Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er 47 år og en af dem, der har prøvet rigtig, rigtig mange forskellige produkter uden nogensinde at blive tilfreds. Min hud har været igennem meget, for den reagerer tit på forskellige fødevarer,... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alene de omstændigheder, at AiiA Care har gjort sig fortjent til tre certificering gjorde, at min interesse blev vakt. Nu har jeg igennem 1/2 års tid brugt samtlige produkter i serien og jeg er ov... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har døjet med eksem i mange år og har gået længe med et udbrud omkring øjne og arme. Allerede efter første nat med natserum var hævelsen omkring mine øjne væk, og efter 5 dage var mit eksem i ansi... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de artículos para el cuidado personal

Información proporcionada por diversas fuentes externas

AiiA Care er skabt ud fra filosofien om at sund hud er smuk hud og ud fra en videnskabelig indsigt i, hvordan huden fungerer. De vandbaserede serummer holder det yderste hudlag (Stratum Corneum) akkurat så fugtigt, at hudens eget, geniale økosystem træder i kraft. Serummerne er med til at gøre din hud fugtig og åndbar og hjælper med, at døde hudceller i det yderste hudlag naturligt afstødes, mens de giver vigtige egenskaber videre til de levende, friske celler i hudlagene under.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,8

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

AiiA Care er fantastisk

AiiA Care er fantastisk - nemt og virkningsfuldt, ganske enkelt! Min hud har i hvert fald aldrig været nemmere at have med at gøre, nu efter tre måneders brug :-)

21 de septiembre de 2020
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Hurtig levering :) men ikke til…

Hurtig levering :) men ikke til privatadressen, som bestilt men til udlevering på tankstation inde i byen. Har ikke taget produkt i brug endnu, så denne anmeldelse er kun vedr. bestilling og levering.

2 de septiembre de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har været vant til den helt store…

Jeg har været vant til den helt store hudplejerutine med diverse dyre og “gode” produkter. Jeg går meget op i skønhed, og har undersøgt nøje hvad der skulle være godt for din hud - eller hvad jeg troede på skulle være godt. Efter jeg er begyndt at bruge AiiA Care produkter bruger jeg langt mindre tid på min hudpleje. Jeg bruger ikke engang sæbe eller scrub til mit ansigt, jeg vasker bare mit ansigt med varmt vand og vaskeklud, slutter af med koldt vand og bruger deres Day- eller Night Care serum sammen med Eye serum. Jeg har nu brugt produkterne i lidt over 2 uger, og min hud er flottere end den har været de sidste 2 år. Jeg kan tydeligt se hvordan min akne på hagen stille og roligt får renset ud i alt det underliggende, og snart er der ikke flere buler og bumser tilbage. Jeg har også haft stor tendens til rødme og generelt en ujævn hud, men nu begynder den virkelig at se så fin og sund ud! Jeg modtog pakken dagen efter jeg bestilte, og fik svar på mine spørgsmål i kundeservice samme dag. De får mine varmeste anbefalinger herfra ❤️

19 de agosto de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service og lækre produkter!

Jeg er meget tilfreds med den hurtige levering og den smukke emballage. Jeg er vant til at bruge både olie og creme, så jeg er så spændt på resultaterne ved kun at bruge serum. Produkterne virker meget lækre, og jeg er vild med, at de er bæredygtige!

Hilsen Line

17 de agosto de 2020

Fantastiske produkter

Fantastiske produkter - jeg elsker alle AiiAs produkter. De er simple at bruge, fine på hylden og i toilettasken, men vigtigst af alt, så er de det bedste, du kan give din hud. De første par uger skal huden lige vænne sig til dem, men herefter føles huden fuldstændig i balance. En meget stor anbefaling herfra

11 de agosto de 2020

Jeg kan varmt anbefale Aiia Care

Jeg har brugt Aiia Cares serum i et godt stykke tid nu, og man kan bare mærke at det er godt for huden, det gør huden blød og fugter uden at der ligger et "blank" lag uden på huden. Det er på alle måder et miljørigtigt produkt og et stort plus for det. Nemt og overskueligt at bestille fra hjemmesiden og hurtig forsendelse. - jeg kan varmt anbefale Aiia Care.

4 de agosto de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag har använt aiias hudprodukter i ett…

Jag har använt aiias hudprodukter i ett halvår. Det finns bara ett ord som kan sammanfatta vad jag tycker: succé! Min hud har blivit bättre, det är win för miljön och trots att jag inte är en expert på hud ger det stor mening att produkten tagits fram på hudens egna premisser. Alla som är nyfikna på framtiden watch out! Aiia är redan där!

