Biznes Dietetyka Opiniones 17

Información sobre la empresa

1. Agencia de marketing
  2. Asesor en marketing

Escrito por la empresa

Pomagamy specjalistom z branży dietetycznej skutecznie rozwijać gabinety, przyciągać pacjentów i zwiększać dochody – bez spiny, bez wciskania i bez marketingowego bełkotu. Współpracujemy z dietetykami, którzy chcą naprawdę rozwijać swój biznes i są gotowi działać. Naszą misją jest zmienić sposób, w jaki Polacy postrzegają dietetyków – i pokazać, że można prowadzić gabinet z pasją, ale też z zyskiem.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

10 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

5x więcej pacjentów w miesiącu

Współpraca z Adamem była jedną z lepszych decyzji w rozwoju mojego gabinetu dietetycznego.

Pomógł mi uporządkować ofertę, lepiej komunikować swoją wartość i spojrzeć na marketing w sposób prosty i praktyczny. Dzięki jego wskazówkom mam więcej pewności w prowadzeniu social mediów, a moje działania są bardziej przemyślane i skuteczne. Doceniam przede wszystkim indywidualne podejście, konkrety zamiast teorii oraz szybki kontakt. Adam nie daje pustych motywacyjnych haseł, daje konkretne rozwiązania, które można od razu wdrożyć i to działa!

Jeśli ktoś prowadzi działalność dietetyczną i chce rozwijać ją mądrze, zdecydowanie polecam współpracę z Adamem.

11 de junio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Z pełnym przekonaniem polecam!

Z pełnym przekonaniem polecam współpracę z Biznes Dietetyka. 🔥Zdecydowałam się na ich wsparcie w prowadzeniu reklam na Facebooku i Instagramie i była to jedna z najlepszych decyzji biznesowych, jakie podjęłam.

Dzięki profesjonalnie przygotowanym kampaniom reklamowym udało mi się dotrzeć do większej liczby klientów, a moje przychody wzrosły dwukrotnie. Współpraca przebiega sprawnie, komunikacja jest na wysokim poziomie, a wszystkie działania są dobrze przemyślane i nastawione na realne efekty. 🙂

Najbardziej cenię ich zaangażowanie, indywidualne podejście oraz skuteczność. Jeśli ktoś szuka firmy, która naprawdę potrafi pozyskiwać klientów przez media społecznościowe i pokładać biznes to Biznes Dietetyka jest świetnym wyborem.

Dziękuję za dotychczasową współpracę i z przyjemnością polecam dalej!🥰

5 de junio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Polecam współpracę z Adamem i jego…

Polecam współpracę z Adamem i jego zespołem. Przede wszystkich słucha i dobiera wszystko do potrzeb klienta. Jesli sie tylko chce to mozna rozwinąć swoja firmę, pozyskać klientów i zarabiać większe pieniądze. Kampanie daja realnych klientów.

15 de mayo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Współpraca z Biznes Dietetyka…

Współpraca z Biznes Dietetyka przebiegła mega dobrze, to są naprawdę odpowiedni ludzie na odpowiednim miejscu, wszystko jest wytłumaczone, człowiek jest przeszkolony a jak chce się rozwijać to szkoła też ludzi których zatrudniasz. Kontakt ta naprawdę cały czas z nimi jest, o wszystko można zapytać, poradzić się i porozmawiać, ustawiane reklamy przynosiły ogromne ilości kontaktów do potencjalnych klientów co za tym szło moje zarobki wzrastały! Jestem bardzo zadowolona że współpracy z tymi ludźmi.

14 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Koniec z chaosem, wreszcie mam poukładany i dochodowy gabinet!

Współpraca z Biznes Dietetyka to był strzał w dziesiątkę! Jako dietetyk kliniczny potrzebowałam konkretnych rozwiązań, a nie teoretycznych schematów. Przed startem w moim marketingu panował chaos, teraz mam w pełni poukładaną ofertę, skutecznie działające reklamy i co najważniejsze spokojną głowę. To inwestycja, która zwraca się z nawiązką. Szczerze polecam każdemu, kto chce przenieść swoją praktykę na wyższy poziom!

31 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Współpraca, która naprawde przynosi rezultaty

Współpracuje z Adamem od kilku miesiecy i z pełnym przekonaniem moge powiedzieć , ze jest własciwą osobą na własciwym miejscu .Kompetentny,życzliwy i zaangażowany .Potrafi znalezć własciwe rozwiązania.Dzięki jego wsparciu gabinet sie rozwija, przybywa coraz wiecej klientow i mogliśmy podnieść ceny diet bez obaw na utrate zainteresowania. Cenię Adama, za jego skuteczność ale też za to , jakim jest czlowiekiem .

5 de noviembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dobra kampania reklamowa i szkolenie…

Dobra kampania reklamowa i szkolenie sprzedażowe przełożyły się na nowych klientów już w pierwszym tygodniu współpracy. Cały czas miałem wsparcie na czacie i spotkaniach online gdzie mogłem skonsultować każdy problem.

