Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg var ikke selv kunde hos jer, dog var jeg med til at pille et festtelt ned. De unge mænd som var ansat til at pille teltet ned, havde en rigtig ubehagelig og nedladende tone når man snakkede med... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hej ABC telte. Tak for super god service, både af dig Gitte i bestillingsfasen, men så absolut også stor ros til montørerne, søde og rare og yderst effektive - en fornøjelse at have besøg af jer, v... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte duge, fade og lysestager kort før vores bryllup og oplevede kun imødekommenhed. Ved en fejl manglede der en lysestage, men det fik vi rettet op på. Vi misforstod hvordan dugene skulle returne... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

TOP service!! Vi stod med ét døgn gammelt dødsfald i familien og kunne få arrangeret bisættelse i haven få dage efter. Kontaktede Abctelte fredag formiddag for borde, stole, duge, service og kunne all... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Misvisende priser og urimelig kundeservice

Jeg skal holde bryllup, og kontaktede abctelte for et uforpligtende tilbud på de ting jeg skulle bruge hertil. Da fik jeg et tilbud, som jeg skulle reagere på indenfor 14 dage, hvis det var acceptabelt. Dette gjorde jeg ikke, da jeg fandt prisen lidt udenfor vores budget, og jeg valgte så at kontakte firmaet igen med en noget mindre (og billigere) ordre.
Denne er næsten i hus, da jeg ser, at de har lavet en fejl i prisen på fadøl. Deres pris er over 10% højere end den oplyste på hjemmesiden, og dette gør jeg naturligvis opmærksom på. Jeg får at vide, at det er en fejl på hjemmesiden, men at de kan tilbyde mig et afslag på 10 kr. pr. fad. (Merprisen var 85 kr. pr. fad, så jeg ville altså "slippe" med at betale 75 kr. mere end oplyst pr. fad.) Det er stadig mere end 10% merpris i forhold til den oplyste pris, og det finder jeg helt urimeligt.
Derudover bliver jeg gjort opmærksom på, at ordren er nedgraderet, selvom fristen var overskredet... Da man kan ændre ordren (eller annullere den) senest 14 dage før levering (det står i deres betingelser), så kan jeg ikke se, at det skulle være for sent, eller at de har gjort mig en særlig tjeneste.
Jeg anbefaler ingen at handle med dette firma.

7 de junio de 2016
Opinión espontánea

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.