Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Pålidelige, servicemindede og ekstremt dygtige, må være beskrivelse af dem med tre ord. Har haft den bedste oplevelse med A-Polering og Johan, han er så høflig, sød og venlig og samtidig er han eks... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har fundet min nye faste vinduespudser. Johan er helt igennem fantastisk, dedikeret og virkelig virkelig dygtig, her er intet overladt til tilfældighederne og han havde endda hundekiks med til min... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Professionel og flot vask af mine solceller, kan tydeligt mærke en ændring fra før og til nu, hvor de producerer meget mere strøm. De var meget professionelle og vejledte mig utroligt godt i process... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de limpieza de ventanas

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Hos A-Polering går vi ind for kvalitet - HVER GANG. Vi er et rendyrket vinduespudser firma, vi pudser kun vinduer og koncentrerer os om at være ekstremt dygtige til det. Vi skal ikke ligge fokus på rengøring, fliserens, etc., men koncentrerer os om en ting, som vi er specialister i. Med andre ord, hvis du vælger os får du en vinduespudser som er ekspert i at pudse vinduer.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Den bedste vinduespudser

Den bedste vinduespudser, som kommer og pudser både udvendig og indvendig efter aftale. Han er flink og omhyggelig, og prisen er bestemt rimelig. A-Polering får min varmeste anbefaling.

11 de febrero de 2026

Meget tilfreds

Efter utallige forskellige vinduespudsere forsøgte vi med A polering. Det var den bedste oplevelse nogensinde. Effektivt og ikke mindst meget flotte vinduer. Rigtig behagelig vinduespudser.

Alt i alt - rigtig god oplevelse

2 de abril de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedste vinduespudsning som jeg…

Bedste vinduespudsning som jeg nogensinde har oplevet. Først og fremmest hyggeligt med et familiefirma. Derudover virkelig hurtig svar på mails, hvor Johan var hurtig til at få koordineret, at vi kunne komme igang med en fast aftale om vinduespudsning. Nu har vi fået dem pudset første gang, af en utrolig høflig og flink ung gut som viste sig at være virkelig, virkelig dygtig. Aldrig har ruderne (og vi har over 200 af dem, så det er godt gået) været så skarpe. Hverken af mig selv eller andre vinduespudsere. Jeg bliver uden tvivl som fast kunde, det er der ingen tvivl om.

2 de abril de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Godt arbejde, høj fleksibilitet og fair pris

Super god service og høj fleksibilitet af Johan og hans team. Vi har været kunde i flere år og jobbet bliver hver gang udført yderst tilfredsstillende - og ikke mindst til en meget fair pris. Vi er er glade for at være kunder hos A polering.

26 de abril de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk vask af mine solceller

De var meget professionelle og vejledte mig utroligt godt i processen omkring det. Har tegnet et fast abonnement så de kommer hvert år så jeg ikke selv behøver at tænke på det, men blot ved at der nu er helt styr på mine solceller, så de hele tiden kan yde optimalt.

1 de abril de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.