Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

In december 2025 deze föhn gekocht. Na enkele keren gebruikt te hebben zijn de stoppen doorgeslagen (zit op deze stop alleen een lamp), brandlucht en föhn kapot. Contact opgenomen met Aestra (niet tel... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fijne alles in een tool! Normaliter gebruik ik alleen een krulborstel, maar omdat deze meerdere opzet stukken heeft, geeft het extra volume en meer mogelijkheden! Ik ben in ieder geval heel bli... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De Hairwrap van Aestra zorgt bij mij telkens weer voor mooie, gezonde krullen die ook nog eens lang blijven zitten! Ook heel fijn dat ie met 5 opzetstukken komt zodat je je haar ook kan stijlen ipv kr... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Verschrikkelijke service! Kruimeldief aangekocht en na een half jaar doet hij niets meer. Via bol gekocht dus daar nr Aestra gestuurd, maar zij reageren zeer laat en proberen het defect nu in mijn... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de productos capilares
  2. Tienda de artículos de peluquería
  3. Tienda general

Escrito por la empresa

Aestra is een Nederlands bedrijf dat zich richt op het ontdekken en aanbieden van de nieuwste, trending producten tegen betaalbare prijzen. Wij blijven continu up-to-date met de laatste ontwikkelingen en trends, zodat jij kunt genieten van innovatieve en stijlvolle producten zonder de hoge kosten. Ons doel is om de kwaliteit en toegankelijkheid van onze producten te waarborgen, met een klantgerichte aanpak die bijdraagt aan een optimale winkelervaring.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Zeer slecht service.

Langer dan een maand geleden heb ik een bestelling geplaatst, maar niks ontvangen. Ondanks meerdere pogingen krijg ik geen duidelijke antwoord en ook geen terugbetaling. Zeer teleurstellend en absoluut geen aanrader.

12 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestelling na 19 dagen nog steeds niet…

Bestelling na 19 dagen nog steeds niet ontvangen. Mails worden niet beantwoord door de Aestra zelf. Track & Trace blijft al 2 weken hangen op “in sorteercentrum”. Pure oplichting. Geld weg en geen hairwrap ontvangen. Schandalig.

8 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik vind het heel jammer dat ik een…

Ik vind het heel jammer dat ik een kerstcadeautje heb besteld voor iemand en dat het niet op tijd geleverd werd zoals beloofd op de pagina. op de pagina stond , Voor 12 uur besteld morgen in huis! het wordt nu pas na de kerstdagen geleverd en daar heb ik niks aan . dit wordt dus geretourneerd .

24 de diciembre de 2024
Logotipo de Aestra

Respuesta de Aestra

Beste Klant, bedankt voor uw review. Zoals algemeen bekend is het tijdens de feestdagen druk en zijn de levertijden langer als normaal. Wanneer iets voor de kerst kort van te voren word besteld en deze te laat word geleverd is dit helaas niet onze schuld en hebben wij ons best gedaan om het zo snel mogelijk te versturen daarna ligt het bij de bezorgdienst om dit snel bij u te leveren. Dat is ook de reden dat wij uw review betreuren richting ons al bedrijf. Als u meer vragen heeft kunt u ons bereiken op info@aestra.nl

OPLICHTER!!

OPLICHTER!!! Gelukkig geld terug ontvangen via Klarna, maar anders is hier geen beginnen aan!!!
In oktober begin november besteld, telkens nieuwe smoesjes over de status van bestelling en verhindering. Krijgt een track en trace maar ze maken alleen de code aan en sturen het pakketje niet op.

1 de noviembre de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik heb 1,5 week op m’n bestelling…

Ik heb 1,5 week op m’n bestelling moeten wachten. Na een halve week heb ik een mailtje gestuurd en het duurde een week tot ik reactie kreeg. Vond ik erg jammer. Maar de hairstraight is heel erg fijn en werkt goed, dus dat maakte het weer goed.

1 de octubre de 2024

Tijdwinst in mijn ochtendroutine

Mijn ochtendroutine is altijd chaotisch, dus ik was op zoek naar een snelle oplossing voor mijn haar. Toen kwam ik de Hairstrait van Aestra tegen. Het leek te mooi om waar te zijn, maar na één keer gebruiken was ik verkocht! Het scheelt me zoveel tijd omdat ik mijn haar nu tegelijkertijd kan drogen en stijlen. Elke ochtend is nu een stuk relaxter.,

23 de septiembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fijne alles in een tool

Ik ben in ieder geval heel blij ermee!

2 de septiembre de 2024
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.