Ulvsundavägen 112, 168 67 Bromma, Stockholm County, SE

1. Concesionario de autos

Escrito por la empresa

Vi är auktoriserade återförsäljare & verkstad för Volkswagen, SEAT, CUPRA, Kia och Maxus. På vår verkstad är vi även auktoriserade för Kia, Volkswagen, Volkswagen transport, Audi, Skoda, SEAT, CUPRA, Hyundai, Ford & Maxus. På Aftén Däckcenter är vi anslutna till kedjan Euromaster. Vi har alltid de senaste modellerna för omgående leverans. Vår målsättning är att genom högklassiga produkter, engagerad personal och goda kundrelationer skapa en entusiasm för våra märken. Vi vill hela tiden sätta våra kunder i fokus så vi överträffar kundernas förväntningar. Hos oss på Aftén Bil kan man få hjälp med att hitta rätt när det är dags att införskaffa en ny bil. Vi hjälper kunder med allt från värdering av nuvarande bil till finansiering på den nya. Vi kan också hjälpa till i frågor vad det gäller fordonsskatt, försäkring, service och andra viktiga faktorer man ska tänka på när man köper en ny bil. Våra säljare är produktspecialister och har stor kunskap i bilekonomi, t.e.x leasing och finansiering. Detta gör att vi kan hjälpa våra kunder till en tryggare bilaffär. Vårt mål är att våra kunder ska hitta rätt bil för just dennes individuella behov och vara så pass nöjd, att vi får fortsatt förtroende att vara den självklara billeverantören. Hos oss kan du ha ett komplett bilägande där vi b.la erbjuder försäljning, verkstad, tillbehör samt reservdelar. Välkommen till Aftén Bil - En Riktigt Bra Bilaffär.

• Ulvsundavägen 112, 168 67, Bromma, Stockholm County, Suecia

1 estrella

Ha contestado el 78% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Efter köp hålls inte överenskommelse

Efter köp hålls inte överenskommelse, lågt kunnande och dålig återkoppling.

18 de septiembre de 2025
Opinión espontánea
Logotipo de Aftén Bil - Kia Bromma

Respuesta de Aftén Bil - Kia Bromma

Vi är ledsna att höra att du inte var nöjd med din upplevelse. Din feedback är viktig för oss så tack för ditt omdöme och att du tog dig tiden att lämna en recension. Hoppas att vi får en ny chans att göra dig nöjd i framtiden. Mvh Aftén Bil.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Köp aldrig en bil här

Köp aldrig en bil här, du blir grundlurad med information om bilen och sedan är personalen så otrevlig och okunniga.
Serviceboken försvann lägligt och finns ingenstans att hitta.
Här sätter de verkligen ett ansikte på lita aldrig på en bilförsäljare.
Infon du får på bilen stämmer inte med verkligheten och när du ifrågasätter blir du otrevligt bemött och de friskriver sig allt ansvar.

14 de enero de 2025
Opinión espontánea
Logotipo de Aftén Bil - Kia Bromma

Respuesta de Aftén Bil - Kia Bromma

Vi är ledsna att höra att du inte var nöjd med din upplevelse. Din feedback är viktig för oss så tack för ditt omdöme och att du tog dig tiden att lämna en recension. Mvh Aftén Bil.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.