Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg blev anbefalet Adjust Marketing og jeg har været meget tilfreds. Jeg har fået lavet min hjemmeside hos Adjust Marketing og resultatet sidder lige i skabet. Jeg har haft et godt samarbejde med Denn... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har gennem årene prøvet flere forskellige udbydere til Google Adwords administration og hjemmesider. Jeg har desværre tidligere haft mange dårlige erfaringer med andre firmaer. Da jeg skiftede til... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er en meget tilfreds kunde hos Adjust Marketing. Serviceniveauet er højt. Dette oplever jeg blandt andet ved, at Adjust Marketing sætter sig ind i min branche og på den måde kan lave bedst mulig... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Her får du mere end forventet

På Adjust Marketing bliver du venligt modtaget, professionelt guided igennem den jungle af muligheder, som markedsføring på nettet udgør. Jeg har følt mig godt tilpas og i gode hænder fra start til slut. Det er enestående at jeg aldrig har følt mig presset til at træffe beslutninger før jeg var klar og at alle medarbejdere har gjort hvad de kunne få at hjælpe mig - af og til også med mere end jeg egentlig har betalt for det.
Jeg vil til enhver tid anbefale firmaet til andre der har brug for hjælp med Adwords kampagner
Venlige Hilsener
Merete Lindholmer
Center for Trivsel

19 de febrero de 2015
Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service og stor faglighed!

Vi hos FOKUS folkeoplysning benytter Adjust Marketing, til vores google kampagner, og jeg har intet negativt at sige!
De er altid hjælpsomme og kan forklare alle de kringlede detaljer, så det er til at forstå, selv for folk der ikke er helt inde i de mange regler og systemer hos Google!
Her ud over har google kampagnen skabt større tilgang til vores kurser, og det har krævet en minimal indsats fra vores egen side!!!
Derfor vil jeg give min anbefaling at Adjust Marketing, her får man nemlig både god service og stor faglighed!

6 de febrero de 2015

En pålidelig samarbejdspartner.

Vi har nu arbejdet sammen med Adjust Marketing ApS igennem et par år, og er hele vejen blevet serviceret topprofessionelt, hvor man virkelig har indtryk af de forstår kundernes udfordringer og behov.
Deres responstid er nærmest øjeblikkelig, følger op på kampagner og leverer kontinuerlig statstikker.
Man føler sig godt hjulpet igennem hele processen, og har altid svar på spørgsmål.
Jeg giver Adjust Marketing ApS mine bedste anbefalinger.

16 de enero de 2015

Den er ved at være der!

Første forløb kørte ikke optimalt for os - der blev dog forsøgt rettet op på det med en ny medarbejder i ny perioder. Stor ros til ny medarbejder for engagementet.

7 de enero de 2015
Valorada con 5 estrellas sobre 5

En utrolig kvalitet til pengene

Jeg må nok tilstå at jeg var noget skeptisk da jeg besluttede mig for at lade Adjust Marketing tage sig af mine adwords annoncer, da jeg selv har en udemærket forståelse efter at have blevet hjulpet i gang af Google, MEN... Jeg kan nu se at jeg skulle have indledt samarbejdet meget meget tidligere, for som det ser ud lige nu sparer jeg tusindvis af kroner hver måned samtidig med jeg får flere henvendelser. Stor tilfredshed herfra og jeg vil til hver en tid anbefale andre at bruge Adjust Marketing.

10 de diciembre de 2013

Holder hvad de lover

Det er en jungle af få folk til at hjælpe med annoncering. Efter en dårlig erfaring med et andet firma blev jeg kontaktet af adjust, som har overtaget hvor de andre slap. Rigtig godt resultater indtil videre for min lille butik :)

1 de diciembre de 2013

Super oplevelse

Har brugt Adjust marketing i 3 måneder til vores adwords. De leverer et super professionelt stykke arbejde, optimere som lovet og følger adwordskontoen helt tæt.
Man henvender sig aldrig forgæves, altid hurtig respons på spørgsmål eller lign.
Super godt arbejde, kan kun varmt anbefale Adjust marketing til andre.

14 de noviembre de 2013

Pålidelig, venlig, proffesionel.

Adjust Marketing ApS udfører på bedste vis den opgave, vi har indgået kontrakt om. Jeg oplever Adjust Marketing ApS som meget servicemindet, de reagerer altid hurtigt på mine henvendelser.
Jeg vil gerne anbefale Adjus Marketing.

28 de octubre de 2013
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service og veludført arbejde.

Har nu brugt Adjust til mine Google annoncer i snart 3 måneder, og kan kun anbefale andre at gøre det samme. Klikprisen er kommet ned på det halve, annoncerne er blevet mere relevante for mine kunder, og så gør det jo heller ikke noget de yder en super service og løser de ting der er i en fart. Så de bedste anbefalinger herfra Kviktrafik.dk :)

5 de septiembre de 2013

Uvurderlig

Adjust Marketing har leveret et stykke arbejde med min Google Adwords konto som har sparet mig tusindevis af kroner hver måned og på en god og professionel måde, til en helt igennem rimelig pris. Jeg vil anbefale alle som bruger eller gerne vil i gang med at bruge Google Adwords at samarbejde med Adjust Marketing. Det er pengene værd.

7 de junio de 2013
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kundebetjening og service i særklasse!

Jeg er blevet betjent af Kim fra Adjust Marketing, og jeg må sige at han yder en top-klasse service. Vi havde et problem omkring vores Adwords / Analytics - det blev løst på rekordtid, og endda på en helligdag! Det siger vist alt.
Så alle anbefalinger herfra til Adjust Marketing - et yderst seriøst og troværdigt firma.

9 de mayo de 2013

Adwords eksperter!

Jeg har brugt Adjust marketing til google adwords på min webshop brandcuts.dk
Allerede efter en lille måned har kampagnen mere end tjent sig ind, og jeg kan se i google analytics og på omsætningen at den bliver bedre og bedre.
Dejligt med en virksomhed der holder hvad de lover. Leverer et produkt som de følger til dørs, samt har et prisniveau som også mindre webshops kan være med på.

Jeg kan rigtig godt anbefale denne virksomhed til opsætning af google adwords for webshops!

10 de abril de 2013

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.