Vart börjar jag? Detta har förändrat mitt liv. På riktigt. Den bästa investeringen för mig själv, mitt företag, mina relationer och framför allt mitt välmående och hälsa! Kan inte med ord beskriva vad... Ver más
Den transformation jag genomgått efter att ha deltagit i två av Tigrans program är häpnadsväckande. Jag står stadigt nu. Ny kunskap som förmedlas med övertygelse och passion. Han är själv ett bevis på... Ver más
YES kände jag när jag lyssnade på Tigran för första gången. Han lyckades fånga min uppmärksamhet direkt och orden inte bara hördes, utan kändes och vibrerade sanning hos mig. Han besitter en oerhörd... Ver más
Under en lång period av uppbrott på alla tänkbara sätt har jag deltagit i flera av AL's program. Det har känts som en familj som hållit mig under vingarna tills jag blev flygfärdig på riktigt igen. Ja... Ver más
Escrito por la empresa
Accelerated Lifestyle, lett av Tigran Unanjan, är inte bara en coachningstjänst – det är en rörelse som hjälper dig att skapa en permanent transformation i både livsstil och affärsverksamhet. Med bevisade strategier och en genuin passion för att hjälpa andra, har vi hjälpt hundratals att nå sina mål snabbare än de trodde var möjligt. Tigran har själv gått från att vara en frustrerad anställd till att bygga en framgångsrik verksamhet med över 60 miljoner SEK i omsättning – och nu delar han sin resa för att inspirera och vägleda dig. Vi tror på enkelhet, fokus och resultat som varar, och vi är här för att visa att även det som känns omöjligt är inom räckhåll. Ta nästa steg mot ett liv där du styr – vi visar dig vägen.
Engelbrektsgatan 29, 114 32, Stockholm, Suecia
- support@acceleratedlifestyle.com
- acceleratedlifestyle.com
orimlig prissättning?
Tigran har en bra grund i sitt företag men deras prissättning tycker jag är helt orimlig. Jag vet inte vad andra jobbar med men en 6 månaders grupp coachning, 6 tillfällen per månad, 1 tillfälle med Tigran för 250 000 KR !!! förlåt men vem har råd med det?
Det bästa jag gjort
Det bästa jag gjort, hade gärna fortsatt ett tag till.
Det har hänt så mycket positivt runt mig under mina sex månader tack vare detta program.
Att alltid få stöttning och coachning har varit guld värt under min resa.
Varmt Tack Tigran, du är absolut vår nya Bob Proctor, och Tack Erik för alla dina kloka ord.
Hälsningar Anette Samuelsson
Investera i dig själv!
Att investera i dig själv är den bästa investering du kan göra.
Har i drygt 6 månader medverkat i grundprogrammet ”inside-out”.
Det har gett mig insikten, kunskap och verktygen för att kunna lyckas med de mål jag har med livet där jag är nu.
Tigran är en unik coach, lärare, ledare som på ett enkelt och pedagogiskt sätt lär ut de olika stegen och förändringar som DU behöver göra för att uppnå dina mål.
Han har dessutom ett dedikerat och engagerat team som alltid finns till hands.
Vill du uppnå en förändring i ditt liv pengar, hälsa, relationer osv har Tigran och hans team receptet på hur det kan ske utifrån de förutsättningar som du har.
Önskvärt vore dock om det fanns någon slags övergripande processbeskrivning för de olika programmen som erbjuds.
Supernöjd
Supernöjd! Hade aldrig kommit så långt på så kort tid om jag inte haft detta fantastiska stöd och dessa inspirerande coachningssamtal. Du får lära dig att övervinna dina motstånd, rädslor och ta bort det som hindrar dig från att lyckas.
Om du verkligen vill förbättra någon del i ditt liv eller arbete- hoppa på tåget! Du kommer inte ångra dig.
Var försiktig
Nej. jag upplevde att jag blev övertalad och manipulerad att teckna mig på en ettårskurs som jag egentligen inte alls behövde.
Tigrans hela personlighet utstrålar…
Tigrans hela personlighet utstrålar transformation, kunskap närvaro och all denna värme mellan alla som medverkade, det är över alla mina förväntningar.
Han är djupt grundad i sin kunskap, tydlighet och med en extremt närvarande personlighet så levererar han två långa heldagar i topp klass.
