Den bedste oplevelse i en hård tid <3 Efter at have sagt farvel til min bedsteven gennem 14,5 år, Tog jeg kontakt til Adas kæledyrskrematorie, da vi skulle have min hund kremeret og ned i en urne... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Desværre kan man ikke give 0 stjerner. Synes det er helt igennem skammeligt at afvise folk som står i døren med deres elskede kæledyr i armene. Ikke desto mindre blev vi afvist på en helt igennem uføl... Ver más
Ganske dejligt sted, men jeg var ikke helt forstået med konceptet. Jeg tog til Ada fordi jeg var sikker på at krematorie var fransk for wellness eller lign. Planen var at jeg ville give en dejlig o... Ver más
Hvis nul stjerne var en mulighed, havde jeg givet det. Magen til ufleksibilitet skal man lede længe efter. Stedet burde omdøbes til ikke længere at hedde noget med kæledyr. Kæledyr har man kær, kæledy... Ver más
Información sobre la empresa
- Servicio funerario para mascotas
- también en la categoría
- Veterinario/a
Información de contacto
Dinamarca
- adakrem.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg kontaktede Ada/ Lillian.
Jeg kontaktede Ada/ Lillian.
Jeg stod til at miste verdens dejligste hund og ville ha styr på alt.
Det er klart et firma jeg vil bruge igen når den tid kommer.
Hun udviste stor forståelse for den sorg jeg var i og hun guide mig så fint.
Idag modtog jeg den smukkeste mindesten til min højt elsket hund, som ikke er blandt os mere✝️
Jeg blev så glad at jeg måtte skrive tak og jeg syntes også jeg vil dele min oplevelse med andre, for det var en god oplevelse, trods det jeg var begravet i sorg over at vi skulle miste vores bedste ved alt for tidligt. Men cancer er hård og ubarmhjertig også ved en hund.
Så tak for hjælpen 🙏
En trist kontakt med ADA kæledyrs krematorium
Efter en opringning til Ada dyrekrematorie for at forhøre mig om priser på kiste kremering og askesmykke en ..samtale med en hjerteløs dame , der ingen medfølelse viste til den sorg man nu var i .. Hun ville ikke oplyse mig priser på noget som helst.. da hun sagde det skulle gå igennem ens dyrlæge.. da dyret var afgået ved døden hjemme og Var kold og stiv da det blev fundet ..kunne jeg ikke se ideen med at søge dyrlæge , selv den dygtigste dyrlæge kunne ikke bringe livet tilbage til mit dyr .. Jeg var desværre i så megen sorg at jeg egentlig ikke magtede at forklare hvordan det hele hang sammen så jeg ringede af ..
Det var ikke særligt professionelt så det må da mindst være en ommer ! ! !
Håber I tænker jer godt om næste gang i har en kæledyrs ejer der lige har mistet deres bedste ven ..
Jeg fik heldigvis hjælp i et andet sted , hvor ens sorg blev respekteret og ikke kun så kroner og øre i det.. ved godt det er deres levebrød / forretning men lidt venlighed er ønskeligt..
La experiencia Trustpilot
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.