Consulta las opiniones de los clientes
Información sobre la empresa
Información de contacto
Niels Lykkes Gade 38, 9400, Nørresundby, Dinamarca
- 70 777 384
- info@adjustmarketing.dk
- adjustmarketing.dk
Jeg blev anbefalet Adjust Marketing og…
Jeg blev anbefalet Adjust Marketing og jeg har været meget tilfreds. Jeg har fået lavet min hjemmeside hos Adjust Marketing og resultatet sidder lige i skabet. Jeg har haft et godt samarbejde med Dennis igennem processen, hvor han har lyttet og virkelig forstået, hvor jeg gerne vil hen med siden. Jeg har derefter arbejdet med Mikkel med online marketing, han er god sparingspartner. De er altid meget hjælpsomme hos Adjust Marketing og jeg kan mærke deres passion skinner igennem deres arbejde :-).
Jeg blev anbefalet Adjust Marketing og…
5 stjerner er for lidt :-)
Jeg er helt enig med anmeldelserne man læser... Jeg har brugt Adjust i ca 2 år nu.
De er ikke bare kompentente, men super serviceminded, søde og meget ærlige.
Man kan mærke at de arbejder fra hjertet og ønsker at hjælpe din forretning.
De lytter til dig og man føler man er med i hele processen.
Hvis jeg kunne give 10 stjerner havde jeg givet dem det.
Fremragende kundeservice!!!
Fremragende kundeservice!!!
Jeg har været kunde ved Adjust Marketing igennem de sidste par år. Alt bliver lavet til tiden, med mange godt initiativer til hvad der kan ændres og laves, for at yde bedre.
Jeg vil til enhver tid anbefale deres arbejde
Godt arbejde.
Fantastisk kundeservice! 5 Stjerner
Fantastisk kundeservice selvom jeg havde fat i den forkerte virksomhed! Super søde personale, kan stærkt anbefales! :)
Adjust Marketing står for kvalitet
Adjust Marketing står for kvalitet, høj faglighed og god kommunikation. De kan klart anbefales. Mikkel er verdensklasse på diverse online annoncering og Dennis har strukket et rigtig fint website sammen til os.
Mvh.
Lejeboligmægleren.dk
De kan klart anbefales
De kan klart anbefales, dygtige folk, der er til at snakke med :-D
Kan varmt anbefales!
Adjust Marketing er en fantastisk samarbejdspartner, og det er en stor hjælp, at have så erfarne og kompetente rådgivere, som taler i et sprog man kan forstå. Kenneth har vejledt med alt fra stor til småt indenfor Adwords, hjemmeside opbygning, og har virkelig øje for detaljerne, der jo egentlig kan gøre den store forskel. Kenneth har også opsat nogle super effektive kampagner både på Facebook & Google, og har været en enorm ballast at have en konsulent med begge ben solidt plantet på jorden, hvor man har tillid til at alle opgaver bliver løst på bedst tænkelig måde, til meget fair gennemskuelige priser. Dette samarbejde kan jeg varmt anbefale til alle. Tusind tak fra Claire Sofié ApS.
Ajust Marketing -et firma du kan stole på.
Har du via Thy Erhvervsforum en gratis aftale med firmaet som iværksætter, kan du trygt stole på, at det bliver overholdt selvom aftalen er blevet lavet flere måneder tidligere. De glemmer dig ikke. De er engageret og vil dig det bedste.
De kan varmt anbefales af:
Bamboo Pro
Topprofessionelle og god service
Jeg har gennem årene prøvet flere forskellige udbydere til Google Adwords administration og hjemmesider. Jeg har desværre tidligere haft mange dårlige erfaringer med andre firmaer. Da jeg skiftede til Adjust Marketing, oplevede jeg en helt anden holdning og kundevenlighed. Min nye hjemmeside blev lavet på rekordtid og uden bøvl. Jeg har også en følelse af, at der bliver arbejdet seriøst med mine Google Adwords. Priserne er meget fair og man føler sig meget velkommen og vigtig som kunde.
Adjust Marketing ApS - Behøver man sige mere :-)
Vi har nu bruge Adjust Marketing i en del år og det spiller bare.. Der findes mange udbyder på markedet så derfor kan valget være svært for en virksomhed, da alle kan trylle når de vil sælge SEO.
