Prettig geholpen aan de telefoon en binnen een week een medewerker, keurig op tijd, op de stoep. Hij heeft grondig onderzoek gedaan en 2 lekplekken gevonden. Ook de korte nabespreking was nuttig. Pri... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
16-01-2026 daar wij een aanzienlijk vochtprobleem hebben in ons appartement is vandaag een medewerker van AB lekdetectie geweest voor een inspectie. deze heeft na uitvoerig onderzoek de oorzaak g... Ver más
La empresa ha respondido
Gezien de kosten van een meet onderzoek vond ik de uitgevoerde werkzaamheden en opgeleverde rapport erg mager. Ik had iets meer onderzoek verwacht en wat minder focus op één mogelijke oorzaak. Bijv.... Ver más
La empresa ha respondido
Via de verzekering is AB lekdetectie ingeschakeld. Op korte termijn (zeer prettig) kwam Marco Lankhaar namens het bedrijf langs. Een geweldige vakman met heel veel toewijding. Door hem zijn we op het... Ver más
Información sobre la empresa
- Fontanero
- Reformas de baño
- Servicio de reparación de incineradores
- Servicio de instalación de gas
- Compañía de seguros
- Servicio de restauración de daños producidos por inundaciones
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Volledig onafhankelijk onderzoek naar de oorzaak van uw lekkage, snel en vakkundig. Zonder hak- of breekwerk.
Información de contacto
Westeind 7, 5245 NL, Rosmalen, Holanda
- 073-6447091
- info@ablekdetectie.nl
- ablekdetectie.nl
Prima tevreden!
Snelle service, vriendelijke mensen, goede / duidelijke rapportage.

Lekkage badkamer
Lekkage deskundig opgespoord, heeft ruim de tijd genomen om ook alles uit te leggen.

Oplichters
Oplichters! Zeer slecht , nooit mee in zee gaan. Maken kostbare fouten die ze in eerste instantie met een paar euro af willen kopen, maar achteraf ontkennen.
Monteur was ook een prutser eerste klas.
Zonde van ons geld

Respuesta de AB Lekdetectie B.V.
De Willy Wortel van jullie bedrijf…
De Willy Wortel van jullie bedrijf heeft het uiteindelijk gevonden. Prima service.

Snel en Goed
Snel en Goed. Dik tevreden. Met name de telefoniste denkt met je mee en is erg snel en vlot. Bedankt!

de monteur die hier was
de monteur die hier was , was supervriendelijk
en legde t goed uit
we weten nu hoe we t op gaan lossen

Respuesta de AB Lekdetectie B.V.
In principe doe ik het onderhoud zelf
In principe doe ik het onderhoud zelf. In dit geval zag ik geen andere mogelijkheid dan het inschakelen van professionals. Alle leidingen uitgraven was geen optie.Via internet zoeken naar een specialist en kwam terecht bij AB.
Afspraak gemaakt en op redelijke termijn was dit mogelijk. De Technicus was keurig op tijd aanwezig met veel speciaal ontwikkelde hulpstukken. Hiermee ging hij voortvarend aan het werk. Alle leidingen getest en de plaats bepaald waar het lek zit. Ik ben daarna aan het graven geweest maar kon geen lek vinden. Weer contact opgenomen en een nieuwe afspraak gemaakt. Bij de eerste test het lek gevonden nu zichtbaar. Het zat op de aansluiting van het zwembad een halve mtr. van de aangegeven plek. Maar door mijn onervarenheid niet zelf gezien. Nu ben ik weer aan de beurt en dat komt goed. Inmiddels heb ik een leverancier gevonden voor de juiste onderdelen.
Geweldige service en vakmanschap. Zeer Aanbevelingswaardig

Respuesta de AB Lekdetectie B.V.
Vriendelijke en zeer behulpzame monteur…
Vriendelijke en zeer behulpzame monteur met verstand van zaken! Ook de back-office van AB Lekdetectie is erg behulpzaam.

Respuesta de AB Lekdetectie B.V.
Lekkage uit voor ons onbekende bron
Lekkage uit voor ons onbekende bron, opgespoord door Lekdetectie

Respuesta de AB Lekdetectie B.V.
CV leiding lek onder cementvloer
Ik had een lek in de CV leiding onder de cementvloer. Nergens vochtplekken. Na onderzoek gaf men aan dat er een lek onder de vloer in de WC ruimte zat. Men gaf de vochtwaardes aan van de ruimte. Na openbreken van de vloer bleek dit inderdaad te kloppen. Lek zat op de plaats waar de vochtwaardes het hoogst waren. Kortom hier was goed werk verricht.

