La empresa ha respondido
Bedst til fest er super dygtige og professionelle. De hjælper i alle situationer til både små og store fester med god service og vejledning til det hele. Jeg har brugt Bedst Til Fest i flere år. Fra... Ver más
La empresa ha respondido
Super fin service! Tingene kom flere dage før end først aftalt og det kunne ikke ændres, derfor ikke fuldt hus men vi blev informeret i god tid og det hele blev oven i købet stille inde i vores hav... Ver más
La empresa ha respondido
Vi specialiserer os i teltudlejning og festudlejning. Hos Bedst Til Fest udlejer vi borde, stole, service, telte, slushice- og softicemaskiner, foodtrucks, fadølsanlæg, hoppeborge, soundboks, mobiltoiletter mv. Med andre ord kan du leje alt ét sted. Hop ind på hjemmesiden og se, hvad vi kan gøre for DIN fest, eller kontakt os - vi sidder klar til at hjælpe 🥳
Maglebjergvej 15, 2800, Kongens Lyngby, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
FANTASTISK service. Jeg var blevet svigtet af et andet festudlejnings firma og ringede i min nød til Bedst til Fest, for at høre om de samme dag kunne klare borde, stole og duge til 40 gæster der kom om aftenen.
Ordre modtaget med et smil og stor fleksibilitet af Martin. 1 TIME efter stod skønne Adam chauffør på min dørtærskel med det bestilte. I er ganske enkelt life saviors IGEN. Har brugt dette skønne firma før. Det er ganske enkelt det bedste sted at leje sine ting. TAK

Respuesta de Bedst Til Fest
Super kundeservice! Virkelig positiv oplevelse, alt ankom sikkert, helt rent og nemt at håndtere. Rigtig god hjælp både ved bestilling, levering og afhentning. Vi kommer helt sikkert til at bruge Bedst Til Fest igen.

Respuesta de Bedst Til Fest
Altid en forrygende oplevelse at leje udstyr fra Bedst til fest!
Kæmpe High-fives til alle fra deres team for deres meget personlige og professionelle måde at behandle ens mange bookings på 🥳

Respuesta de Bedst Til Fest
Bedst til fest er super dygtige og professionelle.
De hjælper i alle situationer til både små og store fester med god service og vejledning til det hele. Jeg har brugt Bedst Til Fest i flere år. Fra leje af et par duge, til opsætning af telt med al udstyr til store fester. Mine varmeste anbefalinger.
Lisbet Gad Christiansen Gourmanden og konen, Stranden-DHF.

Respuesta de Bedst Til Fest
Gode produkter og meget venlig og fleksibel bestilling.

Respuesta de Bedst Til Fest
God service og improvisering til kundens fordel. 🍀

Respuesta de Bedst Til Fest
Kom med godt humør; satte telt og bænke op på ingen tid, og det samme da det blev hentet igen.
Super fint!

Respuesta de Bedst Til Fest
Vi fik ved en fejl færre glas end aftalt, men Bedst til Fest var hurtige til at komme med de glas vi manglede og vi blev kompenseret for fejlen.
Ledelsen er venlig. Kan anbefales 😊

Respuesta de Bedst Til Fest
Det har været en utrolig stor fornøjelse at benytte dem. Meget hjælpsomme og nemt at få hjælp over telefonen. Var også til stor hjælp med meget kort varsel.
Vi var også rigtig glade at det var muligt at få leveret og afhentet.
Der udover kan næves selvfølgelig at det var rent og fint
Kan kun anbefales

Respuesta de Bedst Til Fest
hurtig og effektiv levering med god service

Respuesta de Bedst Til Fest
Havde bestilt hvide damaskduge og servietter. Det var nemt at bestille. Jeg fik hurtigt svar på spørgsmål, enkelt at hente og aflevere. God betjening, og det bedste var at dugene og servietterne var hvide og strøget.

Respuesta de Bedst Til Fest
Det er anden gang vi bruger dem. Det blev igen leveret til tiden og helt som aftalt. Kommunikationen er forbilledligt. De er venlige og svarer hurtigt.

Respuesta de Bedst Til Fest
Firmaet leverer en uovertruffen service og har været top hjælpsomme og professionelle hele vejen igennem, da vi skulle holde bryllup. Svarede på samtlige spørgsmål og leverede præcis som aftalt. Kan på det varmeste anbefale bedst til fest 😃

Respuesta de Bedst Til Fest
Vi lejede for nyligt borde og stole til min datters konfirmation. Både levering og afhentning foregik meget fint og som planlagt.
Desværre oplevede vi, at borde og stole lugtede meget slemt, hvilket fik hele vores stue til at stinke. For at komme af med lugten, måtte vi bruge to timer på at afvaske alle borde og hver en stol.
Af den grund vil vi nok overveje, om 'Bedst til fest' er stedet vi går hen næste gang vi skal holde fest.

Respuesta de Bedst Til Fest
Super professionelt! God information ved bookning - god information om levering og afhentning - et par stole var lidt slidt - men ellers en rigtig god oplevelse.
Kan bestemt anbefales !

Respuesta de Bedst Til Fest
Det gik fint med bestilling, opsætning og afhentning. Men det levede desværre ikke op til vores forventninger. Slidt telt med huller flere steder både i taget og på flere af vinduerne. Der blev leveret en stol mindre, vi modtog en beskidt dug, vi har ikke fået svar på vores mail til dem ang. vores reklamation og heller ikke modtaget penge retur for et køleskab som vi selv har gjort rent mod et depositum.

Respuesta de Bedst Til Fest
Vi havde Bedst til fest til at levere telt til vores fødselsdag og de levede til fulde op til deres navn. Super service og nemme at kommunikere med. Vil helt sikkert bruge dem næste gang vi vil holde stor fest i haven.

Super fin service!
Tingene kom flere dage før end først aftalt og det kunne ikke ændres, derfor ikke fuldt hus men vi blev informeret i god tid og det hele blev oven i købet stille inde i vores have, super fornemt😃
Heller ingen problemer ved afhentning, fine borde og stole, fin pris og god informationsflow.
Vi vil helt sikkert anbefale Bedst til fest😊

Respuesta de Bedst Til Fest
Más información sobre otros tipos de reseñas.