Prettig geholpen aan de telefoon en binnen een week een medewerker, keurig op tijd, op de stoep. Hij heeft grondig onderzoek gedaan en 2 lekplekken gevonden. Ook de korte nabespreking was nuttig. Pri... Ver más
16-01-2026 daar wij een aanzienlijk vochtprobleem hebben in ons appartement is vandaag een medewerker van AB lekdetectie geweest voor een inspectie. deze heeft na uitvoerig onderzoek de oorzaak g... Ver más
La empresa ha respondido
Gezien de kosten van een meet onderzoek vond ik de uitgevoerde werkzaamheden en opgeleverde rapport erg mager. Ik had iets meer onderzoek verwacht en wat minder focus op één mogelijke oorzaak. Bijv.... Ver más
La empresa ha respondido
Via de verzekering is AB lekdetectie ingeschakeld. Op korte termijn (zeer prettig) kwam Marco Lankhaar namens het bedrijf langs. Een geweldige vakman met heel veel toewijding. Door hem zijn we op het... Ver más
Información sobre la empresa
- Fontanero
- Reformas de baño
- Servicio de reparación de incineradores
- Servicio de instalación de gas
- Compañía de seguros
- Servicio de restauración de daños producidos por inundaciones
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Volledig onafhankelijk onderzoek naar de oorzaak van uw lekkage, snel en vakkundig. Zonder hak- of breekwerk.
Westeind 7, 5245 NL, Rosmalen, Holanda
- 073-6447091
- info@ablekdetectie.nl
- ablekdetectie.nl
Lekkage in 22mm leiding
Geprobeerd het lek te vinden, helaas niet kunnen vinden! Wel te weten gekomen hoe de leiding van de put naar de ketel loopt.

Rare lekkagevlek in vloer
De man die bij me kwam was kundig, zeer meedenkend heeft echt alles uitgeprobeerd.
Ik had hem verteld dat de buren een aquarium hebben, die staat niet tegen mijn muur maar tegen de hal aan.
Maar de muur naar de buren is echt droog....En t is niet langs de kant maar een 20 cm v d muur af...
Heel raar allemaal, maar jullie hebben echt geprobeerd de vlek op te speuren....

Top inspectie
De inspecteur heeft zijn inspectie keurig gedaan. Hij vertelde exact wat hij wilde gaan uitvoeren en wat de verwachtingen waren. Natuurlijk blijft het spijtig dat er een lekkage is maar voor wat betreft het opsporen en het advies kan ik AB Lekdetectie zeker aanraden.

Respuesta de AB Lekdetectie B.V.
Zeer tevreden door supersnelle actie
Zeer tevreden door supersnelle actie! De monteur was binnen 3 uur na de melding ter plekke en had de lek binnen een half uur opgespoord. Hij maakte direct een rapport op, gaf advies en kon er meteen mee verder dus top!

Respuesta de AB Lekdetectie B.V.
zeer nette mensen die vakkundig aan het…
zeer nette mensen die vakkundig aan het werk zijn geweest.en snel een overzichtelijk rapport hebben geleverd.met goed advies

Helder advies
De monteur heeft netjes en systematisch gewerkt, zijn bevindingen uitgelegd
en de conclusies en aanbevelingen toegelicht. Het rapport is verstuurd binnen de afgesproken tijd. Prima service

Snelle service
Snelle service. En nog dezelfde dag een uitgebreid rapport met de oorzaak van de lekkage.

lekkage
Jullie hebben mij goed advies gegeven die wij nu ook al in werking gezet Hebben. Hopelijk is daarmee het probleem ook opgelost

Rampscenario wordt ontnuchterd
Prettige en innemend contact werd gelegd door de technicus die de meting kwam doen. Ook niet onbelangrijk, professioneel in uitleg van wat en hoe er gemeten werd. Bovenal: meedenken over de wijze van reparatie, verschillende opties mbt oplossingen, met oog op kosten en duurzaamheid.

We zijn prima geholpen
We zijn prima geholpen. Vriendelijk, een vakman, niet te beroerd om ons uitleg te geven. Bedankt Marco!

Respuesta de AB Lekdetectie B.V.
Zeer goede ervaring met dit bedrijf.
Zeer goede ervaring met dit bedrijf.
Na telefonisch contact, waren ze binnen een
dag terplaatse. Vervolgens was de lekkage
snel gevonden. En een keurig detectierapport. Zelfs mijn tussenpersoon van van de verzekering, vroeg naar jullie gegevens,want zij waren zeer te spreken over de hele gang van zaken. Cees Bout.

Respuesta de AB Lekdetectie B.V.
Goede kwaliteit en goede service!
Gedegen onderzoek door echte vakman. Ook erg vriendelijk geholpen aan de telefoon.

Respuesta de AB Lekdetectie B.V.
Prima bedrijf met nette medewerkers en…
Prima bedrijf met nette medewerkers en goede service. Het lek was snel gevonden.

Respuesta de AB Lekdetectie B.V.
Uiterst keurig en correct.
Uiterst keurig en correct.
Helaas hebben ze het lek niet kunnen dichten maar uitgelegd waarom ze dat niet konden,

Het was een grondig onderzoek,
Het was een grondig onderzoek,
maar toch snel klaar. Bij het bakje koffie kregen we nog een paar erg goede tips, prima.
Het was toch een geruststelling voor ons dat de bevindingen van de lekdetectie in hoofdzaak overeen bleken te komen met onze eigen vermoedens: de afvoer van het water vanaf het dakterras.
Moet me wel even van het hart, dat ik jullie basistarief eigenlijk te fors vind voor particulieren: niet elke verzekering zal de kosten vergoeden...

Goede lekdetectie, behulpzame monteur
Lek gevonden, monteur was behulpzaam.

adequaat maar erg duur
Lek snel gevonden maar absurd hoge prijs voor duur bezoek.
Het klopt dat de kosten vooraf bekend zijn maar dan verwacht je toch dat iemand langer dan een uurtje bezig is voor dat bedrag :)

Respuesta de AB Lekdetectie B.V.
Más información sobre otros tipos de reseñas.