at have taget mit kørekort hos Michael. :) tak for et dejligt forløb.

12 de septiembre de 2013

Fantastisk Køreskole !

Du skal tage dine timer hos 5 gear ! Det er hyggeligt og overhovedet ikke kedeligt når Michael Lund fortæller og snakker! han er rigtig dygtig til at undervise både teori og kørsel
! Og hvis man tager sig sammen , får styr på læge erklæring og førstehjælpskurset i en fart så kan du få dit kørekort hurtigere :)
Og så kan man høre Hip-hop i bilen hvis man er til det :) hahahaha skøn Køreskole !!!

12 de septiembre de 2013

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.