Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

dårlig service

dårlig service. ingen kom, da vi uheldigvis havde låst os ude. meget skidt.

28 de marzo de 2022
Logotipo de Aarhusdanhostel

Respuesta de Aarhusdanhostel

Ester DID NOT stay at our hostel Aarhus Danhostel with her school class but at the hostel in the city Danhostel Aarhus City - please check the two similar reviews mar 28 for Danhostel Aarhus City and us.

Uvenlig tone og regelrytteri

Der er en meget uvenlig tone fra lederen af vandrehjemmet.

Regelrytteriet fra hendes side er så vildt at uforudsete udfordringer for gæsterne/os mødtes med “REGLERNE!”

Det virker som om, at kerneopgaven er blevet glemt.
- Det ville nok være meget nemmere at drive vandrehjemmet, hvis der ikke var gæster, der kom og udfordrede de vigtige regler og forstyrrede med deres behov for mad og drikke udenfor skemaet!?

Sengene var plettede og virkede beskidte.
Informationer, vi havde modtaget på forhånd omkring spisning, var ikke i overensstemmelse med det, vi blev tvunget til at efterleve, hvis vi ville benytte os af spisning.

Man har en fast tid til morgenmad. Man kan ikke komme mellem kl x og y. Det skal være præcis det tidspunkt man har fået udstukket.
Smøres madpakke kl. 9.05 “Det er sidste gang, der smøres mad efter kl. 9!”

Ligesådan med aftensmad og har man ikke meldt sig til, kan man ikke spise.
Har man fået bestilt tid til spisning, skal man forlade bordet, så snart man har spist. Så er det ud!

Det var ikke en rar oplevelse.
Vi kommer ikke igen.
Jeg vil opfordre til, at man finder alternativer, hvis det er muligt.

25 de marzo de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Uvillige til ombookning ved coronaaflysning

Jeg havde booket et 4-sengs rum, som jeg desværre alligevel ikke kunne bruge, da det arrangement, som jeg og mine rejsefæller skulle til var aflyst pga corona. Da fristen for aflysning var overskredet, kunne jeg ikke få lov til at ombooke, hvilket jeg ellers skulle mene er god kutyme i branchen i forbindelse med coronaflysninger. Ærgerligt at der ikke kan udvises lidt mere fleksibilitet.

23 de septiembre de 2020

Danhostel Aarhus - lederen er ekstremt sur og ufleksibel

Vi overnattede fra 21-22.marts.

Vi var 15 personer på et langt kursus hele weekenden. Vi havde ikke selv bestilt opholdet, der var bestilt via en 3. person fra vores idrætsforbundet.

Vi ankom trætte og sultne lørdag aften efter en lang aktiv sportsdag og bestilte noget take away, da vi ikke havde fået aftensmad.

Få minutter inden en af os kommer tilbage med maden, kommer lederen farende!

Hun har fået nys om, at vi har bestilt mad og fortæller os på en ganske aggressiv og uhøflig måde, at vi ikke kan spise vores medbragte mad. Og taler til en flok voksne mennesker, som om de er børn og på en meget mistænkeliggørende facon!

Vi forklarer venligt, at vi ikke har fået noget at vide om betingelserne, da vi ikke selv har booket opholdet, og ikke har fået noget at spise meget af dagen. Og at vi netop har sendt en i byen efter mad.

Hun er totalt ligeglad og viser ingen forståelse eller vilje til at finde nogen løsning overhovedet! Så kold i røven som man kan være.
Det ender med, at vi må stå udenfor i kulden og spise maden.

Hold fast, hvor er det bare en ynkelig leder, som ikke har noget som helst begreb om, hvad service er, eller hvordan man behandler folk.
Ubegribeligt at hun har sådan et job.

FØJ FOR EN DÅRLIG OG UVENLIG SERVICE!!

I øvrigt var det bestilte undervisningslokale heller ikke forberedt, og der manglede udstyr til undervisningen om aftenen.

23 de marzo de 2015
Logotipo de Aarhusdanhostel

Respuesta de Aarhusdanhostel

Først og fremmest vil jeg lige tydeliggøre, at gruppen ikke har været på kursus på Danhostel Aarhus, men kun havde bestilt en gruppeovernatning med ankomst lørdag aften og afrejse søndag morgen.

Vi lejer normalt ikke undervisningslokaler ud til grupper, men havde i dette tilfælde gjort en undtagelse. Allerede ved bookingen blev bookeren op til flere gange gjort opmærksom på, at det ikke er tilladt for grupper at benytte gæstekøkkenet eller medbringe eget mad på vandrerhjemmets områder.
Det er selvfølgeligt ærgerligt at gruppens interne kommunikation, ikke har fungeret, men det betyder ikke, at vi derfor kan give 15 personer lov til at spise take away i vores konferencelokale.
Da maden allerede var bestilt, fik de mod sædvane lov til at spise i gæstekøkkenet, mod at vise hensyn til andre gæster. Jeg kan selvfølgelig ikke svare på hvor mange andre gæster der har benyttet køkkenet lørdag aften, men vi bad ikke gruppen om at spise udenfor.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.