Información sobre la empresa

1. Tienda de hobbies

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Bent u op zoek naar een betrouwbare accu voor uw motor, dan bent u bij Accuhandel Utrecht op het juiste adres. Wij hebben een breed assortiment aan motor accu's van verschillende afmetingen en capaciteiten. Wij leveren accu's van het merk VMF, al jaren ee

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Vriendelijk geholpen

Vriendelijk geholpen, ff de huidige accu testen en uitleggen wat de huidige accu is en wat de verschillen van een betere vervanger zou zijn. Ik heb een heuze kunnen maken en gelijk geplaatst. Top service

28 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tot 2 maal toe waardeloze accu.....

Tot 2 maal toe waardeloze accu.....
Zowel voor onze Ford Fiesta als de Opel Tigra bleken de NIEUW aangekochte Varta Silver Dynamic accu's binnen 6 maanden kapot te zijn.
Daarna bij ons vaste onderhouds adres laten vervangen voor een gemiddeld expemplaar en geen centje pijn.
Dit bedrijf bedondert je waar je bij staat met inferieure en afgekeurde accu's

Zoek een ander adres !

21 de febrero de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Gebrek aan communicatie, niet beriekbaar

Na de bestelling volgde geen enkele bevestiging van de bestelling. Het gepubliceerde Utrechtse telefoonnummer was niet meer dan een antwoordapparaat dat verwees naar het WhatsApp nr.
De accu zou de dag na de bestelling worden geleverd maar het enige dat kwam was Het enige bericht dat kwam was "Yes die staat in verzending". De levering was pas de volgende dag zonder dat vooraf te laten weten.

3 de julio de 2024

Speciaal batterijen.

Bestelling geplaatst voor specifieke batterijtjes. Direct bevestigd door Akku-Shop!
En toen bleef het stil! Diverse e-mails gestuurd aan NL en D vestiging. Geen antwoord! Diverse keren gebeld met NL en D vestiging. Antwoordapparaat waar je géén boodschap kunt inspreken!
Contactformulier aangemaakt voor NL en D vestiging. Geen antwoord!
Vrees dat ik +/- € 15. - kwijt ben aan deze prutsers.

Blijf ver weg van dit bedrijf!

18 de noviembre de 2022
Logotipo de Accushop

Respuesta de Accushop

Goedendag , wij zijn accushop.nl MET WINKEL EN WEBSHOP dus aub niet AKKU-SHOP of ACCU-SHOP !

Onbetrouwbare webshop

Bestelling geplaatst. Konden accu niet leveren. Moest oude accu opsturen voor reparatie. Na 2 weken ( en diverse rappels) accu retour ontvangen. Werkte voor geen meter. Nu retour gezonden volgens richtlijnen website naar Duitsland. Ook hier taal nog teken van gehoord. Kortom geen goede ervaring en grote twijfels aan betrouwbaarheid

20 de octubre de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

geen enkele ractie na email of terugzending

laadstation en accu besteld. ontvangen met factuur 25739. ik had het verkeerde laadstation besteld en de batterij laadde helemaal niet op. om een herroepingsformulier gemaild maar geen reactie nogmaals gemaild nog geen reactie. alles teruggestuurd
naar akkushop de24214 voor € 13.00 met track en trace op 13-09-21. tot op heden nog steeds geen enkele reactie of terugstorting van het aankoopbedrag. wel snelle levering maar daarna laan ze je gewoon stikken wel betaald maar geen spullen meer of retourbetaling

10 de octubre de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Defecte batterij is direct vervangen

Ik ontving een telefoonbatterij die niet was op te laden, meldde mijn klacht per mail en kreeg direct een nieuwe (plus een extra) vervanger toegestuurd,

Perfecte afhandeling van een probleem dat kan gebeuren. Batterijen worden uit veiligheidsoverwegingen, leeg opgestuurd dus dit is niet altijd te voorkomen.

Erg fijn hoe coulant het bedrijf en medewerker Jos mijn klacht heeft afgehandeld. Top.

14 de julio de 2021

Juiste zonnepaneel

Na een lange zoektocht naar een geschikt zonnepaneel voor op mijn bus uitgekomen bij de Accushop. Goed geholpen en met het juiste paneel en aansluit materiaal weer weg.
Ook de communicatie verliep goed.
Deze jongens weten waar ze mee bezig zijn.
Uitleg en meedenken voor de aansluiting waren top.

Fred

5 de mayo de 2020
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Na wat opstart problemen en communicatie problemen.

