Banner for 99RENT

99RENT Opiniones 492

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Od momenu pierwszego kontaktu z firmą, wszystko załatwiane jest bez żadnych problemów. Łatwy kontakt, wszystkie wątpliwości bardzo rzeczowo wyjaśnione. Auto podstawione pod dom na czas. Czyste i p... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Samochód zastępczy z opcji assistans, szybko i sprawnie dostarczony na umówioną godzinę pod wskazane miejsce...miał byc również odebrany z tego samego miejsca... jednak w zwiazku z zaistniałym problem... Ver más

Información sobre la empresa

1. Agencia de alquiler de automóviles

Escrito por la empresa

99RENT to lider na rynku rent a car w Polsce - oferujemy ponad 5000 aut w blisko 40 punktach wynajmu w całym kraju. Od 2008 roku wyznaczamy standardy w branży wynajmu samochodów i nowoczesnej mobilności. Flota 99RENT to tysiące nowoczesnych pojazdów – od ekonomicznych aut miejskich, przez komfortowe SUV-y, eleganckie sedany, aż po prestiżowe samochody premium oraz busy osobowe i dostawcze. Szeroka dostępność oddziałów w całej Polsce gwarantuje szybki i bezproblemowy dostęp do usług, niezależnie od miejsca i czasu. 99RENT oferuje wiele wygodnych form wynajmu dopasowanych do indywidualnych potrzeb – od wynajmu krótkoterminowego, przez wynajem średnioterminowy aż po wynajem długoterminowy w abonamencie. Dzięki temu zarówno klienci indywidualni, jak i biznesowi mogą korzystać z mobilności dopasowanej do swoich potrzeb. Marka 99RENT oferuje również samochody zastępcze z OC sprawcy oraz assistance. Misją firmy jest dostarczanie niezawodnej mobilności oraz pozytywnych doświadczeń na każdym etapie podróży. W 99RENT stawiamy na jakość obsługi, przejrzystość oferty i nowoczesne rozwiązania.

Dlaczego 99RENT?

Escrito por la empresa

Bez limitu kilometrów
Jedź tam, gdzie chcesz - ile chcesz. Bez stresu i ukrytych opłat.
Kaucja już od 500 zł
Dzięki pakietowi Bezpiecznie w Drodze z 99RENT kaucja spada do 500 zł, a Ty podróżujesz z pełnym spokojem.
Podstawienie pod Twoje drzwi
Podstawiamy auto pod wskazany adres - pod dom, biuro lub hotel. Nie musisz dojeżdżać do oddziału.
Sieć oddziałów w całej Polsce
Jesteśmy obecni w największych miastach. Odbierz i zdaj auto tam, gdzie Ci wygodnie.
Wsparcie 24/7
Nasz zespół jest dostępny całą dobę. Cokolwiek wydarzy się w trasie - zawsze możesz napisać do nas na Whatsapp, albo zadzwonić: +48 882 299 999.

Nowa flota - gwarancja bezawaryjności

95% aut poniżej roku

95% naszych aut ma mniej niż rok. Wsiadasz do samochodu, który jest niemal prosto z salonu - i masz pewność, że Cię nie zawiedzie.

Información de contacto

Zarezerwuj auto na swój wyjazd

Ponad 5000 aut w całej Polsce. Rezerwacja online w kilka minut.

4,6

1 estrella

Ha contestado el 95% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

samochód zastepczy

Wszystko sprawnie, podstawienie i odbiór samochodu

27 de abril de 2026

Dziękujemy za opinię :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bardzo dobra komunikacja i elastyczny…

Bardzo dobra komunikacja i elastyczny serwis. Łatwe przedłużenie wypożyczenia jeśli jest to potrzebne. Sprawne wydawanie i odbieranie auta. Brak problemów z dokumentacją. Wypożyczalnia naprawdę godna polecenia!

Respuesta de 99RENT

Bardzo dziękujemy za opinię i cieszymy się, że wszystko przebiegło sprawnie i bezproblemowo :) Zapraszamy po kolejne wynajmy w 99RENT!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Auto zostało mi dostarczone z…

Auto zostało mi dostarczone z opóźnieniem (przyczyną było niezatankowanie auta prze poprzedniego wynajmującego), brudne zarówno wewnątrz jak i w środku. Pracownik wydający mi samochód skomentował, że nie pierwszy raz jestem klientem 99 rent, co jest zgodne z prawdą, ale na pewno ostatni raz. Podczas wydania auta nie zostało zaproponowane mi ubezpieczenie samochodu obniżające odpowiedzialność za szkody do 0. W pierwsze dni użytkowania auta na drodze ekspresowej w szybę uderzył kamień, prawdopodobnie spod kół innego samochodu, czego skutkiem była faktura wystawiona na 1200 zł za szkodę z mojej odpowiedzialności. Po fakcie usłyszałem że ubezpieczenie było mi proponowane przy wydaniu samochodu :) Zupełny brak profesjonalności ze strony pracownika, który wydawał samochód zarówno jeśli chodzi o czystość auta jak i brak zaproponowanego ubezpieczenia.