31 de octubre de 2025

Polecam współpracę z Adamem

Polecam współpracę z Adamem. Adam jest osobą, która zna się na swojej pracy. Dzięki współpracy zapełniłam sobie grafik pacjentami, nauczyłam się również prawidłowo gospodarować czasem i zasobami. Jeżeli jeszcze się zastanawiasz czy warto to warto wejśc na mój profil bo w przeciągu roku uzyskaliśmy ok 18 tysięcy stałych obserwujących!.
Polecam !

17 de septiembre de 2025

Zmiana podejścia do biznesu

Nie spodziewałam się, że współpraca z Adamem tak zmieni moje podejście do dietetyki i biznesu. Przede wszystkim Adam bardzo się angażuje w pracę z klientami i wdraża realny system, który zapewnia stabilność zarobków. O co ciężko w dietetyce. Adam pomaga rozwijać i skalować działalność dalej. Można się do niego odezwać z każdym pytaniem i zawsze dostanie się feedback. Jest wsparcie i są przede wszystkim efekty. Nie sądziłam, że w dietetyce możliwe są zarobki na poziomie 12-13 tysięcy na miesiąc lekko. A ja zrobiłam taki przychód po 1-2 miesiącu naszej współpracy! Mega polecam, jeśli się zastanawiasz to nie ma nad czym. Gwarantuje, że będziesz zaopiekowana!

18 de junio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Współpraca z AdamoMedia strzał w dziesiątkę

Współpracuję z Adamem już 3 miesiące. Nie żałuję ani jednej wydanej złotówki! Zaczynając prowadzenie własnego biznesu dietetycznego nie było prostą sprawą, miałam wiele obaw i zawahań, natomiast dzięki Adamowi stało się to dużo prostrze! Spokojna głowa, stabilność finansowa a przede wszystkim pomoc w każdym jednym aspekcie prowadzenia firmy. Sama nigdy nie byłabym w stanie pozyskać tylu pacjentów co pozyskał Adam, za co jestem ogromnie wdzięczna.
Z całego serca polecam współpracę z AdamoMedia! ❤️❤️❤️

14 de agosto de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Współpraca z Adamem to była najlepsza…

Współpraca z Adamem to była najlepsza inwestycja. Zgłosiłam się w sprawie zwiększenia liczy pacjentów w gabinecie, w bardzo krótkim czasie zapełniłam cały grafik dzięki odpowiednio przygotowanej reklamie. Do tej pory współpracuje z tymi pacjentami. Poza tym ułożenie na nowo oferty, sprzedaż pakietów i ustalenie cen to też był strzał w 10!

24 de julio de 2025

Współpracuje z Adamem prawie rok

Współpracuję z Adamem prawie rok i widzę ogromne efekty – moja firma w końcu zaczęła zarabiać, a nowi pacjenci trafiają do mnie regularnie. Adam ułożył dla mnie skuteczny lejek sprzedażowy i cały plan marketingowy, który naprawdę działa. Konkretna i bardzo owocna współpraca – polecam z całego serca!

14 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Współpraca z Adamem pomogła mi zmienić podejście do mojej pracy

Współpraca z Adamem pomogła mi przełamać lody i „zaprzyjaźnić” się z social mediami oraz spojrzeć na mój zawód z innej (profesjonalnej) perspektywy. Spotkania z nim zmieniły mój mindset a szkolenia które regularnie organizuje wniosły dużo wiedzy którą wykorzystuje w swojej codziennej pracy.
Zdecydowanie jestem bardzo zadowolona z naszej współpracy.

11 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Współpraca z AdamoMedia okazała się…

Współpraca z AdamoMedia okazała się świetną decyzją. Przed rozpoczęciem działań panował u mnie marketingowy chaos, a już po kilku miesiącach miałam uporządkowaną ofertę, skuteczne kampanie reklamowe i pełen spokój.

10 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Moja współpraca z Adamem w dużym mieście

Współpracuję z Adamem od ponad roku. Moim glowym problemem była duża konkurecja i problem z dotarciem do szerszej rzeszy pacjentów. W ciągu tego roku: uporządkowaliśmy moje social media, ofertę i wprowadziliśmy reklamy kierowane na pozyskiwanie nowych pacjentów... Ku mojemu zaskoczeniu przyniosło to prawdziwe efekty i stały dochód! Polecam wszystkim, którzy się wahają - pod skrzydłami Adama osiągnięcie sukces!!

8 de julio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Adam spadł mi z nieba i nie oszukuje!

Adam spadł mi z nieba i nie oszukuje! Walczyłam z reklamami sama, puszczałam je w ciemno - zero efektów.
Podczas współpracy wszystko poukładaliśmy, reklamy zaczęły przynosić efekty. Przestałam przepalać budżet, odzyskałam czas i spokojną głowę. Dzięki!

14 de mayo de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.