Banner for 99RENT

99RENT Opiniones 495

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Świetna obsługa i pełen profesjonalizm. Wypożyczony bus marki Mercedes został podstawiony według wcześniejszych ustaleń na wskazane miejsce. Bardzo dobra komunikacja z przedstawicielem firmy. Panowie... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Największym minusem jest brak realnego wsparcia, gdy auto ulega awarii nie z Twojej winy. Wypożyczalnia o takiej skali powinna posiadać rezerwę strategiczną lub współpracować z partnerami, by zapewnić... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Od kontaktu po zgłoszeniu zapotrzebowania, informowaniu o czasie realizacji aż po dostawę samochodu pod dom, użytkowanie i umówienie się na oddanie samochodu. Wszystko działało w moim odczuciu wzorowo... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Od momenu pierwszego kontaktu z firmą, wszystko załatwiane jest bez żadnych problemów. Łatwy kontakt, wszystkie wątpliwości bardzo rzeczowo wyjaśnione. Auto podstawione pod dom na czas. Czyste i p... Ver más

Información sobre la empresa

1. Agencia de alquiler de automóviles

Escrito por la empresa

99RENT to lider na rynku rent a car w Polsce - oferujemy ponad 5000 aut w blisko 40 punktach wynajmu w całym kraju. Od 2008 roku wyznaczamy standardy w branży wynajmu samochodów i nowoczesnej mobilności. Flota 99RENT to tysiące nowoczesnych pojazdów – od ekonomicznych aut miejskich, przez komfortowe SUV-y, eleganckie sedany, aż po prestiżowe samochody premium oraz busy osobowe i dostawcze. Szeroka dostępność oddziałów w całej Polsce gwarantuje szybki i bezproblemowy dostęp do usług, niezależnie od miejsca i czasu. 99RENT oferuje wiele wygodnych form wynajmu dopasowanych do indywidualnych potrzeb – od wynajmu krótkoterminowego, przez wynajem średnioterminowy aż po wynajem długoterminowy w abonamencie. Dzięki temu zarówno klienci indywidualni, jak i biznesowi mogą korzystać z mobilności dopasowanej do swoich potrzeb. Marka 99RENT oferuje również samochody zastępcze z OC sprawcy oraz assistance. Misją firmy jest dostarczanie niezawodnej mobilności oraz pozytywnych doświadczeń na każdym etapie podróży. W 99RENT stawiamy na jakość obsługi, przejrzystość oferty i nowoczesne rozwiązania.

Dlaczego 99RENT?

Escrito por la empresa

Bez limitu kilometrów
Jedź tam, gdzie chcesz - ile chcesz. Bez stresu i ukrytych opłat.
Kaucja już od 500 zł
Dzięki pakietowi Bezpiecznie w Drodze z 99RENT kaucja spada do 500 zł, a Ty podróżujesz z pełnym spokojem.
Podstawienie pod Twoje drzwi
Podstawiamy auto pod wskazany adres - pod dom, biuro lub hotel. Nie musisz dojeżdżać do oddziału.
Sieć oddziałów w całej Polsce
Jesteśmy obecni w największych miastach. Odbierz i zdaj auto tam, gdzie Ci wygodnie.
Wsparcie 24/7
Nasz zespół jest dostępny całą dobę. Cokolwiek wydarzy się w trasie - zawsze możesz napisać do nas na Whatsapp, albo zadzwonić: +48 882 299 999.

Nowa flota - gwarancja bezawaryjności

95% aut poniżej roku

95% naszych aut ma mniej niż rok. Wsiadasz do samochodu, który jest niemal prosto z salonu - i masz pewność, że Cię nie zawiedzie.

Información de contacto

Zarezerwuj auto na swój wyjazd

Ponad 5000 aut w całej Polsce. Rezerwacja online w kilka minut.

4,6

1 estrella

Ha contestado el 92% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Gorąco polecam!

Wszystko w najlepszym porządku na bardzo bardzo wysokim poziomie. Polecam!

17 de abril de 2026

Super

Miła i kompetentna obsluga klienta.
Każda sprawa załatwiona "od ręki"

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Kontakt ok

Kontakt ok , w sumie nie mogę nic złego powiedzieć , wręcz jestem zadowolony , chociaż do szczęścia trochę brakowało. Ale nie będę o tym pisał. Pozdrawiam jest dobrze, aczkolwiek może być lepiej. 😉

Łatwy i szybki kontakt

Łatwy i szybki kontakt. Terminowość. Obsługa klienta. Wszystko na PLUS.

Respuesta de 99RENT

Dziękujemy za opinię i polecamy się na kolejne wynajmy :)

Bardzo profesjonalne

Bardzo profesjonalne, szybkie podejście do klienta. Bardzo mili chłopacy którzy dostarczyli jak i odebrali auto. Polecam

Respuesta de 99RENT

Dziękujemy za opinię i zapraszamy do 99RENT po kolejne wynajmy :)

Automat

Wszystko ok, chciałem samochód w automacie i taki dostałem

10 de abril de 2026

Respuesta de 99RENT

Dziękujemy za opinię i zapraszamy do 99RENT po kolejne wynajmy :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bardzo szybka sprawna i profesjonalna…

Bardzo szybka sprawna i profesjonalna obsługa, Odział w Bydgoszczy miło i sympatycznie , Infolinia z pełnym profesjonalizmem, wszystko trwało 5 minut i auto zarezerwowane . Polecam a sam na pewno jeszcze skorzystam z usług 99RENT

Respuesta de 99RENT

Bardzo dziękujemy za miłą opinię i polecamy się na kolejne wynajmy :)

Swietnie …. jak zwykle!

Standard “level max”. Przyzwyczailiście mnie do wysokiego standardu i utrzymujecie go bez względu na to, czy wynajmuje od Was samo chody za pieniądze, czy dostaje samochód zastępczy z ubezpieczenia. Dziękuję

Respuesta de 99RENT

Pięknie dziękujemy za tak miłą opinię - dokładamy wszelkich starań, aby każdy wynajem był na najwyższym poziomie :) Pozdrawiamy, zespół 99RENT

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.