Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vart börjar jag? Detta har förändrat mitt liv. På riktigt. Den bästa investeringen för mig själv, mitt företag, mina relationer och framför allt mitt välmående och hälsa! Kan inte med ord beskriva vad... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den transformation jag genomgått efter att ha deltagit i två av Tigrans program är häpnadsväckande. Jag står stadigt nu. Ny kunskap som förmedlas med övertygelse och passion. Han är själv ett bevis på... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

YES kände jag när jag lyssnade på Tigran för första gången. Han lyckades fånga min uppmärksamhet direkt och orden inte bara hördes, utan kändes och vibrerade sanning hos mig. Han besitter en oerhörd... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Under en lång period av uppbrott på alla tänkbara sätt har jag deltagit i flera av AL's program. Det har känts som en familj som hållit mig under vingarna tills jag blev flygfärdig på riktigt igen. Ja... Ver más

1. Mentor personal

Escrito por la empresa

Accelerated Lifestyle, lett av Tigran Unanjan, är inte bara en coachningstjänst – det är en rörelse som hjälper dig att skapa en permanent transformation i både livsstil och affärsverksamhet. Med bevisade strategier och en genuin passion för att hjälpa andra, har vi hjälpt hundratals att nå sina mål snabbare än de trodde var möjligt. Tigran har själv gått från att vara en frustrerad anställd till att bygga en framgångsrik verksamhet med över 60 miljoner SEK i omsättning – och nu delar han sin resa för att inspirera och vägleda dig. Vi tror på enkelhet, fokus och resultat som varar, och vi är här för att visa att även det som känns omöjligt är inom räckhåll. Ta nästa steg mot ett liv där du styr – vi visar dig vägen.

4,8

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Best investment I've made in myself

I first came across Tigran through his free call and immediately felt drawn to what he was teaching. Even though I was at first a bit skeptical and scared, I joined the Inside-Out program. Now, reaching the end of, I can say it has been one of the best investments that I've made in myself!

I can't stop thinking about where in life I would be, and who I would be, If I hadn't joined.

I wholeheartedly recommend it to anyone, no matter age or where you are in life. Listening to Tigran, and also hearing stories and successes of the other participants is incredibly inspiring. One gets a complete new perspective on life - how and why we think and act the why we do, what we should and shouldn't do... and much more.

A very special thank you to my coach, Eric Johnsson - I'm beyond grateful for his support, advice, and patience throughout this journey.

10/10 experience. Don't hesitate - just go for it!

28 de marzo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tigran - imponerande kunskap & engagemang!

Tigran är en person som alltid tar sig tid att lyssna in, förstå och guida med en imponerande kunskap som tycks vara outtömlig. Hans trovärdighet och engagemang gör att allt han förmedlar landar med kraft och mening.

Med en unik förmåga att göra det svåra enkelt skapar Tigran en miljö där lärande och utveckling känns både tillgängligt och inspirerande. Hans energi smittar av sig, och han lämnar alltid efter sig en känsla av möjligheter och styrka.

Tigran gör helt enkelt livet lite lättare och rikare för alla som har förmånen att möta honom.

28 de marzo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Great mindset coach quantum for leaps!

Tigran with his team is a great mindset coach. You learn a lot from others in a group setting as well as individual. You are motivated to take quantum leaps in your work- as well as personal life and are shown a way how to think so much bigger about yourself and the world around you. The proffessional ways and the caring about each persons development certainly leaves you with new abilities and views that I personally would not want to be without. It gives you guidance how to rethink your goals and aims in every area of your life leaving you with new perspectives and habits. Strongly recommend!

15 de marzo de 2025

Nöjd

Toppenkurs om du vill förstå dig själv bättre och göra saker du inte visste du var kapabel till.

27 de marzo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Så nöjd att jag tog beslutet att ta…

Så nöjd att jag tog beslutet att ta hjälp av Tigran och hans gäng när jag nyligen blivit av med jobbet pga arbetsbrist och hade ingen aning om hur jag skulle gå vidare. Samma bransch som anställd eller som egen alternativt ett helt nytt spår. Valet blev egen och idag är jag så glad att jag tog möjligheten att hålla Tigran och hans team i handen på de första stegen in i en helt ny värld som var en blandning av lycka och fullständig panik. Snart ett år senare så är jag fullbokad med jobb, så nöjd över förändringen. Även privat har skett en stor uppdatering. Kan varmt rekommendera, det ger en positiv utveckling oavsett om du är anställd eller företagare. Mindset har intresserat mig i över 15 år. Detta är på en helt annan nivå. Tack ❤️🙏

1 de mayo de 2024

Transformation i livet

Inte bara förbättring i livet, utan transformerande!
Med Tigrans fantastiska kunskaper och förmåga att förklara på ett pedagogiskt sätt gör att det är lättförståeligt och som leder till nya kvanthopp i livet gång på gång.
Att leva efter sanningen och de principerna han går igenom är en befrielse och jag har aldrig känt mig så fri i livet som nu.
Stort tack till Tigran och hela det fantastiska teamet!

