Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er 47 år og en af dem, der har prøvet rigtig, rigtig mange forskellige produkter uden nogensinde at blive tilfreds. Min hud har været igennem meget, for den reagerer tit på forskellige fødevarer,... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag har använt aiias hudprodukter i ett halvår. Det finns bara ett ord som kan sammanfatta vad jag tycker: succé! Min hud har blivit bättre, det är win för miljön och trots att jag inte är en expert p... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alene de omstændigheder, at AiiA Care har gjort sig fortjent til tre certificering gjorde, at min interesse blev vakt. Nu har jeg igennem 1/2 års tid brugt samtlige produkter i serien og jeg er ov... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de artículos para el cuidado personal

Información proporcionada por diversas fuentes externas

AiiA Care er skabt ud fra filosofien om at sund hud er smuk hud og ud fra en videnskabelig indsigt i, hvordan huden fungerer. De vandbaserede serummer holder det yderste hudlag (Stratum Corneum) akkurat så fugtigt, at hudens eget, geniale økosystem træder i kraft. Serummerne er med til at gøre din hud fugtig og åndbar og hjælper med, at døde hudceller i det yderste hudlag naturligt afstødes, mens de giver vigtige egenskaber videre til de levende, friske celler i hudlagene under.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,8

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

God betjening

God betjening . Svar på spørgsmål med det samme . Cremer / serum virker rigtig dejlige på huden . Fantastisk koncept med få enkle præparater . Anvendt en uges tid nu , huden føles gennemfugtet , glæder mig til at se langtidseffekten .

21 de diciembre de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

KÆMPE anbefaling til eksem hud!

Jeg har døjet med eksem i mange år og har gået længe med et udbrud omkring øjne og arme. Allerede efter første nat med natserum var hævelsen omkring mine øjne væk, og efter 5 dage var mit eksem i ansigtet så tydeligt forbedret, at min kæreste også kunne se forskel (typen der ik kan se, når man er blevet klippet). Al mit eksem er næsten væk efter 2 uger. KÆMPE anbefaling herfra!

17 de diciembre de 2021

Fantastisk og simpel

Fantastisk serum, som udover at give min hud alt det den har brug for, gør hudplejerutinen simpel og overskuelig.
Sød og hjælpsom kundeservice.
De bedste anbefalinger herfra!

1 de julio de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er fantastiske produkter ❤️ og jeg…

Det er fantastiske produkter ❤️ og jeg er rigtig glad for at prøve køre jeres rensegel jeg synes den er supergod til min sarte hud.
Alt i alt jeg synes så godt om jeres produkter de er meget anderledes end hvad man tidligere har brugt !og man behøver ikke mere.

24 de noviembre de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har aldrig haft så pæn hud som nu

Jeg har næsten prøvet Aiia care dag og nat serum i 3 måneder og jeg har ikke haft så pæn hud siden før puperteten. Jeg fik tit meget ømme udbrud, men de kommer meget sjældent nu. Jeg er mega tilfreds og har ellers prøvet mange andre produkter før, men ingen har givet så gode resultater som disse.

24 de octubre de 2020
Opinión espontánea
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har næsten altid haft problemet med…

Jeg har næsten altid haft problemet med min hud og prøvet så mange forskellige produkter. Jeg har nu brugt AiiA Care's day-&night serum og øjencreme i næsten 3 mdr. og kan se en betydningsfuld forskel på min hud. Den er blevet mere ensartet, fin i overfladen og mine pore er blevet mindre synlige.
Min hud vælger AiiA Care <3

14 de octubre de 2020
Opinión espontánea
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gid jeg jeg kunne give flere stjerner!!

Gid jeg jeg kunne give flere stjerner!!
Virkelige fine cremer der bare giver holder hvad de lover. Og så er det drøjt i brug. Min hud er blevet pænere, huden mere glat og fin, og tilmed er nogle af de fine linjer blevet mindre (er 49 år). Opdagede mærket da jeg var træt af flere/mange trin i min daglige hudpleje rutiner (rens, toner, flere forskellige serum og cremer), så ønskede at gøre det mere enkelt. Har skåret mine forskellige serum væk og erstattet med AiiA, hvilket har givet virkelig fine resultater. Kan også anbefale deres body serum/creme, og her skal man ikke lade sig snyde af at navnet siger serum - men behøver ikke andet end den til kroppen.

9 de octubre de 2020

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.