14 de abril de 2026

Respuesta de 99RENT

Dziękujemy za opinię, przykro nam, że negatywnie ocenia Pan wynajem. Chcielibyśmy odnieść się do kilku poruszonych kwestii. Opóźnienie w podstawieniu pojazdu wynikało z konieczności uzupełnienia paliwa po poprzednim wynajmie - przepraszamy za tę niedogodność. Jeśli chodzi o stan pojazdu, potwierdzamy, że auto było zabrudzone z zewnątrz, jednak zgodnie z informacją od naszego pracownika zostało to wcześniej zgłoszone i zaakceptowane przy wydaniu. Wnętrze pojazdu, zgodnie z dokumentacją, było przygotowane do użytkowania.

W kwestii ubezpieczenia - standardowo oferujemy możliwość rozszerzenia ochrony przy każdym wynajmie. Z naszych ustaleń wynika, że taka opcja również została przedstawiona - rozumiemy jednak, że mogło dojść do nieporozumienia w komunikacji i traktujemy tę sytuację jako sygnał do jeszcze większej dbałości o jasność przekazywanych informacji.

Przykro nam również z powodu zdarzenia drogowego i związanych z nim kosztów. Zależy nam na rzetelnej obsłudze i przejrzystej komunikacji, dlatego dziękujemy za ten sygnał. Jeśli chciałby Pan omówić sprawę szerzej, pozostajemy do dyspozycji: reklamacje@99rent.pl. Z wyrazami szacunku, 99RENT

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Respuesta de 99RENT

Dzień dobry, zweryfikowaliśmy szczegóły Pana wynajmu (ASSISTANCE) i chcielibyśmy dowiedzieć się, co przyczyniło się do wystawienia tak niskiej oceny? Prosimy o kontakt: reklamacje@99rent.pl.

Wszystko było OK

Wszystko było OK

Respuesta de 99RENT

Dziękujemy za opinię - mamy nadzieję, że przy następnym wynajmie zapracujemy na 5 gwiazdek :) Pozdrawiamy, zespół 99RENT

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Polecam, wszystko na czas. Super nowe autko

Dziękujemy za opinię :)

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Awaria auta zaproponowano mi anulację wynajmu !!!

Największym minusem jest brak realnego wsparcia, gdy auto ulega awarii nie z Twojej winy. Wypożyczalnia o takiej skali powinna posiadać rezerwę strategiczną lub współpracować z partnerami, by zapewnić kontynuację podróży. Zostawienie klienta bez auta zastępczego przy popsuciu się wynajętego pojazdu to poważne uchybienie. Zaproponowano mi anulację wynajmu- słabo to wygląda,

Respuesta de 99RENT

Dzień dobry, dziękujemy za opinię. Weryfikujemy szczegóły wynajmu - oddział zaproponował podmianę przy wsparciu innych oddziałów, ponieważ w tym dniu nie dysponował odpowiednim pojazdem, który spełniłby Pana oczekiwania. Dostępność samochodów, zwłaszcza w mniejszych oddziałach, jest uzależniona od aktualnego zapotrzebowania oraz wielu innych czynników. Przepraszamy za tę niedogodność i propozycję anulacji rezerwacji - doskonale rozumiemy, że w żaden sposób nie rozwiązałoby to Pana problemu i taka sytuacja nie powinna mieć miejsca. Prosimy o kontakt: reklamacje@99rent.pl. Pozdrawiamy, zespół 99RENT

Usługa była dobrze zorganizowana

Usługa była dobrze zorganizowana. Odbiór auta był na czas jednak dostarczenie trwało trochę długo.

24 de abril de 2026

Respuesta de 99RENT

Dziękujemy za opinię - dokładamy wszelkich starań, aby zarówno zwroty i odbiory odbywały się sprawnie, nie zawsze mamy jednak wpływ na losowe sytuacje czy zdarzenia na drodze. Mimo wszystko cieszymy się, że pomimo świadczone przez nas usługi są odbierane pozytywnie :) Pozdrawiamy, zespół 99RENT

Wszystko OK.

Respuesta de 99RENT

Dziękujemy za opinię i mamy nadzieję, że przy kolejnym wynajmie zapracujemy na 5 gwiazdek :) Pozdrawiamy, zespół 99RENT

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jak zawsze, od blisko 12 lat wzorowo :)

Od kontaktu po zgłoszeniu zapotrzebowania, informowaniu o czasie realizacji aż po dostawę samochodu pod dom, użytkowanie i umówienie się na oddanie samochodu. Wszystko działało w moim odczuciu wzorowo. Sporadycznie użytkuję auta zastępcze od 99 już od 12 lat i zawsze byłem zadowolony ze współpracy. W takiej sytuacji trudno o inną ocenę.

23 de abril de 2026

Respuesta de 99RENT

Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię i przede wszystkim za wieloletnie zaufanie :) To dla nas ogromna satysfakcja, że od blisko 12 lat możemy wspierać Pana w zakresie aut zastępczych i że każdy etap współpracy spełnia oczekiwania. Cieszymy się, że cały proces - od kontaktu po zwrot samochodu - przebiega wzorowo. Zapraszamy po kolejne wynajmy do 99RENT i do zobaczenia :)

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.