Det modtagne garn er altid både lækkert og sikkert pakket ind til transporten. Bettina er hurtig til at svare på henvendelser, hvad enten det er som del af varebestillingen eller via mail/SMS. Absolut... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Min søster og jeg skulle på vår årlig tur til Danmark for å kjøpe garn og for å få inspirasjon. Vi hadde gledet oss til et besøk hos AKW, men de skulle på garnfestivel og hadde derfor stengt. Vi besti... Ver más
La empresa ha respondido
Online garen kopen? Wel bij AKnittersworld. Het garen is top. De website geeft goede info en foto’s. Je kunt ook mailen. Wanneer een kleur weer op voorraad komt. Of voor advies, welk garen voor jouw p... Ver más
Hyggelig samtale på mail og super hurtig - Bettina farvede garn spesielt til mig og sendte til mig i Norge. Highly recommended!
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
A Knitters World sælger håndfarvet garn i luksus klassen og som er specielt velegnet for folk, der måtte have diverse allergier. Det er garn som yak, camel, silke, cashmere mm. Vi går meget op i at servicere vores kunder på bedste vis og står altid klar til at hjælpe med diverse spørgsmål.
Información de contacto
Bødkervej 2B, 9690, FJERRITSLEV, Dinamarca
- aknittersworld@gmail.com
- aknittersworld.dk
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
An excellent experience
Even though I do not speak Danish, it was easy for me to navigate the sight. The yarn I purchased is beautiful. It was packaged with care and arrived quickly.
Super lækkert garn
Super lækkert garn, og lynhurtig ekspedition og levering .
Hurtig bestilling (opskrift)
Hurtig bestilling (opskrift). Men elsker dit garn
Jeg fik tilsendt et forkert nøgle garn
Jeg fik tilsendt et forkert nøgle garn. Lynhurtigt fik jeg det rigtige tilsendt og en returlabel.
Det er menneskeligt at fejle - men ikke alle arbejder så målrettet for at rette fejlen som Bettina
Das Wollpaket ist nach 2 Wochen noch…
Das Wollpaket ist nach 2 Wochen noch nicht zugestellt worden. Der Versand erfolgte auf Wunsch. Keine vollständige Beurteilung möglich.
Handlede på garnmesse
Handlede på garnmesse - det var så fint så jeg er helt tryg ved at handle online fremover 👍
Dangerously addictive 😁
The yarn I received from AKW is divine. It was pricey, and bc of my lanolin allergies everytime I buy yarn I'm taking a gamble. So I saved up for this one, but I'm SO glad I did. The quality is exquisite, to look at, to work with, and to wear. Knowing that she (the owner) understands intimately about allergies is such a boon as well, I will really trust her judgment as to the allergenic 'scale' of her yarns, now and in the future. When I asked for a scrap of 2 different qualities of yarn in order to judge how allergic I was myself to them, she generously included 2 mini hanks - loads!- of the yarns in question, much more than I'd asked for, and free of charge. (Thank you!). A total pleasure. I'm a customer for life!
De er venlige og hjælpsomme
De er venlige og hjælpsomme. God kvalitet og gennemsigtighed om produkterne.
Altid god betjening og service
Altid god betjening og service. Og garnet er virkelig god kvalitet. Jeg vender helt sikkert tilbage.
Dejlig hurtigt levering.
Lynhurtig service og garnet …
Lynhurtig service og garnet …. Mamamia det er så lækkert😍
Bettina farvede garn til mig i den…
Bettina farvede garn til mig i den ønskede farve, da der kun var 1 fed tilbage i shoppen. Jeg skrev til hende en onsdag, fredag blev garnet farvet, og jeg havde det tirsdagen efter. Fantastisk service. Og så er det bare virkelig lækkert og smukt garn. Jeg giver mine varmeste anbefalinger
La experiencia Trustpilot