Africa Wildlife Safaris Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Er is heel snel contact en persoonlijk, telefonisch overleg. Wordt goed geluisterd naar wensen. Ook duidelijk aangegeven wat niet kan of niet aan te bevelen is of juist wel en dat wordt goed onderb... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onze reis naar Zuid-Africa was 100% op maat uitgewerkt. Dit gebeurde zeer grondig: taxis, lokale vluchten, auto huur tot zelfs boot trip in Hermanus: alles was tot in de puntjes uitgewerkt en besproke... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na Kenia, Tanzania (met Zanzibar), Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en Zimbabwe, zochten we een nog onbekende bestemming en dat werd Zambia, nog relatief rustig qua toerisme. Via het Verre Reizen E... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fijn contact gehad met Frank. Duidelijke en eerlijke communicatie. Daardoor een geweldige ervaring gehad in Namibië, Botswana en Zimbabwe dankzij Frank!

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Operador de excursiones

Escrito por la empresa

Bij Africa Wildlife Safaris richten we ons op het creëren van onvergetelijke en unieke safari-ervaringen in 10 Afrikaanse landen. Of je nu een selfdrive-avontuur wilt beleven of op zoek bent naar een exclusieve, op maat gemaakte reis, wij zorgen ervoor dat elke safari perfect aansluit bij jouw wensen. Onze maatwerksafari’s worden zorgvuldig samengesteld na een persoonlijk gesprek, waarbij we niet alleen rekening houden met jouw reisvoorkeuren, maar ook met het type ervaring dat je zoekt – van ontspannen wildobservatie tot adrenalinevolle avonturen. Via www.maatwerksafari.nl bieden wij volledig op maat gemaakte reizen aan, waarbij we zelfs bij je thuis langskomen om je wensen te bespreken. Daarnaast is er onze www.safariwegwijzer.nl, een handige tool waarmee je door middel van een paar vragen een goed advies krijgt over welk land, park en periode het beste bij jouw reisplannen passen. Deze wegwijzer helpt je om een eerste idee te krijgen van jouw ideale safari-bestemming, compleet met voorbeeldreizen en uitgebreide informatie over de beste safariparken. Voor wie liever in groepsverband reist, bieden wij via www.groepssafari.nl een uitgebreid overzicht van groepssafari’s, samengesteld door gerenommeerde safari-experts. Deze groepsreizen bieden een uitstekende balans tussen avontuur en comfort, waarbij je in gezelschap van andere natuurliefhebbers de prachtige Afrikaanse wildernis kunt verkennen. Ons doel is simpel: we willen jou helpen om een safari te plannen die niet alleen voldoet aan je verwachtingen, maar deze ook overtreft. Met ons brede aanbod aan selfdrive reizen, exclusieve privé-safari’s en groepsreizen, zorgen wij voor een zorgeloze en perfect georganiseerde reis van begin tot eind. Of je nu op zoek bent naar een gezinsavontuur, een huwelijksreis of een fotografiesafari, wij bieden de ideale reiservaring voor elke reiziger.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

19 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Fantastische ervaring Zuid Afrika

We hebben herinneringen gebouwd die ons en onze kinderen altijd bij zullen blijven. Wat een prachtige reis door Zuid Afrika hebben Frank en Marieke voor ons gezin van 5 gepland. 5x alle big 5 gezien en dat bleef fantastisch. We hebben enorm genoten. Het is moeilijk om highlights te benoemen want alle lodges waren prachtig, maar Fifty Seven Waterberg en Africa on Foot vonden wij super! We kunnen Africa Wildlife Safaris van harte aanbevelen!

22 de agosto de 2025

Respuesta de Africa Wildlife Safaris

Dank jullie wel voor deze mooie woorden! Wat geweldig om te horen dat jullie zo’n bijzondere tijd als gezin hebben beleefd en dat de Big Five zelfs meerdere keren voorbijkwam – dat verveelt inderdaad nooit. Fijn dat zowel Fifty Seven Waterberg als Africa on Foot zo goed in de smaak vielen; twee heel verschillende plekken die elk hun eigen charme hebben. Het is voor ons een groot plezier geweest om samen met jullie deze reis te mogen samenstellen. We hopen dat de herinneringen nog vaak terugkomen bij het bekijken van de foto’s en dat we jullie in de toekomst opnieuw mogen meenemen naar een ander stukje van Afrika.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super reisorganisatie, zeer aan te bevelen

Zeer fijne reisorganisatie. Hebben Frank en Marieke in januari ontmoet op de vakantiebeurs, hadden meteen een goed gevoel. Ze hebben vlot een prachtige safari vakantie in Zuid-Afrika voor ons op maat gemaakt. Alle communicatie was super duidelijk, alles kon naar onze wens aangepast worden en het was heel fijn om al je vragen (ook algemeen over Zuid-Afrika en bv het zelf rondrijden daar) te kunnen stellen. Het was de beste vakantie die we ooit gehad hebben en we zijn op plekken geweest die we zelf nooit gevonden hadden. Wij vonden het erg fijn dat we bij problemen Marieke konden bellen, gelukkig niet nodig gehad. En ook leuk dat ze tijdens je reis contact houden en zelfs een omleiding qua weg aan ons doorgegeven werd. Dus zeer aan te bevelen!

4 de agosto de 2025

Respuesta de Africa Wildlife Safaris

Dankjewel! Fijn om te horen dat jullie zo'n leuke reis hebben gehad. We hebben het met plezier voor jullie gedaan. Wellicht tot een volgende keer.

Uganda with Africa Wildlife Safaris

We had an amazing trip to Uganda organised by Frank from Africa Wildlife Safaris.
This was a private tour and all our expectations have been exceeded.
Well organised, open communication, good advice and tips.
Also in Uganda, we had a very good driver/guide who was always finding the best options due to his experience.
Nature and people are beautiful in Uganda. We also did the gorilla tracking. It's challenging tracking but worth it.

14 de junio de 2025

Respuesta de Africa Wildlife Safaris

Dankjewel! Graag gedaan en we hopen jullie nog een keer terug te zien voor een volgende bestemming.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De Garden route, onvergetelijke reis!

Wij hebben een onvergetelijke reis gehad in Zuid-Afrika! De Garden Route gereden, start in Port Elisabeth, gaat langs de kust, mooie plaatsjes en nationale parken, richting Kaapstad.
Wij zijn eerst naar de vakantiebeurs geweest omdat we niet wisten hoe we het aan moesten pakken en dus advies wilden hebben. Daar kwamen we in contact met Marieke, van Africa Wildlife Safaris. Aan de hand van onze wensen heeft Marieke, de huurauto, de route naar heel goed verzorgde en afwisselende accomodaties (11), de activiteiten die daar te doen waren... alles perfect in elkaar gedraaid!
Bij de eerste dag zeiden we al, als dit het begin is van onze reis, dan beloofd het wat! We zijn blij verrast door Marieke en Frank en bevelen daarom iedereen die ook een onbezorgde, onvergetelijkereis wilt maken "Africa Wildlife Safaris" aan!!!

14 de junio de 2025

Respuesta de Africa Wildlife Safaris

Dank je wel Monique voor deze mooie review. En ook leuk dat jullie ter plekke even bij Marieke zijn langs geweest. Vond ze erg leuk!

8 consejos para escribir buenas reseñas.