Självutveckling på djupet

Löser upp så många knutar, så många bra verktyg för självutveckling på djupet.
Om du inte vill investera de pengarna i dig själv, kör podden - bara där kommer du väldigt långt bara du är villig till förändring.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Att vara med i Accelerated lifestyle…et

Att vara med i Accelerated lifestyle här gett mig helt nya dimensioner på livet och tillvaron. För mig är det ingen s.k. Quick fix. Det är att hela tiden så frön, vattna och växa. Jag ser inget slut, det kommer vara i min följeslagare alltid.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Första gången jag gick med på Tigrans…

Första gången jag gick med på Tigrans utmaningen. Det var något speciellt med hans sätt att förklara alla principer och universella lagar.
Idag förstår jag varför det är speciellt med Tigran. Han lever som han lär. Han ger verkligen sitt allt för att hjälpa sina klienter att lyckas.

Efter har gått i Tigrans kurs har jag startat mitt eget företag, stå för den jag är och faktiskt förstår sitt eget värde.

Tigrans Team har varit ett stort stöd och hjälp under hela programmet ✨

20 de marzo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tacksam att jag följde min magkänsla…

Tacksam att jag följde min magkänsla och signade upp för ett års coachning. Det har gett mig så mycket att det är svårt att beskriva allt. Jag har ett lugn med mer energi, en tro/förståelse för mina egna förmågor och ett mod som jag inte har haft innan. Både personligen och som företagare🙏
Hjälp till självhjälp (läs utveckling) med Tigran som ger all uppmärksamhet och närvaro till den han pratar/coachar i stunden, är engagerad och ger raka och empatiska svar med en tydlighet som är enormt värdefullt🔥 Nope och Exakt så kommer jag alltid kunna relatera till 🙏
Erics coachande samtal är otroligt värdefulla och ger nya insikter i varje samtal. Jag är inte densamma som innan så det finns absolut 💯 ett före och ett efter Tigran och hans team

20 de marzo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det tog ett tag för mig att hoppa på…

Det tog ett tag för mig att hoppa på programmet, men jag kunde inte sluta tänka på de första orden som fångat mig. Principerna resonerade så starkt med mig. Att jag slutligen gick med har varit avgörande för hur jag nu ser världen och tar mig an livets möjligheter. En förändring jag inte hade kunnat föreställa mig.

19 de marzo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tigran ger alla förutsättningar till…

Tigran ger alla förutsättningar till att kunna förstå hur universum integrerar med oss alla i överflöd och att dessa principer är vår sanning. Det är som att "hitta hem". Tigran är enormt duktig på att förklara, hans engagemang och kunskap som han själv praktiserar gör det så inspirerande. Jag själv har fått enorma resultat genom att förstå, repetera och investera i mig själv genom accelerated lifestyle. Tack!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag rekommenderar dig att gå

Jag stod i ett vägskäl i livet när den första (för mig) utmaningen dök upp. Jag kände att något behövde hända i mitt liv och när jag varit med bokade jag ett samtal direkt. Ett val jag aldrig ångrat - jag har tagit stora, framför allt inre kliv. Jag har fått en helt annan förståelse för hur universum fungerar och hur processen till framgång ser ut. Till dig som står mitt i livet och tvekar - gör inte det utan gå coachning för Tigran och gänget. Vill verkligen säga tack till dem, ödmjuka, peppande, stödjande och alltid med framgång i tanken. Rekommenderas varmt 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bästa investeringen jag gjort i…

Bästa investeringen jag gjort i personlig utveckling! Tigran har verkligen öppnat upp ögonen för vilken potential man har att få ut det bästa av sig själv och leva ett liv på sina egna villkor. Rekommenderar varmt!

Tigrans Accelerated Lifestyle!

Tigrans Accelerated Lifestyle och hela hans team är ett fantastiskt stöd i min personliga och i mitt företags utveckling. Idag har jag en strukturerad plan och en medvetenhet om vad jag ska göra och framförallt - sluta göra!
Jag går från klarhet till klarhet och älskar det! Tack för att ni finns! 🌟🌟🌟🌟🌟

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nya insikter och verkliga förändringar

Efter att ha gått programmet inside-out så har jag fått helt nya insikter som verkligen öppnat upp hur jag ser på mig själv och mina mål. Är man seriös med sin utveckling och verkligen vill få till en förändring så kan jag rekommendera deras program.

13 de marzo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

En av det bästa investeringarna jag…

En av det bästa investeringarna jag gjort. Det har varit en inre resa som verkligen förändrat mitt liv på flera olika sätt till det bättre. Idag vågar jag möta det okända med ett helt annat lugn. Jag förstår värdet av att gå för det jag vill. Jag har fått möjligheten att lära mig leva mer inifrån och ut istället för att styras av omständigheter eller min egen programmering, det är frihet på riktigt när du lär dig dessa principer och hur du på det sättet kan ändra din programmering, idag väljer jag att gå för det jag vill, tänka så mycket större än innan och leva ett liv på mina villkor.

12 de marzo de 2025

En magisk resa

Hade aldrig kunnat tänka mig vilken resa det här skulle bli - och fortfarande är. Tigrans sätt att lära ut och förklara Universums principer, och hur de styr livet och tillvaron, har hjälpt mig otroligt mycket. Jag hade en dröm, en bild av livet jag ville leva. Nu är jag på väg dit!

12 de marzo de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.