25 de julio de 2020

En super lækker creme

En super lækker creme. Kan mærke og se på mit ansigt at den har gjort en forskel . Er meget drøj , har haft min Første flaske i i 3mdr og 3 uger . Kan kun anbefale den , er mega fan🙌🙌🌸🌸

23 de julio de 2020

Op til jeg modtog Aiia

Op til jeg modtog Aiia, var min hud meget irriteret og kløende. Jeg kunne med det samme mærke en bedring og min hud er faldet til ro igen. Har kun brugt jeres produkter i 10 dage. Så jeg er fuldt ud tilfreds. Det der virkelig tiltaler mig, er at man aktiverer hudens egen fugtbalance.

30 de junio de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super dejlige serummer med alle de gode certificeringer.

Jeg kan generelt godt lide produkter der ikke har parabener, parfume og er lavet med naturlige ingredienser, så AiiA care er allerede dér et dejligt produkt. Jeg begyndte at bruge det da jeg var gravid, så ved man der ikke kommet noget mærkelig kemi ind til baby.
Produkterne er lidt i den dyre ende, men de er meget drøje når huden har vænnet sig til dem (i starten skal man bruge en del, men det vender hurtigt). Jeg synes serummet giver en frisk fornemmelse og min hud har aldrig tørre plamager længere, hvad jeg ellers oplevede mellem øjnene om omkring næsen. Tip: jeg har øjenserummet i køleskabet til at friske op om morgenen!

8 de junio de 2020

Lækre sager

Hurtig levering og ikke mindst - super lækkert produkt. Jeg købte bodylotion.

19 de mayo de 2020

Kan varmt anbefales

Jeg er virkelig blevet glad for min nye måde at bruge hudpleje på. For det første er det nemt og enkelt og “flaskerne” kan man have med over alt. For det andet og det vigtigste, så er det skønt at vide man endelig gør noget godt for sin hud og at det kan føles og ses.
Jeg kan varmt anbefale aiia til alle, ung som gammel.

18 de mayo de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gør kun gode ting for din hud❤️❤️❤️ Min…

Gør kun gode ting for din hud❤️❤️❤️ Min mand der har forstadie til hudkræft i panden og har længe lidt at meget tørre plamager. Han har prøvet mange forskellige produkter, men nu låner han min creme og hans hud er blevet helt glat og fin. Kan kun anbefale Aiiacare 🙏🏻❤️

17 de mayo de 2020

Elsker de naturlige

Elsker de naturlige, certificerede produkter fra Aiia care. Har med stor tilfredshed brugt både eye- og day/night serum. Deres body care serum er også virkelig skøn. Fugtmættende og let at komme på, især når den påføres lige efter bad på fugtig hud.

15 de mayo de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

AiiA har en fænomenal evne til at nære…

AiiA har en fænomenal evne til at nære huden, så jeg decideret føler det, som om min hud drikker det og får ren næring. Min hud bliver blød, ren, ung og smuk af at bruge AiiA - og får en særlig glød. Noget, jeg særligt mærker, når jeg udgår for cremen, hvor det så føles som om jeg mangler fugt og næring til min hud. Jeg har prøvet mange andre mærker før, men har ikke før haft denne særlige oplevelse med andre mærker end AiiA. Man kan virkelig mærke, at indholdsstofferne er sunde og rene. Jeg har også læst op på AiiA's filosofi iøvrigt og jeg synes, det er betryggende, at AiiA har en vision om mere tid til nærvær, natur og bæredygtighed.

15 de mayo de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

For en pige på 50+ er det dejligt for…

For en pige på 50+ er det dejligt for en gangs skyld at møde et produkt, der lover, hvad det holder og strammer huden godt op. Samtidig kan jeg godt lide de små flasker fra AiiA Care. De fylder ingenting i toiletskabet eller på rejsen. De er fyldt til randen uden overflødig emballage, og cremen er virkelig drøj, og en flaske holder længe.

14 de mayo de 2020

Less is more

Nu har jeg igennem 1/2 års tid brugt samtlige produkter i serien og jeg er ovenud tilfreds. Produkternes naturlige lethed, min egen huds naturlige system aktiveret og det faktum, at cremerne er drøje, selvom de er lette og vandbaserede. Det er min klare fornemmelsen af, at min hud selv kan/vil selv med Aiia Cares produkter. "LESS IS MORE".

Min favorit er DAY CARE SERUM DRY SKIN.

13 de mayo de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

AIIA gør huden mere sund og lækker at se på

Jeg startede i januar 2020 og bruger både Day, Night & Eye care serum
Super lækre produkter, huden ses og føles mere frisk og er slet ikke fedtede-
Ligefrem folk kommenter det på den positive måde.
Har nu præsenteret det for hele familien både mand og børn - Alle bruger det både morgen og aften og er meget begejstret.
Super god service og er blevet helt afhængig:))

Kh Maiken

12 de mayo de 2020

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.