Efter att ha lyssnat om och om igen på…
Efter att ha lyssnat om och om igen på vad accelerated Lifestyle står för, har min attityd till mig själv radikalt ändrats på ett positivt sätt. Jag börjar skala bort det jag trodde vara sanningar om mig själv.
Tror att detta är det bästa vad gäller personlig utveckling
Inspiration och konkreta steg
Tigran är en fantastisk kombination av omtanke och klarhet, närhet kombinerat med konkreta mått och steg. Det är verkligen ett event att besöka Limitless. Han har ett team omkring sig som gör att alltsammans löper på smidigt i härlig energi. Rekommenderas
Ärligt och ödmjukt ledarskap!
Jag är mest tagen av hur fantastiska alla är, Tigran och alla i hans team. Det var verkligen en riktigt härlig energi, där alla jobbar för att andra ska lyckas, på ett ärligt och ödmjukt sätt. Det känns att hjärta och själ är med i transformation <3
Tigran Unanjan förändrar liv
Tigran Unanjan förändrar liv – låt honom förändra ditt!
Let’ Go
Det finns ett före och ett efter Tigran.
Jag har bara hållt på med programmet i ca 3 månader och jag har redan sett stora framsteg i mitt liv. Mina mål känns närmre för varje dag och den största skillnaden är den jag ser i mig själv. Det är underbart!
Det är en process och det är inte rocket science. Men med Tigran och hans teams hjälp så går allt mycket, mycket snabbare. Att investera i sig själv är aldrig slöseri med tid eller pengar. Accelerated lifestyle är verkligen unikt och jag är så tacksam för att jag tog ett oåterkalleligt beslut och hoppade på ett-års programmet.
Rätt koncept
De använder ett koncept som fungerar. Bra föreläsningar och uppgifter kring dem för att skapa sina mål till en högre dimension. Början till något större.
Recension av Tigran Unanjan och Eventet Limitless
Tigran Unanjan levererar föreläsningar av högsta kvalité – fyllda med djup kunskap, energi och äkta engagemang. Under de två dagar som Limitless pågick gav han verkligen allt, med en energi som smittade av sig på hela publiken. Hans sätt att utbilda med övertygelse, ödmjukhet, lyhördhet och förståelse gjorde att alla kände sig sedda och inspirerade.
Tigran lyckades hålla energin på topp, samtidigt som han tog oss på en känslomässig resa. Vi skrattade, grät, utmanade oss själva och höjde vår frekvens. Genom tydliga principer och fakta lärde han ut metoder och nya programmeringar som verkligen förändrar liv.
Första dagen hjälpte han oss att riva våra inre murar, och andra dagen byggde vi upp ett starkare jag – ett jag som medvetet skapar sitt eget liv. Tigran utmanar, aktiverar och ser till att publiken tar beslut här och nu.
Jag kommer utan tvekan köpa biljett till nästa års Limitless – detta är en upplevelse du helt enkelt inte har råd att missa! Jag rekommenderar också varmt att lyssna på Tigrans podd- The Goodlife och hans gästavsnitt i podden- Miljonpodden för ännu mer värde och inspiration.
Tigran Unanjan förändrar liv – låt honom förändra ditt!
Jag har alltid varit en sökare
Jag har alltid varit en sökare, jag har alltid vetat att det funnits något bortom det jag kunnat se. Att gå denna coaching har varit bland det bästa som jag givit mig själv. Det har gett mig en djupare insikt om mig själv och vad jag är kapabel till. Coachningen har inte bara varit givande i mitt privatliv, utan jag har även kunnat applicera principerna i mitt företagande. Vill du förändra ditt liv och inse hur enkelt det är att tag dig själv, och exempelvis ditt företagande till nya höjder?
-Då är denna coachning något för dig!
Jag kan varmt rekommendera Tigran och ACC teamet
Dom är ✨️✨️✨️✨️
Egenföretagare behöver coaching
Som egen företagare i 19 år trampade jag i samma spår, jag fick inte till den förändring jag behöver. Under lång tid har jag förstått att behovet av en mentor är viktigt. Med Accelerate lifstyle som coach och hjälp förstod jag vad jag behövde jobba med, mitt egna mönster. Vill jag ha förändring så behöver jag förändras. Deras utbildning och coaching har betytt otroligt mycket för mig personligen och för vidarutveckling av mitt företag.
Más información sobre otros tipos de reseñas.