Det ville Adjust Marketing også, så vi gav det et skud, MEN HOLD NU KÆ.. det bare kører. Vi er i dag på mange af vores kategorier på side 1 på google. Det tager tid jo, men det er nu lykkes, og det bliver kun bedre og bedre for hver uge :-)
Adjust Marketing ApS er et firma der vægter sine kunder højt! Ikke bare med Deres arbejde er de skarpe, men også hver måned når vi har betalt, så kommer en en lille hilsen fra dem om at vores betaling nu er modtaget. Det er normal kun hvis man ikke betaler man modtager en hilsen, men her modtager du den også når du betaler :-D Det er samte god stil.
Hos DetLED.dk kan vi kun varmt anbefale Adjust Marketing hvis du skal ha lavet SEO der holder...
Forsæt endelig det gode arbejde, så vi andre kan forsætte med at smile :-)
De bedste hilsner fra hele holdet bag
DetLED.dk ApS
kompetent rådgivning
Vi har brugt adjust marketing det sidste 1-1,5 år. Vi har fået en super service, og en god rådgivning. Det har været et rigtig godt samarbejde, som jeg varmt kan anbefale.
Glimrende vejledning
Ingen branche virker så gennemsyret af lykkeriddere og spradebasser som adwords og SEO, derfor er det befriende at tale med en konsulent, der har fødderne solidt plantet på jorden og tager udgangspunkt i dyb faglighed.
Klasse service og dygtige medarbejdere.
Adjust markering har gjort et rigtig stort stykke arbejde for min virksomhed og jeg kan klart mærke forskel efter jeg har benyttet dem. De er har virkelig styr på tingene.
Kvalificerede, imødekommende og inspirerende medarbejdere
Jeg havde startet et nyt reservedelsfirma op og var på bar bund, omkring hvordan jeg skulle blive synlig på nettet.. Fra start af følte jeg mig i trygge hænder. Man kunne mærke, at det var positive medarbejdere, som virkelig gerne vil hjælpe en, til at få gang i sin butik. Da jeg kom ind til dem, var jeg meget i tvivl om, hvordan og hvorledes jeg skulle komme i gang. Her blev jeg rådgivet og vejledt, på en meget professionel måde og inspirerende måde. Der blev givet tid til kunden og efter et møde på 2 timer, vidste jeg hvordan jeg skulle komme fra start af og min webshop er efter kort tid i vækst. Jeg kan på det kraftigste anbefale Adjust marketing, hvis du vil have sat gang i dit firma.
Altid god service og virkelig gode resultater!
Hos Adjust Marketing er man virkelig i gode hænder - de sørger for gode resultater, og man bliver holdt informeret gennem hele forløbet.
Vi har været rigtigt glade for deres arbejde med Adwords og SEO - stor respekt herfra!
Dygtig kompetent virksomhed der har styr på hvad de laver.
Super god service, hvor man får mere end hvad man betaler for.
Hurtigt løser de ens fejl og mangler på ens hjemmeside og mærker positiv effekt i sin virksomhed.
Godt arbjede!
Fik Adjust til at optimere vores Google kampagner og resultatet kunne allerede ses efter blot en uge. Stigning i salg og fald i reklame omkostninger. Godt arbejde!
Anbefalelsesværdig
Jeg er en meget tilfreds kunde hos Adjust Marketing. Serviceniveauet er højt. Dette oplever jeg blandt andet ved, at Adjust Marketing sætter sig ind i min branche og på den måde kan lave bedst mulig markedsføring af mine ydelser.
At jeg har investeret i markedsføring hos Adjust Marketing har uden tvivl kunnet betale sig. Det er en befrielse at kunne lægge arbejdet med Google Adwords i professionelle hænder og vide, at der bliver lagt sjæl i arbejdet med at promovere min virksomhed bedst muligt. Jeg vil bestemt anbefale andre at benytte Adjust Marketing.
Den gode oplevelse
Jeg er kunde hos Adjust Marketing Aps, og det er jeg utrolig glad for. Min Ad Words Manager Simone, er altid venlig og imødekommende. Mine ad Words kampagner er lagt i professionelle hænder og det giver en stor tryghed så jeg kan bruge min tid på det jeg er bedst til. Jeg kan trygt anbefale alle at benytte Adjust Marketing Aps, det er en god oplevelse.
Lars Simonsen
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.