La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Hele vriendelijke eigenaar!! De bestelling komt elke keer heel en optijd aan. Communicatie is ook top. Had een bestelling waar een klein foutje gemaakt werd en had dit gemeld. Hij reageerde heel vrie... Ver más
Het was een hele eer om een van de eerste klanten te zijn bij 7eavencandy. Wij hebben deze bestelling afgehaald in Zwijndrecht, Antwerpen. Dit kon gewoon na dat we een mailtje hadden gestuurd naar hen... Ver más
Ik had per ongeluk verkeerd email adres opgegeven tijdens bestelling. Ze hebben zelf met mij contact opgenomen om te melden dat mijn pakket werd terug naar hun gezonden. Ondertussen heb ik mijn gehad!... Ver más
De lekkerste en uniekste snacks nu verkrijgbaar bij ons. Snacks gekend van TikTok, uit Amerika in Belgie en Nederland.
Turnhoutsebaan 366 , 2140, Antwerp, Bélgica
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Service waar je u tegen zegt. Respectvolle koerier die netjes laat weten onderweg te zijn. Top bedrijf herhaling vatbaar. Kids genieten van de lekkernijen. Blijf zo doorgaan 👌🏼👍🏻

Niets op aan te merken
Met extraatje bij
Was top voor herhaling vatbaar

Respuesta de 7eavencandy
Perfecte service, supper vriendelijk Ik heb het besteld op een zondag en ik mocht het meteen komen halen perfect. Een hele vriendelijke man en de bestselling was dik in orde.

Respuesta de 7eavencandy
Snelle en persoonlijke levering. Heel klantgericht.
De mystery box voldeed aan de verwachtingen.
Goede producten. Veel variatie.

Respuesta de 7eavencandy
Top service & 3 uur na bestelling al geleverd op een zondag!

Respuesta de 7eavencandy
Gemakkelijk te bestellen & snelle levering. Zeker aan te raden!

Respuesta de 7eavencandy
Super lieve en respectvolle service! Een echte gunner + beloont mensen vaak = gul. De bestellingen zijn altijd goed ingepakt en worden aangenaam geleverd. Producten zijn ook vele goedkoper dan normaal. Hij doet z'n best om mensen goed te laten voelen bij zijn/haar bestellingen en onderdrukt andere niet.

Respuesta de 7eavencandy
Ze zijn super snel en lekker en zeker één aanrader

Respuesta de 7eavencandy
Gemakkelijk te bestellen + snelle levering. Zeker aan te raden!!

Respuesta de 7eavencandy
Supersnelle levering door een supervriendelijke bezorger. Alles was correct en is zeer vlot verlopen. Hier bestellen we zeker nog eens!

Respuesta de 7eavencandy
top service, Ik heb het persoonlijk thuis geleverd gekregen en werkte perfect.
Zeker aan te raden

Respuesta de 7eavencandy
Top service top mensen ik ben zeker tevreden met 7eavencandy ik raad het zeker aan

Zeer snelle levering!
Bestelling volledig en perfect geleverd.
Zeer vriendelijk en vlot.
Toppie!
Nu lekker smullen
Lekker hé!

Respuesta de 7eavencandy
Heel goeie service en klantvriendelijkheid

Respuesta de 7eavencandy
Top kwaliteit zeer lekker,zeker een aanrader!!

Snelle levering. Super lekker en gevarieerd! Zeker voor herhaling vatbaar

Respuesta de 7eavencandy
het kwam heel snel aan en ze waren heel respectvol