Candy Time Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

zeker een aander en zeker zijn geld waard, ik heb een box gekocht verassing van 30euro en sommige items echt zo tof en speciaal voor ons kindjes. Het was een echte ervaring voor hun en wij zulle... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben altijd erg verrast van CandyTime. De manier waarop zij hun klanten behandelen is vandaag in vele andere bedrijven zoek. Ze zijn erg klantvriendelijk en beleefd. Hun prijzen zijn ook meestal go... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ik vond het een super snelle verzending, super leuk dat je vroeg of dat er een zakje takis in mocht, omdat je die anders allemaal zou moeten weggooien. Het is zeker aan te raden maar een tip voor het... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

de ervaring was goed de snoep was ook goed echt heele snelle levering ook en voor maar 10euro is echt veel snoep echt goeie suprize box heel erg bedankt,, ik hoop dan nog eens in de toekomst nog best... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de chucherías

Escrito por la empresa

Het juiste adres voor al je Amerikaanse snoepgoed! Denk maar aan Reese's, Cheetos, Hershey's, Nerds, Calypso, Fanta, Airheads en nog zoveel meer!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

7 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Top!

Goede en snelle service.

1 de diciembre de 2025

Hartelijk bedankt om de tijd te nemen en uw ervaring met CandyTime te delen!

We zijn verheugd om te lezen dat u tevreden bent.

goede service

goede service, snelle verzending en een cadeautje gekregen bij ontvangst!

8 de noviembre de 2025

Hartelijk bedankt om de tijd te nemen en uw ervaring met CandyTime te delen!

We zijn verheugd om te lezen dat u tevreden bent van uw bestelling en van ons bedrijf!

Alles top

Alles is top en lekker en bangelijke prijzen

24 de octubre de 2025

Hey!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hij is gewoon top snel levering en veel…

Hij is gewoon top snel levering en veel extra bij mooie aankoop gewoon zalig

14 de julio de 2025

Dag Christophe,

Hartelijk bedankt om de tijd te nemen en uw ervaring met CandyTime te delen!

We zijn verheugd om te lezen dat 1 van onze vaste klanten tevreden is van onze webshop en service.

Bedankt!

Goed en snelle levering

Goed en snelle levering

15 de junio de 2024

Hartelijk bedankt om de tijd te nemen en uw ervaring met CandyTime te delen!

We zijn verheugd om te lezen dat u tevreden bent van uw bestelling en ons bedrijf!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

De levering was snel en op tijd

De levering was snel en op tijd. Er is veel keuze en goede keuze van snoep en drank maar er waren blikjes monster overdatum en er zaten blutsen in.

24 de mayo de 2025

Hey Tibo,

Bedankt voor uw review!

Welke monster was juist over datum? Jammer dat je ons niet daarover hebt gecontacteerd. Wat de deukjes betreft kunnen we helaas niets aan doen. Zolang de drankjes zelf in orde zijn.

Contacteer ons gerust indien er verder nog vragen zijn!

Met vriendelijke groeten,

Iets minder duur.

Iets minder duur.
Bezorging gratis.

3 de mayo de 2025

Bedankt voor de review!

Buitenlandse snoep is helaas duurder dan Belgische of Nederlandse snoep. Alsook bieden wij gratis verzending aan vanaf €49,99 wat een pak lager ligt dan de bedragen die concurrenten hanteren. Indien er verder nog vragen zijn, aarzel zeker niet om ons te contacteren!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede en snelle levering.

Goede en snelle levering.

12 de mayo de 2025

Hartelijk bedankt om de tijd te nemen en uw ervaring met CandyTime te delen!

We zijn verheugd om te lezen dat u tevreden bent van ons bedrijf en diensten.

Hartelijk bedankt om de tijd te nemen en uw ervaring met CandyTime te delen!

We zijn verheugd om te lezen dat u tevreden bent van ons bedrijf en diensten.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfect geleverd geen problemen en heel…

Perfect geleverd geen problemen en heel lekker

10 de abril de 2025

Dag Ondrej,

Hartelijk bedankt om de tijd te nemen en uw ervaring met CandyTime te delen!

We zijn verheugd om te lezen dat u tevreden bent!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Geweldige levering ben heel blij met…

Geweldige levering ben heel blij met deze bestelling

7 de abril de 2025
Opinión espontánea

Beste Tyani,

Hartelijk bedankt om de tijd te nemen en uw ervaring met CandyTime te delen! We zijn verheugd om te lezen dat u tevreden bent met uw bestelling.

Hele snelle levering

Hele snelle levering, de eigenaar is altijd heel vriendelijk! Ik was 1 van de eerste die in het begin van de webshop een bestelling plaatste! En nog nooit spijt van gehad! De beste eigenaar!! CandyTime I love you!🫶🏻

30 de marzo de 2025

Dag Anouk,

Wat fijn dat je zo een mooie en leuke ervaring hebt met ons bedrijf! We zijn verheugd om te lezen dat je nog steeds tevreden bent sinds het prille begin!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het is heel netjes aangekomen.het snoep…

Het is heel netjes aangekomen.het snoep is ook heel goedkoop,Beste snoep winkel.

28 de marzo de 2025

Dag Ahmed,

Hartelijk bedankt om de tijd te nemen en uw ervaring met CandyTime te delen!

We zijn verheugd om te lezen dat u tevreden bent van onze service en de producten.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mega vriendlijk verkoper als ik vreagen…

Mega vriendlijk verkoper als ik vreagen had hij stond altijd klaar coor antwoorden fe geven pakketjw was supersnel hier wn alles inorde

24 de febrero de 2025

Dag Jana,

Hartelijk bedankt om de tijd te nemen en uw ervaring met CandyTime te delen! We zijn verheugd om te lezen dat u tevreden bent met ons bedrijf en uw bestelling!

We hopen u spoedig weer (virtueel) terug te zien!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Snelle levering. Maar Jammer dat de noodles niet zo heel lang houdbaar meer zijn.

12 de enero de 2025

Hartelijk bedankt om de tijd te nemen en uw ervaring met CandyTime te delen!

Bedankt ook voor de feedback dat de noodles niet zo heel lang meer houdbaar zijn. Wij nemen dit mee in het verbeteren van onze dienstverlening van ons bedrijf.

Onze excuses voor dit ongemak.

Met vriendelijke groeten,

Super snelle verzending

Super snelle verzending! Kreeg zelfs extra snoep zonder dat ik er voor betaald heb😍
Ook heel veel variatie op webshop!🍭🧃

8 de enero de 2025

Beste,

Hartelijk bedankt om de tijd te nemen en uw ervaring met ons te delen!

We zijn super verheugd om te lezen dat u tevreden bent van ons bedrijf! Wij hopen u spoedig (virtueel) terug te zien!

Team CandyTime

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.