Parfums waren heel aangekomen ruiken ook echt naar de originele merken blijven goed hangen ook
Consulta las opiniones de los clientes
Goede goede service, ze reageren snel op whatsapp en helpen je goed. Mijn pakket miste paar producten maar dat was geen stress voor hun, binnen paar dagen was mn andere deel gekomen
Altijd goede kwaliteit en levering snel, bestel hier vaak met liefde omdat ik ervaring heb met deze kwaliteit en prijsverhouding wat echt niet normaal top is! Zeker het bestellen waard.
Ik vind dit de perfecte plek om parfum te halen, prijs is top. en kwaliteit ook. Bij andere winkels betaal je voor de verpakking etc. hier alleen voor de lekkere geïnspireerde geuren.
Información sobre la empresa
Información de contacto
No ha contestado las opiniones negativas

Goede klantenservice
Goede klantenservice, reageren optijd als er iets gevraagd word. De geuren die ik heb besteld zijn top! Ze ruiken uitstekend en blijven lang hangen.
Bestellen waard
Alles ging goed
Alles ging heel goed. De bestelling kwam heel snel en het was niet beschadigd aangekomen. Maar de verzendkosten zijn veel te duur ik haal wat voor minder dan 10 en uiteindelijk betaal ik meer dan 15 euro.
Precies zoals julllie zeiden en ik ben…
Precies zoals julllie zeiden en ik ben superblij met het product
Gister 2 parfums besteld
Gister 2 parfums besteld, en heb ze vandaag al ontvangen. Super snelle levering + top kwaliteit. Je betaalt weinig maar ontvangt hele goede kwaliteit.
Dikke 5 sterren ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Echt een top bedrijf! Producten zijn geweldig! Heerlijke parfums! Echt een aanrader!!
Ga hier zeker vaker bestellen

Super goeie service
Super goeie service, heb al zovaak besteld geen spijt gehad top kwaliteit ben helemaal verliefd op de angham!!
Hele goeie parfum en mooie geurtjes
Erg blij mee
Ik had een paar dagen terug besteld, en heb hem net binnen gekregen. Zeer tevreden met mijn aankoop en de service! Alles werd snel en netjes geleverd. Ik zal jullie zeker aan anderen aanraden!
Top kwaliteit
Ik kreeg gelijk antwoord op me…
Ik kreeg gelijk antwoord op me berichtje en heb de dag daarna mijn pakketje al ontvangen. Al bij al top service. Zeker voor herhaling vatbaar.
Een goeie en snelle service
Een goeie en snelle service! Mijn kinderen zijn er blij! Top!!
ahm pods
Geledige ervaring. levering was netjes optijd en de airpods werken precies net als die van apple
Soldaat werk
Goede goede service, ze reageren snel op whatsapp en helpen je goed.
De parfums ruiken super lekker
De parfums ruiken super lekker! Blijven heel lang hangen en dat voor weinig!
ook vaak goede acties/korting(en)
Levering is ook snel zoals wordt beloofd! Ik zou het aan iedereen aanraden
Más información sobre otros tipos de reseñas.