Na wat opstart problemen en communicatie stoornissen heeft het bedrijf contact gelegd met mij.
Na overleg is er een goed alternatief geboden zonder meerprijs en werd de accu netjes binnen één werkdag geleverd.

Voor mij is dit dus TOP afgehandeld, maar kleine noot voor bedrijf: reageer aub op email en of Whatsapp. Het scheelt een hoop ellende!

23 de abril de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zaak is onbereikbaar en int geld voor same-day-delivery wat niet waargemaakt wordt

Accushop.nl biedt nog steeds same-day-delivery (mits voor 12u besteld op werkdagen) aan - ook in deze 'Corona-tijd'. Same-day-delivery is 4,95 euro, reguliere delivery gratis. Wanneer je dit onderscheid in deze tijd nog steeds maakt, tegen extra betaling, dan verwacht ik ook dat je dit waar kunt maken. OOK met de extra druk op de bezorgingsdiensten. Maar dat lukt dus niet.......

Wij hebben zondagavond besteld, en hebben voor same-day-delivery gekozen, oftewel de accu had gisteren, op maandag, aan moeten komen. Dit is niet gebeurd. Op zich geen ramp, maar dan moeten ze wel bereikbaar zijn en vergoeding van de gemaakte kosten aanbieden.

Echter... De winkel is ook tijdens hun 'aangepaste' openingstijden, tussen 12 en 16, telefonisch geheel onbereikbaar. Slechte zaak. Je dient altijd bereikbaar te zijn. Komt vrij onbetrouwbaar over dit, en ik zou hier niet snel nogmaals bestellen. Louche gevoel.

Graag vergoeding van de verzendkosten voor bestelling 2028688 en de telefoon opnemen!

21 de abril de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

wel betaald maar niet geleverd

wel betaald maar niet geleverd. pas na reclamatie na 2 weken een levering. deze niet aangenomen omdat inmiddels een ander product gekocht was bij een bedrijf wat wellevert. geld terug gevraagd maar niet gekregen. aanfifte gedaan wegens oplichting

28 de octubre de 2019
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kijk uit voor accuhop.nl, garantie is niets waard...!

Onbetrouwbaar....!!!

Ik vind het een onbetrouwbaar, slecht bedrijf!
Ik heb een van de duurste accu's van het merk "VARTA Silver Dynamic AGM G14 850 EN" gekocht op advies van Accushop. Na een jaar begon mijn auto weer slecht te starten en na anderhalf jaar nog slechter. Anderhalf jaar later heb ik het probleem gemeld bij de eigenaar Vincent. Hij begon al meteen met allerlei smoesjes om eronderuit te komen!
Ik moest van hem uit Limburg naar Utrecht rijden zodat ze de accu konden testen. Ik zei dat het erg ver was en vroeg hem, als blijkt dat na de test de accu kapot is of ik dan een vervangende accu kreeg, hij bleef smoesjes verzinnen om onderuit te komen met een agressieve ondertoon. Hij wist natuurlijk dat ik niet zomaar van Maastricht naar Utrecht zou rijden!
Dus ik raadt niemand dit bedrijf aan, ik zelf wil niets meer met dit bedrijf te maken hebben, ik schrijf dit enkel om anderen te waarschuwen!

6 de agosto de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bij Accushop een iphone batterij…

Bij Accushop een iphone batterij gekocht welke snel geleverd is.
Helaas was de batterij na 11 maanden defect. Na melding heeft accushop direct een nieuwe toegestuurd. Serviceniveau is hoog en ik zal toekomstige batterijen ook zeker hier bestellen. Top!

6 de mayo de 2019

Accushop is top!

Ik kan alleen maar vertellen dat dit bedrijf "service" met een hoofdletter S voert.
Heel gemakkelijk via Whatsapp contact gelegd, probleem uitgelegd en voorzien van juiste informatie.
Diverse opties voorgelegd gekregen waarmee ik mijn accu-probleem kon oplossen.
Accu besteld en de volgende dag zelf ter plaatse geïnstalleerd. (Normaal wordt hier voor installatie een bedrag voor in rekening gebracht) Als extra service heeft de meneer middels een computer alles even gedubbelchecked voor me. Voor niets.

Ik kan iedereen aanraden om hier een accu aan te schaffen! (Het is nog veel goedkoper dan elders ook)

Hartelijk dank voor uw goede service Accushop Utrecht!

Dennis.

11 de agosto de 2018
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.