Respuesta de AB Lekdetectie B.V.
Niet-onderbouwde, gemakzuchtige conclusie omtrent lekkageoorzaak
In een notendop: 10 maanden geleden hebben we AB Lekdetectie gevraagd onderzoek te doen naar de oorzaak van optrekkend vocht in de badkamer/halmuur van ons appartement. De conclusie van het onderzoek luidde dat gebrekkig kitwerk in de douchehoek een lekkage veroorzaakte. Probleem bij deze slotsom was dat hij niet werd onderbouwd door doorslaggevend bewijs; er werden wel foto's opgevoerd van het niet fraai ogende kitwerk, maar nooit werd aangetoond dat er ook maar een milliliter water langs gelekt was. De conclusie werd eenvoudigweg getrokken op basis van een methode van uitsluiting: andere oorzaken van het vocht konden niet worden gevonden, dus werd - zonder enig voorbehoud - gewezen naar het kitwerk in de douche. Ons was destijds al duidelijk dat de logica van AB Lekdetectie hier niet sluitend was, maar we hebben de rekening betaald, en het kitwerk vervangen.
De vochtproblemen namen daarna niet af. Op verzoek is AB Lekdetectie enkele maanden later teruggekomen om nog eens goed naar het stadsverwarmingssysteem als mogelijke oorzaak te kijken. Dit mede omdat er twijfels waren gerezen of dit bij het eerste onderzoek wel was gebeurd (het rapport van het eerste onderzoek zweeg bijv. op dit punt, maar bij navraag werd gesteld dat het systeem wel degelijk was afgeperst). Tijdens het tweede onderzoek werden geen lekken gevonden; het in het appartement aanwezige vocht werd daarom aangewezen als "restvocht" van de kitwerklekkage, en ons werd een nieuwe rekening gepresenteerd.
De vochtproblemen hielden echter aan. Afgelopen week kregen we een lekkagemelding van een winkel onder ons appartement. Daar druppelde het water van het plafond. Bij nader onderzoek bleek dat ook bij een tussen de winkel en ons appartement gelegen appartement (onze directe onderburen) inmiddels water naar beneden kwam. Daarop is onderzoek gelast door de VvE. Hierbij bleek onomwonden dat de hoeveelheid en karakteristiek van het lekkende water totaal niet corresponderen met een (eerdere) mogelijke lekkage in onze douchehoek. De speurtocht naar de werkelijke oorzaak in ons complex is thans nog in volle gang, maar we balen ervan voor twee onderzoeken van AB Lekdetectie met een herhaald foute en niet goed onderbouwde conclusie vele honderden euro's betaald te hebben. Daarnaast hebben we er ook nog eens veel kostbare tijd mee verloren die verdere schade met zich heeft gebracht.
Zeer vakkundig!
Zeer vakkundig geholpen door Marco van AB Lekdetectie. Ondanks het niet exact kunnen opsporen van de oorzaak van de lekkage heeft Marco er alles aan gedaan (meerdere metingen, verschillende meet-methodieken) om de oorzaak te achterhalen. nadien vakkundig advies gegeven en rapport samen met mij opgesteld.

Top bedrijf
Top bedrijf ! Snel ,vakkundig , vriendelijk !
Met dank aan de heer Eric de Wijs 😉

Respuesta de AB Lekdetectie B.V.
Goede en duidelijke uitleg van…
Goede en duidelijke uitleg van werkzaamheden die hebben plaatsgevonden. Snel het rapport toegestuurd gekregen.

oplichting
oplichting, kwam iemand die alleen gekeken heeft hoe de leidingen lopen, en ketel heeft bijgevuld. Lek niet gevonden, geen advies, geen oplossing.

Respuesta de AB Lekdetectie B.V.
I do not recommend this company, very bad and very expensive service
I do not recommend this company, they could not find the leak but according to their policy there is no guarantee of result of finding the leak and you have to pay for their effort in any case. Horrible service.

Respuesta de AB Lekdetectie B.V.
Más información sobre otros tipos de reseñas.