Teaching used to feel overwhelming. Aidemia simplifies everything into a clear step process, helping me stay calm and focused throughout the day.

This platform has completely changed the way I plan and teach. Tasks that took hours are now a quick step process. Aidemia is easy and simple, and makes my life better as an educator.

This tool saves me hours each week. Aidemia is very helpful for teachers. Routine tasks now take minutes. Love the easy and simple interface.

Achtung Betrug - ich habe um 14€ eine einmalige Zahlung gemacht, danach anscheinend kostenlos benutzbar. Dann haben Sie einfach unerlaubt 29 $ abgebucht. Zudem kann ich mein Konto nicht kündigen, da... Ver más

4,2

Muy bueno

4,2

Since using Aidemia

Since using Aidemia, my productivity has noticeably increased. I get more work done in less time, without rushing or sacrificing quality in my teaching materials.

17 de enero de 2026

When I started using Aidemia

When I started using Aidemia, I was surprised by how easy and simple everything felt. I didn’t struggle at all. The interface made it natural to start working immediately.

5 de enero de 2026

I cannot believe I feel fair a scam…

I cannot believe I feel fair a scam like this. Please look at reviews before you accept any offer. Once they get your credit card, they continually try to charge. because they are from a different country. It’s hard to get it taken care of.

13 de diciembre de 2025

Scam

Scam/ ignore emails and continue to take money after subscription cancelled

26 de noviembre de 2025

Una bella truffa e poco intelligente

Sono insegnante di sostegno e speravo di poter ricevere un supporto nella preparazione dei materiali da somministrare in classe. Il piano indicava il prezzo di un pacchetto base alla modica cifra di 14,49 euro, così ho deciso di provare. In un mese mi sono stati addebitati 100€ e non mi è stato utile per nulla. Non è stato possibile ricevere immagini e nemmeno scaricare i file di testo. Spero di poter ottenere un rimborso perché è un comportamento piuttosto scorretto

26 de octubre de 2025

¿Es ésta tu empresa?